Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
26-10-11, 19:00
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
κανα 150 κοβω να μου παιρνουν για βαψιμο..εκτος εαν ξερει κανεις να βαφει οπου α του παρω το χρωμα και τα υλικα και κερασμενος καφες!!
|
26-10-11, 19:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
150 μου ζηταγε ο φανοποιος εδω κοντα για τον μπροστινο προφυλακτηρα! τελικα τον εβαψα μονος μου και καλα εκανα γιατι μεσα στην ιδια εβδομαδα καποιοι θελησαν να παιξουν συγκρουομενα μαζι του! οποτε ειμαι με το σπρευ και το πινελο στο χερι και βαφω! πεταμενα χρηματα σε τετοιου ειδους βαψιματα δεν δινω εγώ.
|
26-10-11, 23:19
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
Και γω μια απο τα ιδια..2 μερα με τον καινουργιο προφυλακτηρα και μου τον γδαρανε σε 3 σημεια..οποτε εφοσον θα ξαναγινει θα βαλω και τα πλαινα και την αεροτομη και μετα κλειδωμα στο γκαραζ..
|
26-10-11, 23:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
αν εχεις γκαραζ εισαι πολυ τυχερος! εδώ οχι μονο δεν εχουμε, και παρκινγκ δεν βρισκουμε και αν βρουμε θα ειναι και μακρια απο το σπιτι! ουτε με τα κυαλια δεν βλεπω την corolla!
|
27-10-11, 00:00
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
Το κακο ειναι οτι θα πρεπει να το βγαλω συντομα απο κει γιατι δε παιζει αλλο να δινω 170 το μηνα οποτε με κοβω και μενα με κανα σπρευ στο χερι η να παω στο εξοχικο να το αραζω εκει και να εχω την μηχανη εδω..αλλα ελα μου που δε μπορω γιατι την εχω συνεχεια στο νου μου..
|
27-10-11, 00:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εγώ στο starlet gt ειχα βαλει μια αεροτομη αλουμινιου χειροποιητη ρυθμιζόμενη τύπου DTM, ποσο καιρο την ειχα καθαρο αλουμινιο, στραβωνα τους αλλους! και μετα την εβαψα με σπρευ στο χρωμα του αυτοκινητου και ενα βραδυ με χιονια την εκλεψαν!!! πηγαν να ξηλωσουν και το τελικο καζανακι και μου ειχαν κρεμασει την εξατμιση!!! αλλα ηταν κολλημενο και δεν βγηκε! τελικα στοκαρισα τις τρυπες και το εβαψα και εβαλα του GT μετά. Επειδη ηταν αλουμινιο ηθελε ηλεκτροστατικη βαφη και θα πηγαινε ο κουκος αηδονι! και καλα που το εκανα! ετσι πλεον δεν βαφω τπτ! μονο αν μπορω κατι μονος μου. Ηθελα να παρω και ενα τριβειο καποια στιγμη να τριβω τα στοκαρισματα γιατι με το χερι γινονται χαλια!
και μια φωτο πως ηταν.
|
27-10-11, 00:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
να το f16...
|
27-10-11, 10:21
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
οντως καλο!!μα καλα πως πηγαν να την παρουν αφου ειναι βιδωμενη απο μεσα απο την πορτα του πορτπαγκαζ??
|
27-10-11, 19:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εχει βασεις που ειναι με παξιμαδακια για να ρυθμιζει το υψος της και τα εσπασαν αυτα και τα γυρισαν για να βγει! η λαμαρινα στην πορτα ειχε γινει χαλια! αμα τους επιανα θα τους εσφαζα στο γονατο! εδω κουνουσαν 2 ιντζες εξατμιση για να κοπει το καζανακι να το παρουν! αν ειναι ποτε δυνατον! στραβωσαν τις σωληνωσεις μετα.
|
27-10-11, 20:56
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
εγώ θα έβαζα αυτή την αεροτομή.............
http://www.maxpower.gr/2069
AΠΛΑ ΓΑΜΑΕΙ ΑΥΤΗ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΟΛΟ ΤΟ LOOK WRC ............
Ρε nikiforosgt τι αεροτομι είναι αυτή στο starlet....................... δεν θέλω να τα βλέπω αυτά.........
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16440201 seconds (81,55% PHP - 18,45% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|