Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 254
Καλώς σε Βρήκα. Η τουρμπατη Corolla σου μοιάζει πολυ με την δικιά μου. Τι διάσταση Έχουν οι ζάντες σου; Καλη διαμονή στο φόρουμ και πολλα ασφαλη και απροβληματιστα km σου εύχομαι.
Δύναμη Σεβασμού: 1032
Πολύ όμορφη η πολλαπλή! έχω κάποιες ερωτησούλες, είδα στο downpipe έχει κάτι πάνω απο τον λάμδα, αν κατάλαβα καλά είναι αισθητήρας πυρόμετρου αυτό? και βλέπω έχεις ακόμα την μαμά σκάστρα? πως και δεν έχεις βάλει καμία aftermarket να έχεις και πολύ καλύτερο ήχο? τι πιεση δουλευει το δικό σου ? http://www.toyosports.co.uk/toyota-s...8299-839-p.asp
από εδώ πρέπει να την πηρες έτσι? ποσο πηγε τελική τιμή με μεταφορικά? με ενδιαφερει και εμενα καποια στιγμή!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 28-08-11 στις 11:47.
Δύναμη Σεβασμού: 184
150 με τα μεταφορικα.σταστρες εχω 2 ακομα κ χθες δοκιμασα κ μια αλλη.ο ηχος που βγαινει απο την μαμα δεν συγκρινεται με καμια αλλη.γουστα ειναι αυτα χαχαχα.07 δουλευει τωρα.οταν μου εσπασε κ αλλαξα το μοτερ εκανα ενα ανοιγμα κ ειδα το μπαρομετρο να χτυπαει 1,2.φρενο αμεσως κ χτυπημα αμεσως κοντρα για χαμηλωμα τις πιεσης.ναι ο πανω αισθητηρας ειναι απο το πυρομετρο