Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-06-11, 20:05
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σου είχα πει και από κοντά Jason πως δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο με τπτ! δεν ρίχνω περιττά χρήματα στο αμαξι, ότι είναι 100% απολύτως αναγκαίο. Και την τουρμπίνα τώρα συζήτηση κάνουμε δεν πρόκειται να κάνω κάτι τώρα, μόνο αν χειροτερέψει πολύ και γίνει φριτέζα! μια καλή λύση με λογική τιμή είναι τουρμπίνα νέα από toyota corona taxi, είναι σε καλή τιμή, νεα και λιγο μεγαλύτερη απο την μαμα CT9. Ταιριάζει με το downpipe και την πολλαπλή και θελει μονο μια μετατροπή στην έξοδο προς το intercooler, και επίσης αν αλλάξω ή κατεβάσω τουρμπινα καλό θα ήταν να έβαζα ένα aftermarket χταποδάκι γιατι εκτός απο ελεεινο το μαμα δλδ οτι κόβει πολύ, είχε ράγισμα στο τοίχωμα του 3ου κυλίνδρου αν και δεν αποτελεί πρόβλημα, φαίνεται και στην παρακάτω φωτο.

Υ.Γ προτιμώ 1000 φορές να δώσω χρηματα να βαλω υγραέριο να γλιτώνω βενζίνες, παρα να βάλω μεγαλυτερη τουρμπινα που θες ακομα ενα καρο βελτιώσεις και περιφερειακα, δλδ αρκετά ακόμα χρήματα!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-06-11, 20:10
NikiforosGT Offline:
Moderator

και 2 ακόμα φωτος από την Ct9 που φαινεται το μικρό ραγισματάκι που έλεγα.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-06-11, 20:17
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 278
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το site που ανεβασες ειναι νικηφορε ......http://speedvisioncps.com/index.php?...oducts _id=80
Παλιά 13-06-11, 20:34
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 261
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παρεπιπτόντως, Τ25, CT9 hybrid απο το site ή TD04 (Παίρνει και td05 αλλα νομίζω ξεφέυγουμε).

Θα μπορούσε ο Νικηφόρος και ο καθένας μας με τον "μαμα" 4E-FTE να βάλει κάποιο απο τα παραπάνω turbo χωρίς τρελές αλλαγές; Εκτος απο την πολλαπλή εξαγωγής που μάλλον θα πρέπει να αλλαχτεί;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-06-11, 20:46
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 278
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν εχεις σωστη διαχειριση μπορεις να βαλεις τις παραπανω τουρμπινες το θεμα ειναι στην τσεπη σου s-afc 1-2 ,power fc, dta , haltech διαλεγεις και παιρνεις ........η ιστορια εχει δειξει απο 200 μεχρι 215 αλογα με κλειστο μοτερ απο εκει και κ περα κοιτας αν σε καλυπτει ο τροπος με τον οποιο θα συμπεριφερεται το αυτοκινητο βλεπε πιεση,φασμα ωφελιμων στροφων
Παλιά 13-06-11, 22:21
NikiforosGT Offline:
Moderator

Ρε σεις το ζητούμενο είναι να μην πάμε σε παραπάνω αλογα! τοτε θες αλλο χταποδι, downpipe, εξατμιση, φρενα, ανάρτηση, αλλο i/c, τεραστια διαφορα κατανάλωσης, εξτρα πραγματα για παραπανω καυσιμο κτλ, δεν θελω καμια τετοια αλλαγη, οτι κανει με ΜΑΜΑ setup μόνο, γιαυτο ειπα πριν για τουρμπινα από toyota corona γιατι εχει βάλει ενας ξαδερφος μου με 4E-FTE σε corolla EE90! νεα CT9 δεν λει κανει αρκετα χρηματα, και στο ebay παιζουν καινουριες.

http://cgi.ebay.ie/TOYOTA-Town-Light...item5195e2573f

Εκεινη στο site 369 ευρω βγαινει, με 179 ευρω εχει και πολλαπλή, και μια ανακατασκευασμενη με ρυθμιζόμενο wastegate actuator http://speedvisioncps.com/index.php?...ducts _id=206 στα 277 ευρώ. Βεβαια με τα μεταφορικα δεν ξερω τι γινεται και επειδή ειναι Αμερικη-Νέα Υόρκη θα μας σκισει και το τελωνείο!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 13-06-11 στις 22:59.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-06-11, 22:51
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 261
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ δεν είπα για ριζική αναβάθμιση.
Απλα απο την στιγμή που θα βάλω μια καινούρια τουρμπίνα, να δω αν μπορώ να βάλω κάτι καλύτερο, πέρα απο το χταπόδι χωρίς καμία άλλη αλλαγή. Είδα πως κάποιοι έχουν βάλει Τ25 ενώ στο Ιντερνετ βρήκα πολύ διάσημη την TD04. Δεν γνωρίζω τί διαφορές έχουν, ποιά και πόσο "μεγαλύτερη" είναι η μία σε σχέση με την άλλη αλλα όταν θα έρθει η ώρα της αλλαγής της τουρμπίνας μου (ελπίζω να αργήσει θα ρωτήσω σίγουρα τον μηχανικό μου τί κερδίζω και τί χάνω και μετά θα αποφασίσω. Πάντως, απο πλευράς χρημάτων νομίζω το ποιο φτηνό είναι ανακατασκευή της υπάρχουσας ή όπως λες και εσύ Νικηφόρε μιας παρόμοιας CT9 απο το Ιντερνετ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-06-11, 23:03
NikiforosGT Offline:
Moderator

Μα οι άλλες τουρμπινες που λες ειτε ειναι Τ25 ειτε η Τ D04 θες αλλαγες πολλες! αφου βγαζουν παραπανω αλογα! εγώ πχ εχω μαμα i/c, μαμα φρενα μπροστά, μαμα ελατηρια στα αμορτισερ κτλ, φυσικα σε αυτες θες αλλο χταποδι, downpipe, μεγαλυτερη εξατμιση και παραπανω καυσιμο με οτι αυτο συνεπάγεται, οποτε ακομα και εσυ να ηθελες νεα και παλι δε νομιζω αν δεν σε ενδιαφερουν τα πολλα αλογα να θες να δωσεις τοσα χρηματα! δες εδω : http://speedvisioncps.com/index.php?...oducts _id=37

Η καλύτερη λυση ειναι ανακατασκευη της υπάρχουσας αλλα θα το ρισκαρω με το ρηγμα δεν ξερω αν παθει κατι αλλο μετα δλδ, αλλιώς νεα ή ήδη ανακατασκευασμενη. Οσο για το παραπανω site μαλλον δεν αξιζουν αγορες απο εκει για μεγαλα και βαρια πραγματα γιατι επειδη ειναι στην Αμερικη και θα αργουν πολυ να ερθουν αλλα θα μας αλλαξει και τα φωτα το τελωνειο.

Και σκέφτηκα και το αλλο, γιατι να μην πάρω μια μεταχειρισμενη απο εναν μαντρά και ενα σετ επισκευης και να την κανω καινουρια? ετσι θα εχω καβατζα και την δικια μου, και φτηνοτερα παει και θα ειμαστε οκ μετα την ανακατασκευη και θα εχω καβατζα και αλλη μια ct9. Στον μαντρα επειδη ειχα κοιταξει πχ στον Καπελά στις αποθηκες στην Μεταμορφωση, τις πιανεις στο χερι οποτε βλεπεις αν εχει τζογο ο αξονας, αν ανοιγοκλεινει οκ το κλαπέτο και φυσικα να μην υπαρχει καπου ρηγμα, αν αυτα ειναι οκ το μονο που φοβασαι ειναι να χανει λαδια ο αξονας οποτε θελει ανακατασκευη που θα έκανα ετσι κι αλλιως. Μονο στην σκεψη να την βαλω πανω και να εχω το ιδιο φαινομενο με πιανει τρελα, ειναι φοβερα μανουρα και κουραστηκο το βγαλε-βαλε τουρμπινα! το εχω κανει 3 φορες στο Starlet για αλλους λογους και ειχα σαλταρει! ειδικα την μια φορα περισεψε μια φλατζα και 2 βιδες!!! μιλαμε εριχνα κατι καντιλες!!! τωρα που το downpipe ειναι μονοκοματο με την υπολοιπη εξατμιση ειναι ακομα δυσκολότερο, πρεπει να λυθει και η μπροστινη βαση μηχανης. Αν εχει κανεις φωτο με downpipe που να λυνει απο την εξατμιση να μου δειξει να δω μηπως μπορω να κανω κατι γιαυτο γιατι αυτο θα με δυσκολεψει πολυ να κατεβασω τουρμπίνα!

Aυτη εδω παντως εχει μεγαλυτερο ρηγμα απο την δική μου! http://www.toyotagtturbo.com/forums/...T9-Rebuild-Kit

http://www.aliexpress.com/fm-store/8...000-70104.html

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 13-06-11 στις 23:20.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 18:43
NikiforosGT Offline:
Moderator

Βρηκα μια σελίδα που ασχολειτε με επισκευες τουρμπινων και εχει πολλα κιτακια για καθε τουρμπινα της Toyota! και φυσικά και την CT9 :
http://www.turborebuild.co.uk/p/prod...r+rebuild+kit/
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 19:31
naevy Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 238
naevy θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη naevy : 12-09-12 στις 10:27.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ανακατασκευή δαγκάνας φρένου nvrkp streetracing TOYOTA COROLLA E 12 21 23-05-17 18:51

Page generated in 0,24381709 seconds (83,00% PHP - 17,00% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com