Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lynx
Μπράβο φίλε, πολύ καλό project. Να το χαίρεσαι για πολλά χρόνια κ πολλά χιλιόμετρα. Και είναι κάτι που πολλοί εδώ μέσα θα ήθελαν να κάνουν στο δικό τους Corolla κ Auris. Τυχερέ, φουλάρεις κ με 1.30€!!!
|
thanx mate!!σιγουρα ολλα τα 1ZZ,3ZZ,4ZZ θα θελαν να γινοιυν σα το αδερφακι τους τον2ZZ!!! α και εκτος αυτου τετιου ειδους μετατροπη ειναι θεμα συγκυριων και φυσικα χρηματων. τι να κανω,το θεμα με την βενζινη ειναι προβλημα και αμα δε δουλευεις ειναι ακομα χειροτερα.... καθε φορα που παω φερνω 100-130 λιτρα για να ειμαι :cool στις μετακινησεις μου.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Θα σου πρότεινα αν πας για dyno,να το πας στην Βέροια στο ίδιο που έχουμε μετρηθεί αρκετοί από εδώ μέσα.
Έτσι ώστε να έχεις μετρό σύγκρισης και να μην αναρωτιεσαι είναι αυστηρό,μου έκοψε άλογα,είναι αισιόδοξο κτλ...
|
στειλε μου σε πμ πληροφοριες και κοστος.αν δεν κατεβω αθηνα μου με μπριζωσε τωρα ο giannis gt θα το κανονισω για βεροια
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Θοδωρη επισης ερχεται και Αθηνα το αλλο Σαββατο,αυθημερον οπως εγω,τον γνωριζουμε,μας γνωριζει,θαυμαζουμε την μετατροπη,την κρινουμε και απο ποιοτητα αλλα και απο αποτελεσμα στο ιδιο δυναμομετρο την ιδια μερα και ξαναφευγει μαζι μου μεχρι το Βολο παρεουλα ,για τον δρομο της επιστροφης......
Πως σας φαινεται ΑΥΤΟ?
|
giannis gt ηα ληθεια ειναι οτι με εβαλες μπριζα και με εψησες με την ιδεα σου,αν και τελικα αποφασισω να ερθω,θα φροντισω να ερθω απο παρασκευη να με φιλοξενησει ενασ φιλος,σαβατο να συναντηθουμε, και να γυρισω το βραδακι γτ την κυριακη ηθελα να ειμαι στη συναντηση της σαλονικης.
πιο πολυ μασαω απο θεμα οικονομικο,παρα για τα χμ.δωσμου χμ και την ψυχη μου παρε!!!
ευτυχως που δεν πληρωνω διοδια και περναω κανονικα και με το νομο και μουλεν και καλο δρομο
καποτε με το Ktm αθηνα κατεβαινα για καφε με το Ktm club και πισω.ΚΑΝΤΑΡΙΑ Η ΤΡΕΛΛΑ!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Θεσ/κη-Αθηνα και πισω Θεσ/κη σε μια μερα ειναι μεγαλο σκοτωμα...!!!
|
Δε μασαω νεμεσις αμα δεν ειχα κονε να μεινω αθηνα θα το εκανα,ειμαι χιλιομετροφαγος ταξιδιαρης,με πολλες χιλιαδες χμ στο ενεργητικο μου,και χωρις να θελω να πολυπεριαυτολογησω μπορει να εχω φτασει το εκατομυριο χμ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Κοιτα η τρελλα θελει θυσιες!
Βολος -Αθηνα ειναι 3 ωρες και Βολος -Θεσκη 1.45!
Εγω πηγαινε ελα θελω 6:30 ωρες περιπου ενω ο φιλος θα χρειαστει +3 ,1:30+1:30!
Ειναι ταλαιπωρια και για μενα αλλα ειναι γλυκια ταλαιπωρια και σιγουρα αξιζει για την παρεα.......!!!!
|
Η ΤΡΕΛΛΑ θελει ΤΡΕΛΛΑ.και θυσιες φυσικα. 1.30 ωρα πολυ λες,τελευτια φορα που πγα λαρισα εκανα 58 λεπτα.