Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
13-09-11, 19:57
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Οτι και να λέμε το αυτάκι τους δεν ιδρώνει. Ηθοποιοί είναι και τίποτα παραπάνω. Το μεγαλυτέρο πρόβλημα, ακόμα και απο τα μέτρα που παίρνουν, είναι η κοροιδία και τα ψέματα χωρίς τέλος...
Και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που τα πιστεύουν κιόλας...
|
13-09-11, 20:10
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
|
13-09-11, 20:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Πολύ σωστά τοποθετήθηκε μία Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.
"Αυτό που μας λένε είναι ότι, εμείς αποτύχαμε, εσείς πληρώνετε".
|
13-09-11, 23:38
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ρε παιδια καλα ολα αυτα που λεμε...
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ?
13-09-11, 23:52
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
MARMEL πρωτοι εμεις φταιμε που τους βγαζουμε....γιατι λιγο πριν τις εκλογες θα ταξουν, θα δωσουν ενα επιδομα, θα πουν οτι τα λαθη του παρελθοντος δεν θα ξαναγινουν και να σου παλι μετα τις εκλογες οι ιδιοι και οι ιδιοι....προσωπικα εχω επιλεξει τον δρομο της αποχης και πολλοι μ εχουν κραξει γι αυτο..αλλα πανω απ ολα δεν τους ψηφιζω γιατι απλα δε νομιζω να εχω την δυναμη να δωσω σ ενα ατομο την δυνατοτητα να εχει ασυλια για τις πραξεις του..εχω μαθει οτι ολοι κρινομαστε ισοι απεναντι στον νομο χωρις ναι μεν αλλα....ελπιζω καποια στιγμη να ξυπνησουμε ολοι..
|
14-09-11, 00:50
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
ξυπνησουμε δε σημαινει να μην παμε να ψηφισουμε...
για μενα σημαινει να ισωπεδωθει η βουλη και τπτ αλλο....
|
14-09-11, 00:55
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
ΔΕΝ ΠΛΗΡώΝΩ ΦόΡΟΥΣ
Άρθρα του Συντάγματος 1. Άρθρο 1, παράγραφοι 2 και 3 Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. Βλέπουμε ότι οι εξουσίες δεν υπάρχουν υπέρ του λαού και του Έθνους. 2. Άρθρο 4, παραγραφοι 1 και 2 Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικα...ιώματα και υποχρεώσεις. Παρόλαυτα οι κύριοι υπουργοί και βουλευτές έχουν ασυλία! 3. Άρθρο 120, παράγραφος 4 «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» Η σημερινή κυβέρνηση προσπαθεί να καταλύσει με τη βία το σύνταγμα της Ελλάδας, ήδη με την δανειακή σύμβαση που υπέγραψε, παρέδωσε την Εθνική Κυριαρχία στην Τρόικα των τοκογλύφων. Είναι υποχρέωση και δικαίωμα μου λοιπόν να αντισταθώ με κάθε μέσο. ΔΕΝ ΠΛΗΡώΝΩ ΦόΡΟΥΣ σε μία κυβέρνηση που λειτουργεί κατ' εξακολούθηση αντισυνταγματικά και έχει ήδη, με τη βοήθεια της ελληνικής αστυνομίας, καταλύσει το σύνταγμα της Ελλάδας με τη βία. Θα πληρώσω τις υποχρεώσεις μου σε μια νόμιμη διοίκηση, αμέσως με την αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας.
14-09-11, 01:15
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
φιλε marmel εχεις απολυτο δικιο σε ολα αλλα δυστυχως,μονος σου οσο κ να θες να μην πληρωσεις θα πληρωσεις!εχουν τον τροπο να σε κανουν!γιαυτο βαζουν το νεο φορο μεσω της ΔΕΗ!δεν πληρωνεις,δεν εχεις ρευμα το ιδιο κ με το αμαξι κ γενικα με ο,τι εφευρισκουν για να εχουν εσοδα αφου ειναι αχρηστοι να το κανουν ΄τουλαχιστον΄ με δημιουργικο τροπο
|
14-09-11, 02:49
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
δεν ξερω αν θα πληρωσω αντρεα η οχι αλλα το σιγουρο ειναι οτι δε θα κατσω με τα χερια σταυρωμενα...
τουλαχιστον θα εχω προσπαθησει...
ετσι οπως το λες. κλειδωνομαστε σπιτι βλπουμε μονο ειδησεις και περιμενουμε το χαρο να χτυπησει την πορτα. ε δεν το μπορω ρε φιλε...
δεν ειναι της κατασκευης μου να ειμαι τοσο δεκτικος...
|
14-09-11, 10:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Για ξύλο ολοι ειναι! και να μην πληρωσεις δεν κανεις κάτι! απλά θα σου κόψουν το ρεύμα! και μετά? θα πληρωνεις και επανασύνδεση! πάντως τα τετραγωνικα πιάνονται από το τι λει ο λογαριασμος της ΔΕΗ, γιατι μερικοι αλλα λενε εκει και αλλα στο Ε9! παλι καλα που λενε να πληρωσουμε μονο για οσα εχουν ρευμα! αν ελεγαν και για οσα δεν εχουν και οικοπεδα, να ετοιμαζανε τον ταφο τους καλυτερα! οχι πως και τωρα ειναι λιγα. Ειδικα αν έρθουν μαζι. Εγω ειμαι περιεργος αυτοι με τα σπιτια ενα καρο τετραγωνικα σε περιοχες που εχουν τεραστιο νουμερο πχ 3 ευρώ το τετραγωνικο. Θα πληρωσει κανεις τους? ΔΕ νομιζω! παλι εμεις θα την φαμε στον 3@$@#$#$!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
ξυπνησουμε δε σημαινει να μην παμε να ψηφισουμε...
για μενα σημαινει να ισωπεδωθει η βουλη και τπτ αλλο....
|
Γιαυτο κανονισε να μάθεις να φτιαχνεις υδρογόνο! να καις και λιγότερο! κάνει και για άλλες χρήσεις.....
http://news247.gr/ellada/politiki/90...?fb_ref=recArt
ΡΕ ΕΛΕΟΣ!!!! και μετα ζητανε να πληρωνουμε???? ΕΛΕΟΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-09-11 στις 11:09.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16994596 seconds (83,02% PHP - 16,98% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|