Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
02-06-11, 12:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Να ρωτήσω κάτι; Αυτό το κάνει είτε το ντεπόζιτο καυσίμου είναι φουλαρισμένο είτε είναι μισογεμάτο είτε σχεδόν άδειο; Και σε ποια μεριά του αυτ/του είναι το ντεπόζιτο βενζίνης, στην μεριά του οδηγού ή του συνοδηγού;
02-06-11, 12:33
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Όπως το είπες Ανδρέα.
Πάντα αριστερά δηλαδή και άσχετα από την ποσότητα βενζίνης.
Αλλά όταν λέμε για αριστερές να σκέφτεσαι στροφές μέσα σε πίστα με πολύ απότομη αλλαγή φορτίου.
Γιατί εγώ και με την 101 που είχα αλλα και με την carina και τη celica ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα όσες φορές έχω οδηγήσει επιθετικά σε δρόμο με στροφές (αλλά δε βρέθηκα ποτέ σε πίστα).
02-06-11, 12:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση ότι το κάνει μόνο στις αριστερές κλειστές στροφές. Λογικά σκεπτόμενος, λέω μήπως έχει να κάνει με τη μετακίνηση του καυσίμου. Εάν το ντεπόζιτο είναι αριστερά (όπως στις Ε12) και η τροφοδοσία γίνεται από το αριστερό σημείο του ντεπόζιτου και όχι από το πάτο του, ίσως με τις κλειστές αριστερές και σε συνδυασμό με χαμηλή ποσότητα καυσίμου στο ντεπόζιτο τη συγκεκριμένη στιγμή, το καύσιμο να μετακινείται προς τα δεξιά και να στεγνώνει το σημείο τροφοδοσίας με αποτέλεσμα να μη ρουφάει η αντλία βενζίνη εκείνη τη στιγμή και να κόβει... Τεράστιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, έτσι;
02-06-11, 12:57
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Ανδρέα αν δεν κάνω λάθος Ο GEORGE N. το έχει δοκιμάσει και φουλαρισμένο μέχρι την τάπα....και πάλι τα ίδια.
Πιθανότατα κάτι παίζει ή με τη σχεδίαση του τεπόζιτου ή της αντλίας βενζίνης των corolla 101 και 111 μιας και ο Χρήστος με την 20V carina δεν αντιμετώπισε αντίστοιχο πρόβλημα καμία από τις δυο φορές που μπήκε στις Σέρρες.
02-06-11, 19:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν ειναι γενικά προβλημα με τις τρομπες αυτες γιατι την ιδια εχουν τα starlet ep81-82-91 και η corolla ΕΕ111/101 και δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα! όπως και εγώ ποτέ δεν ειχα προβλημα! και εχω την ιδια αντλία και αλλάζοντας μοτερ με 4E-FTE. Μπορεί απλά να εχει γινει καποιο προβλημα τροφοδοσιας απο τα σωληνακια της αντλιας με την μετακινηση του καυσιμου να μην δουλευει σωστά ή να έχει πολλα κατακάθια! η αντλία εχει πανω και φιλτρο με μεταλλικη σιτουλα, μπορει να βγει και να καθαριστεί!
Υ.Γ να θυμηθω το weekend που θα παω εξοχικο να την βγαλω φωτος που εχω του starlet να δειτε πως ειναι!
|
03-06-11, 01:54
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
παιδες πολυ λογικα ολα αυτα συμφωνω.. απλα δεν μου κολαει γιατι αν ηταν θεμα καυσιμου πιστευω οτι απλα το αμαξι θα εκοβε.. δηλ θα ηταν σαν να εσβηνε.. οχι ομως και να φρεναρει με αυτο το τροπο.. δεν ειναι οτι απλα κοβει το τραβηγμα.. ειναι σαν να τσαρουχιαζω τα φρενα... δεν μπορει να ειναι απο κατι αλλο..??
|
03-06-11, 10:24
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tasosg697
παιδες πολυ λογικα ολα αυτα συμφωνω.. απλα δεν μου κολαει γιατι αν ηταν θεμα καυσιμου πιστευω οτι απλα το αμαξι θα εκοβε.. δηλ θα ηταν σαν να εσβηνε.. οχι ομως και να φρεναρει με αυτο το τροπο.. δεν ειναι οτι απλα κοβει το τραβηγμα.. ειναι σαν να τσαρουχιαζω τα φρενα... δεν μπορει να ειναι απο κατι αλλο..??
|
μήπως ακουμπάει κάνα λάστιχο στον θόλο? Δλδ αμοτρισέρ-καπούτ!!! Για ψάξε για σημάδια στον θόλο... Μπορεί και στο φρύδι του φτερού...
03-06-11, 19:35
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αραχωβα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tasosg697
μαγκες δεν μου κολαει αυτο.. εκτος του οτι την εχω αλλαξει και ειναι καινουργια.. αν ητσν απο αντλια δεν θα βουζωνε.. μιλαμε για φρεναρισμα.. σαν να χοροπηδαω πανω στα φρενα ..
|
φιλτρο βενζινης αλλαξες?αν δεν το αλλαξες αλλαξε το κ θα δεις.επισης η αντλια που ειχες αλλαξει ειχε καινουργιο σιτακι η εβαλες το παλιο?
03-06-11, 19:43
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Αν σε κανει διακοπες απο βενζινη βαλε ενα κοματι 2μετρα+ λαστιχο βρυσης διαφανες κατα προτημηση (ειναι ημισκλυρο αυτο) απο την ταπα του ρεζερβουαρ μεχρι να φτασει μεσα στο τεποζιτο και να σφυνωσει. Τραβηξετω μεχρι να σφυνωσει και κοψτω και αστο μεσα. Ετσι λεινεις το θεμα.
Απο την αλλη αν φτεει κατι αλλο δεν ξερω..
Παρομειο προβλημα ειχε γνωστος με fiesta και το προβλημα ηταν τα θροουζ του στροφαλου τι να πω ελπιζω να βοηθησα.
03-06-11, 21:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
αυτό με το λάστιχο δεν το καταλαβαίνω, τι θα κερδίσει με αυτό? για εξηγησε το.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17640805 seconds (83,22% PHP - 16,78% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|