Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
06-12-08, 01:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
εγώ οταν είχα ρωτήσει για το δικό μου 640 μουχε πει με τα περαστικα και την ευθυγράμιση.μάλλον στα φουσκώνει πολύ αυτός Νικηφόρε
|
06-12-08, 10:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ο άλλος που μου είπε για τα AGX 600 ευρώ, μου είπε τοποθέτηση +70, αλλά αυτά τα βάζω και μόνος μου. Tα koni τα μπροστινά είναι πακέτο που είναι φυσίγγια και θέλουν μοντίφες αν και πιστεύω ότι τα καταφέρνω.
|
|
|
|
06-12-08, 18:07
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
σορρυ δεν εκφράστηκα σωστά! τα TEIN πάνε ΜΑΖΙ με τα ελατήρια, αλλά άκουσα ότι βγήκε κάποιο μοντέλο φτηνότερο νομίζω λέγεται FLEX ? στο www.nt.gr που είναι μου φαίνεται και ο αντιπρόσωπος της ΤΕΙΝ στην Ελλάδα έχει μόνο τα TEIN super street για corolla λέει για ΑΕ111 4Α-FE 1600, αυτά κάνουν σε ΕΕ111 άραγε? αλλά η τιμή τους είναι πάνω από 1600 ευρώ οπότε τα ξεχνάω και πάμε για koni κιτρινα ή KYB AGX. Eλατήρια έχω eibach μάλλον 3,5 - 4 cm. Στο site www.fensport.co.uk έχει τα koni τα κίτρινα τα 4 με 372 ευρώ, μάλλον η τιμή είναι χωρίς τα μεταφορικά, γνωρίζει κανείς τίποτα για το site αυτό? δεν δέχεται και paypal δυστυχώς! που ρώτησα τιμή σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα που έχει στο www.koni.gr μου είπανε ότι πάνε σχεδόν 640 ευρώ!!!!!???
|
Yπάρχει η έκδοση basic damper που είναι πριν τα super street.Ta 600 για τα kyb είναι χωρίς ελατήρια ε?
|
06-12-08, 23:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ναι είναι χωρίς ελατήρια, αλλά σήμερα που τον ρώτησα αυτόν μου είπε ότι δεν είναι επισκευάσιμα όπως τα koni και αν χαλάσουν τα πετάς! τα TEIN αυτά ποιά είναι? ποιός τα έχει και με τι τιμή??? για δώσε μου περισσότερες πληροφορίες! τελικά από το www.fensport.co.uk δεν έχει ψωνίσει κανείς?
|
|
|
|
07-12-08, 12:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλημέρα! παίζουν και στο ebay koni μαζί με ελατήρια κόκκινα! σε χαμηλότερη τιμή απο εδω που παίρνεις ΣΚΕΤΑ αμορτισερ! 519 ευρώ βγαίνουν και μετά πουλάμε και τα eibach. Δεν αναφέρει όπως για ποιά μοντέλα είναι, γνωρίζει κανείς η ΕΕ111 με ποιές άλλες έχει τα ίδια αμορτισερ?
http://cgi.ebay.ie/KONI-SUSPENSION-T...1%7C240%3A1318
Βρήκα και αυτό http://www.bestmarket.gr/hotshop/?p=...e&iProduct=985 κατεβάζουμε έναν πίνακα να βρούμε τους κωδικούς που είναι για το αμάξι μας από εδώ http://www.koni.com/index.php?id=254 και μετά στο 1ο site βρίσκουμε ποιές είναι και τιμή! για το δικό μου τα έχει 587 ευρώ ΜΑΖΙ με τα ελατήρια, άρα δεν λέει το ebay που πάνε 519 δεδομένου και ότι μπορεί να γίνει λάθος, χρόνους παράδοσης κτλ. Τιμές άλλες ξέρει κανείς? στο pdf βλέπω ότι έχει την ΕΕ111 με την ΑΕ111 και ΖΖΕ111, η ΖΖΕ ποιά corolla είναι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 07-12-08 στις 13:14.
|
07-12-08, 20:41
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιος Δημήτριος
|
|
Εγω φιλε Tarzan εχω την Ε11 1.4 G6. Φορεσα αμορτισερ KYB (μαυρα) και ελατηρια H&R (3 ποντων). Νομιζω ειναι απ'τις οικονομικοτερες και καλυτερες λυσεις γιατι ουτε το αμαξι σκληρυνε υπερβολικα αλλα και απεκτησε μια χαρα κρατημα. Και ολα αυτα σε λογικο κοστος,γυρω στα 500Ευρω αν θυμαμαι καλα. Δες και φωτο το αμαξι στο γκαραζ να δεις πως ειναι.και γω για tein σκεφτομουν αλλα πολυ ακριβα. Η Agx πρεπει να'ναι επισης καλη αλλα στην τιμη που εχει βαζεις και ελατηρια... Ελπιζω να βοηθησα! Φιλικα, Butler!!!
|
07-12-08, 21:01
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΩΡΩΠΟΣ
|
|
Νικιφορε αν δεν κανω λαθος ζητησες φωτο απο D2? να μερικες
|
|
|
|
08-12-08, 11:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
πανέμορφη ανάρτηση αλλά το κόστος της είναι άκρως απαγορευτικό για εμένα, δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα. Σχετικά με τα Kyb AGX είναι καλά αλλά ΔΕΝ είναι επισκευάσιμα όπως τα koni γιαυτό δεν τα θέλω. Μόνο με μαμά αμορτισέρ kyb μαύρα+ελατήρια πας στο ίδιο κόστος, αλλά 1ον εγώ ελατήρια eibach και 2ον τα kyb είναι χάλια στα κρατήματα σε σχέση με τα άλλα αμορτισέρ και χαλάνε εύκολα με το χαμήλωμα, είδατε καθόλου τα sites που προανέφερα? στην Κρήτη βρήκα Koni κίτρινα+κοni ελατήρια με 587 ευρώ!!! μάλλον είναι +33 τα μεταφορικά όμως. Αλλά και πάλι φτηνότερα από εδώ! Πάντως τα koni τα φοβάμαι γιατί στο σταρλετ όταν τα είχα μου σπάγανε εύκολα! μέσα σε 3-4 χρόνια τα εχω επισκευάσει 2-3 φορές! μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτώ για τα kayaba! μόλις ρώτησα στην Ιαπωνική και μου είπανε 426 ευρώ τα 4 monroe αμορτισέρ και η Toyota Πασπαλιάρης μου είπανε 173 ευρώ τα μπροστινά και 164 τα πίσω, αλλά με έκπτωση επιπλέον -15% και μου λέει τα παίρνεις 280. Αυτή είναι η κανονική τους τιμή ? γιατί αν κάνουν τόσο η τιμή που έχουν τα 2 μπροστά ή πίσω είναι σχεδόν το κόστος επισκευής των Koni!!! βάλτε και τον κόπο βγάλε-βάλε, ευθυγραμμίσεις, πηγαινέλα στην Φραντζή, δεν έχω και απαιτήσεις πολλές από τις αναρτήσεις. Aν δείτε εδώ www.tpauto.gr είναι ακόμα φτηνότερα!! 251 ευρώ!! Τι λέτε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 08-12-08 στις 12:06.
|
10-12-08, 18:40
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
ναι είναι χωρίς ελατήρια, αλλά σήμερα που τον ρώτησα αυτόν μου είπε ότι δεν είναι επισκευάσιμα όπως τα koni και αν χαλάσουν τα πετάς! τα TEIN αυτά ποιά είναι? ποιός τα έχει και με τι τιμή??? για δώσε μου περισσότερες πληροφορίες! τελικά από το www.fensport.co.uk δεν έχει ψωνίσει κανείς?
|
μπες στο nt.gr και δες.basic damper λέγονται 650ευρώ, χωρις φπα,αλλα δείχνει ότι έχει μόνο για ε12.Πιστεύω πως βγαίνει και για ε11
|
10-12-08, 18:41
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κυριάκογλου Σπύρος
Νικιφορε αν δεν κανω λαθος ζητησες φωτο απο D2? να μερικες
|
Ποιές οι εντυπώσεις,στον δρόμο?Είναι τόσο κούτσουρο όσο λένε?1250 δεν κάνει?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18182206 seconds (81,72% PHP - 18,28% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|