Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
16-09-11, 16:22
|
|
|
|
Περιοχή:
KAVALA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paris!
αμα καταληξεις τελικα σε κατι τετοιο, το παρεις και το τοποθετησεις πανω τραβα κανενα video το πριν και το μετα για να δουμε την διαφορα...
|
αν και δεν πιστευω να δουμε καποια διαφορα γιατι το αμαξι θελει και εκσατμιση
τωρα το φωραο universal και ειναι μαπα θα κανω και ενα θεμα για εκσατμιση. Αυτα τα 2 εχω στο μυαλο μου για τωρα και μετα πιστευω να δουμε κατι.....
|
16-09-11, 16:26
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mixalhs_23
οκ ευχαριστω για το ενδιαφερον μαλλον σε αυτο θα καταληξω.
|
να ξερεις οτι το συγκεκριμενο συνηθως αποδιδει καλα και κανει διαφορα απο τις 4000 και πανω σε καποια αμαξια αποδιδει καλυτερα σε ολο το φασμα,αλλα ο κανονας ειναι οτι μεχρι τις 3500-4000 δεν θα δεις ιδιαιτερη διαφορα ,αλλα απο κει και πανω θα σκυλιαζει καλυτερα...και με ωραιο ηχο.....
|
16-09-11, 16:33
|
|
|
|
Περιοχή:
KAVALA
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
να ξερεις οτι το συγκεκριμενο συνηθως αποδιδει καλα και κανει διαφορα απο τις 4000 και πανω σε καποια αμαξια αποδιδει καλυτερα σε ολο το φασμα,αλλα ο κανονας ειναι οτι μεχρι τις 3500-4000 δεν θα δεις ιδιαιτερη διαφορα ,αλλα απο κει και πανω θα σκυλιαζει καλυτερα...και με ωραιο ηχο.....
|
Τετοια να μου λες και εγω εκει θελω μετα απο τις 3500 γιατι εχω ενα θεμα με ενα kea ceed 1.6 1,2,3,4 ειμαστε ακριβος μαζι. θα ανεβασω και αυτο το video οταν θα ερθη η ωρα.
|
|
|
|
16-09-11, 16:40
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
εξατμιση εφτιαξα εγω χειροποιητη με ελευθερο καταλυτη hjs 200αρι ,45mm σωληνα (φοραμε 42mm μαμισια ) και ελευθερα καζανια πριν δυο χρονια ...το αμαξι ειχε παρει στο δρομο μετρημενες 3-4 καροτσες ,πηγαινε αισθητα καλυτερα σε σχεση με πριν ειδικα οταν αλλαξα τον καταλυτη...στο δυναμομετρο απο 97-98 που βγαζουν τα μοτερ μας εγω ειδα το δικο μου να κραταει ~104,5-105hp απο 5500μεχρι 6600 αλλα επειδη μαλλον εχει ξεχειλωσει η εξατμιση ,εχω χασει 3-5 αλογα μεσαιες στροφες τωρα...
Οποτε θα σου προτεινα να αλλαξεις καταλυτη,να κρατησεις μαμισια διατομη σωληνας (για να κρατησεις συμπιεση και να μην χασεις αλογα χαμηλα) και αν θες γλυκο μπασο ηχο,βαλε χοντρα κυλινδρικα ελευθερα καζανια(μεσαιο-τελικο) ,εγω παντως αν ξανα εφτιαχνα εξατμιση θα εβαζα τελικο group n για ποιο ξερο αγωνιαρικο ηχο.....
με το bmc και μια καλη εξατμιση θα δεις γυρω στα 106-108hp αν το μοτερ σου ειναι σε καλη κατασταση
|
|
|
|
16-09-11, 16:49
|
|
|
|
Περιοχή:
KAVALA
|
|
Παράθεση:
εξατμιση εφτιαξα εγω χειροποιητη με ελευθερο καταλυτη hjs 200αρι ,45mm σωληνα (φοραμε 42mm μαμισια ) και ελευθερα καζανια πριν δυο χρονια ...το αμαξι ειχε παρει στο δρομο μετρημενες 3-4 καροτσες ,πηγαινε αισθητα καλυτερα σε σχεση με πριν ειδικα οταν αλλαξα τον καταλυτη...στο δυναμομετρο απο 97-98 που βγαζουν τα μοτερ μας εγω ειδα το δικο μου να κραταει ~104,5-105hp απο 5500μεχρι 6600 αλλα επειδη μαλλον εχει ξεχειλωσει η εξατμιση ,εχω χασει 3-5 αλογα μεσαιες στροφες τωρα...
Οποτε θα σου προτεινα να αλλαξεις καταλυτη,να κρατησεις μαμισια διατομη σωληνας (για να κρατησεις συμπιεση και να μην χασεις αλογα χαμηλα) και αν θες γλυκο μπασο ηχο,βαλε χοντρα κυλινδρικα ελευθερα καζανια(μεσαιο-τελικο) ,εγω παντως αν ξανα εφτιαχνα εξατμιση θα εβαζα τελικο group n για ποιο ξερο αγωνιαρικο ηχο.....
με το bmc και μια καλη εξατμιση θα δεις γυρω στα 106-108hp αν το μοτερ σου ειναι σε καλη κατασταση
|
Ευχαριστω πολυ GiWrGoS@XXX για την βοηθεια σου...
|
16-09-11, 17:03
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mixalhs_23
|
να σαι καλα,γιαυτο ειμαστε εδω μεσα
|
17-09-11, 02:06
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Παράθεση:
η φιλτροχοανη κανει τον περισσοτερο θορυβο αλλα πιθανως να πεσει η αποδοση επειδη θα τραβαει τον ζεστο αερα απο το μηχανοστασιο... το βαρελακι BMC cda ειναι καλυτερη λυση(και ακριβη),ειδικα αν φερεις την σωληνα ετσι ωστε να τραβαει εξωτερικο αερα απο αεραγωγο .υπαρχει και το αντιστοιχο SIMOTA carbon box ,φτηνη λυση ,αντιγραφη bmc δεν ξερω αν αποδιδει αντιστοιχα
http://youtu.be/2GNmbJB-Jrs παραδειγμα ηχου
|
Εγω φοραω το Simota και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εδω και ενα χρονο.
Στο προτεινω ανεπιφυλαχτα!!!120 ευρω τιμη και πολυ καλο θορυβο ειδικα ψηλα.
|
17-09-11, 10:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
φιλε το BMC το φοραει ο gmaster και μου εριχνε 2 1 αμαξι οταν ειχα δοκιμασει μετα την αλλαγη,στειλτου ενα μηνυμα γιατι θελει να το πουλησει.
|
17-09-11, 16:33
|
|
|
|
Περιοχή:
KAVALA
|
|
οκ ευχαριστω θα τον ρωτησω...
|
|
BMC |
|
07-10-11, 17:49
|
|
|
|
Περιοχή:
KAVALA
|
|
BMC
Τελικα αποφασισα και κατεληξα στο BMC CDA ειμαι πολυ ευχαριστημενος στα χαμηλα το αμαξι νευριασε οριστε και μια φωτογραφια απο την εγκατασταση.
http://www.corollaclub.com/forums/al...o=4305&cat=561
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs_23 : 07-10-11 στις 17:56.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17130303 seconds (82,98% PHP - 17,02% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|