Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-03-11, 01:47
Το avatar του χρήστη GEORGE N.
GEORGE N. Offline:

Μοντέλο: EΕ 101 20ν b/t
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 295
GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός
Χαχαχαχααχα καλο Γιαννη, αλλα με μια διαφορα

σωβρακο με καλο ...εργαλειο..
Παλιά 01-03-11, 02:02
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εγω στο δικο μου 111 με κινητήρα 1ΖΖ με 20 λίτρα βενζίνη και αλλα 30 υγραεριο είμαι σχεδόν 1200 κιλά.
Κάντε μια ομαδική όλοι μαζι κάτι σαν dyno day και ελάτε όλοι σε εμένα έχω δικιά μου ηλεκτρονική γεφυροπλαστιγα 90 τόνων να ζυγιστητε και ΔΩΡΕΑΝ.
Οποίος θέλει παρέχεται και ζυγολογιο
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 01-03-11, 04:21
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Δυστυχως για Ε12 δεν εχω στοιχεια...
Davaris οσον αφορα την πλαστιγγα που εχεις δεν ειναι καθολου μα καθολου αξιοπιστη για να μετρησεις οχημα του 1 τονου...Η επιστημονικη εξηγηση ειναι απλη...
Ειναι πλαστιγγα 90 τονων οπως μας λες...Δηλαδη 90.000 κιλων...
Οπως γνωριζουμε ολα τα μετρητικα οργανα εχουν καποιο φυσιολογικο σφαλμα που μπορει να ειναι 0,2%, 0,5% και ουτω καθεξης...
Αν αυτη η πλαστιγγα εχει εστω και το ελαχιστο σφαλμα της ταξης π.χ του 0,01% τοτε θα εχει αποκλιση 0,01%x90.000kg= 90 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!! Θα πεφτει εξω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 90 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχα κουφο κι ομως αληθινο ετσι ειναι τα πραγματα!!!!!!!!
Ο λογος αυτης της αποκλισης ειναι οτι αυτη η πλαστιγγα προδιαγραφεται να ζυγιζει οχηματα μεγαλου βαρους για παραδειγμα φορτωμενες νταλικες και λοιπα οπου σε αυτη τη περιπτωση αν η νταλικα ζυγιζει 40 τονους= 40.000κιλα τοτε τα 90 και τα 100 και τα 150 κιλα που πιθανον να πεσει εξω η πλαστιγγα δεν μας πειραζουν μπροστα στη τοσο μεγαλη μαζα της νταλικας...
Για ενα αυτοκινητο ομως σαν τα δικα μας αυτη η αποκλιση ειναι παρα πολυ μεγαλη και απαιτουνται μετρητικες συσκευες πολυ μεγαλυτερης ακριβεις οπως οι ηλεκτρονικες που μπαινουν κατω απο καθε τροχο που ανεφερε ενα παληκαρι πιο κατω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-03-11, 04:41
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Δεν είναι καθόλου όπως τα γράφεις.
Έχουμε ζυγίζει μέχρι και 60 κιλά και έδειξε πράγματι το σωστό.η απόκλιση που γράφει είναι της τάξης του 0.1% αν θυμάμαι καλα γιατί είναι νέας τεχνολογίας με δυναμοκυψελη.
Επίσης θυμάμαι και ποσά εκατομμύρια στοίχισε προκειμένου να είναι αυτο που γράφει.Τεσπα εγω την πρόταση την έριξα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-03-11, 10:20
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ωραια καναμε Dyno Day ,τωρα θα κανουμε Kilogram Day!
Πλακα πλακα καλη ιδεα για να δουμε και αυτο που ουσιαστικα μας ενδιαφερει και δεν ειναι αλλο απο την Μαγικη Αναλογια Κιλλων/Ιππο!
Εγω το Punto που το εχω ζυγισει με περιπου 20 λιτρα καυσιμο και κανονικα τα παντα,απο ρεζεβρες μεχρι πυροσβεστηρες και φαρμακεια ,τριγωνα -καλαντα, ζυγιζει 1015 κιλα!
Οποτε 1015 κιλα δια 295 αλογα παμε στην μαγικη αναλογια 3,44!
Τωρα θελω να ζυγισω και το Megane να δω αν ειναι 1060 που λεει ο κατσκευαστης η 1080 που ελεγαν τα περιοδικα!Οπως και να εχει αν ειμαι 1080 με 120 αλογα (στο ιδιο δυναμομετρο με του Punto του Βολου)παω στην αναλογια 9 Ξερο!Ειδαλλως με 1060 παω 8,83!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-03-11, 10:39
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
το starletaki ήταν 830κιλα!!! εκτός οτι εσκιζε σε δυναμη με ιδιο μοτερ αυτο που έχω τωρα 4E-FTE το εσπρωχνα, τώρα με την corolla δυσκολεύομαι! πολύ βαριά! αλλά με τον αερα σε ταχυτητες δεν ειναι σαν το σταρλετ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-03-11, 10:44
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είναι καθόλου όπως τα γράφεις.
Έχουμε ζυγίζει μέχρι και 60 κιλά και έδειξε πράγματι το σωστό.η απόκλιση που γράφει είναι της τάξης του 0.1% αν θυμάμαι καλα γιατί είναι νέας τεχνολογίας με δυναμοκυψελη.
Επίσης θυμάμαι και ποσά εκατομμύρια στοίχισε προκειμένου να είναι αυτο που γράφει.Τεσπα εγω την πρόταση την έριξα.

Eγώ πάντως θα έρθω γιατί το έχω περιέργεια. Πές μου με πμ που είσαι και ένα τηλέφωνο να κανονίσουμε.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυστυχως για Ε12 δεν εχω στοιχεια...
Davaris οσον αφορα την πλαστιγγα που εχεις δεν ειναι καθολου μα καθολου αξιοπιστη για να μετρησεις οχημα του 1 τονου...Η επιστημονικη εξηγηση ειναι απλη...
Ειναι πλαστιγγα 90 τονων οπως μας λες...Δηλαδη 90.000 κιλων...
Οπως γνωριζουμε ολα τα μετρητικα οργανα εχουν καποιο φυσιολογικο σφαλμα που μπορει να ειναι 0,2%, 0,5% και ουτω καθεξης...
Αν αυτη η πλαστιγγα εχει εστω και το ελαχιστο σφαλμα της ταξης π.χ του 0,01% τοτε θα εχει αποκλιση 0,01%x90.000kg= 90 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!! Θα πεφτει εξω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 90 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχα κουφο κι ομως αληθινο ετσι ειναι τα πραγματα!!!!!!!!
Μάλλον κάνεις κάτι λάθος στου υπολογισμούς.
0.01% σημαίνει απόκλιση 0,1 κιλά στα 100 άρα στον τόνο 10 κιλά. Εσύ υπολόγισες την απόκλιση αν ζυγίσεις όχημα 90.000κιλών.

Φιλικά πάντα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-03-11, 12:16
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
1.185 kg, στην πλάστιγγα του Λαυρίου.
Πρέπει να του κάνω δίετα...το ταϊζω πολλή βενζίνη
Παλιά 01-03-11, 15:06
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

απαντηση

Το σφαλμα 90 κιλα που εγραψα ειναι το μεγιστο...Δεν ειναι απαραιτητο ομως να εμφανιστει στη μεγιστη τιμη, μπορει να εμφανιστει χαμηλοτερα...Αυτο το δειχνει η γραφικη παρασταση του εκαστοτε μετρητικου οργανου...
Παριτρανη αποδειξη ειναι οτι ζυγισαν καποια παιδια την 111 και η ζυγαρια την εδειξε 1200+ kg...Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι τοσο βαρυ αυτο το αμαξι...Ουτε καν 1100 δεν ειναι...Εκτος αν εχουν βαλει μεσα κανενα πολυ μεγαλο ηχοσυστημα και κανα 2λιτρο κινητηρα ο οποιος ειναι αρκετα βαρυτερος...
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 01-03-11, 15:09
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

απαντηση

Για ζυγισμα αυτοκινητου οι πλαστιγγες δεν κανουν...1200+ kg ειναι στο περιπου της κατηγοριας μεσαιων Avensis, Passat, Octavia κτλ...Η 111 ειναι πολυ ελαφρυτερη...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δισταση τροχων βαρος Ζαντας! Snoo TOYOTA COROLLA E 12 4 20-01-10 16:46
Το ΒΑΡΟΣ του καμαριου μας !!! XAROS OFF TOPIC 15 26-03-08 22:48
Φιλικη Δηλωση Ατυχηματος MARMEL Ασφαλειες και Ασφαλιστικες 3 24-10-05 09:45

Page generated in 0,16782999 seconds (82,42% PHP - 17,58% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:45.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com