Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-01-11, 19:27
JPrekas Offline:
banned

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
JPrekas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Η συζήτηση/διαφωνία μεταξύ καπνιστών και μη καπνιστών -κατά την άποψή μου- είναι ατέρμονη και άχρηστη, αφού η κάθε πλευρά προβάλει τα επιχειρήματά της (σωστά ή λάθος, σοβαρά ή φαιδρά, δεν το εξετάζω και δεν με απασχολεί).
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν επιτευχθεί η μείωση του αριθμού των καπνιστών και -συνεπώς- μείωση της κατανάλωσης καπνού, θα μειωθούν τα έσοδα του κράτους από τους φόρους που αντιστοιχούν σε αυτή την κατανάλωση, οπότε αυτοί θα μετακυληθούν σε όσους δεν καπνίζουν.
Κοντολογίς, για εμένα, η καθολική απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς χώρους είναι μία ακόμα π@π@ρι@, η οποία θα σκοντάψει και πάλι στην αδυναμία και την αχρηστία του κρατικού μηχανισμού να πραγματοποιήσει το μοναδικό πράγμα που θα έπρεπε να μπορεί να κάνει με σοβαρότητα και αξιοπιστία: τον έλεγχο και την επιβολή ποινών.
Από εκεί και πέρα, μπορούν να γραφούν 100άδες σελίδες σε blogs κλπ με πομφόλυγες, μεγαλοστομίες και λεκτικές ακροβασίες, οι οποίες θα χάνουν την ουσία και θα καταδεικνύουν την επιδερμική αντιμετώπιση του -σχεδόν- οτιδήποτε από την συντριπτική πλειοψηφία...
ΥΓ1: Αντί να μας απασχολεί πώς θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της παραμονής στη χώρα πάνω από 1 εκατ. λαθρομεταναστών, της μαύρης εργασίας, της εγκληματικότητας, της ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ κλπ, μας απασχολεί το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους. Άρες μάρες κουκουνάρες...
ΥΓ2: Υπήρξα καπνιστής για 18 χρόνια, οπότε τώρα αντιπαθώ/μισώ το κάπνισμα. Δεν φοράω όμως παρωπίδες και βλέπω λίγο πιο πέρα...

Πολύ σωστή άποψη φίλε
μια απο τα ίδια και εγω είμαι, αλλά επειδή υπηρξα 30 χρονια καπνιστής καταλαβαίνω κι αυτον που καπνίζει, τρελαίνομαι όταν βλέπω κάτι υστερικους τύπους να κουβαλάνε μαζί τους στα καφέ τα μωρά παιδιά τους σαν "ασπίδα" και καλά, και να ωρύονται επειδή υπάρχουν και καπνιστές....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-11, 19:57
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Δλδ οσοι εχουμε μικρα παιδιά και δεν εχουμε που να τα αφησουμε, να μην ξαναπιούμε καφέ σε καφετέρια...
Λογικό Νο2...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-11, 21:06
Το avatar του χρήστη LIAKOYRAS
LIAKOYRAS Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 225
LIAKOYRAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μωρε καλα τα λες αλλα το καπνισμα σε δημοσιο χωρο εκτος απο παρανομο
(πλεον) δειχνει και μια βαθια αντικοινωνικη συμπεριφορα...και οταν θελουμε στην υπεροχη κοινωνικα δικαια χωρα μας να "εξελιχθουμε" σε κατι πιο ευρωπαικο, πρεπει να ξεκινησουμε ταυτοχρονα και ΠΟΛΛΕΣ περισσοτερες ενεργειες. Μιλαω ως πολιτες και οχι ως κρατος. Ετσι εγω που καπνιζω σε δημοσιο χωρο ενοχλωντας τους γυρω μου (τα παιδια μου τα αφηνω σπιτι) επιδεικνυω αντικοινωνικη συμπεριφορα (πηγη του κακου), αλλα και αυτος που εχει εξατμιση ελευθερας ή/και sub 5.000watt, αυτος που δε δηλωνω τα πραγματικα κυβικα του αυτοκινητου του, αυτος που παρεχει υπηρεσιες χωρις αποδειξη, επιδεικνυει ΤΗΝ ΙΔΙΑ αντικοινωνικη συμπεριφορα.
Αρα, φυσικα να απαγορευτει το καπνισμα (σκασιλα μου αφου δεν βγαινω πια εξω) αλλα οι υπολοιπες παραβατικες συμπεριφορες θα γινουν "γαργαρα"?ειδικα οταν αυτα τα κανουν οι κατακριτες των καπνιστων....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-11, 21:25
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LIAKOYRAS Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτος που δε δηλωνω τα πραγματικα κυβικα του αυτοκινητου του,
Αυτο γιατι το ειπες τωρα δλδ?

Περα απο την πλακα υπαρχει μια διαφορα. Το θεμα του καπνισματος εχει να κανει με την υγεια μας.

Θα μου πεις πως και μια κομμενη εξατμιση εχει να κανει με την ψυχικη μας υγεια... Σωστοτατο και συμφωνω.

Αλλα δεν μπορω να δεχτω ρε παιδια οτι η καφετερια εχει γινει το άβατο του μη καπνιστη και αν παρω τα παιδια μου στην καφετερια θα ειναι να σαν να τα παιρνω στο στεκι του ναρκομανη και θα με αφορισει η εκκλησια για το κακο που εκανα στα παιδια μου.

Λες πως δεν τα παιρνεις τα παιδια σου μαζι στην καφετερια. Περα απο το γεγονος πως κανεις κακο στην υγεια σου, σου αρεσει αυτη η κατασταση? Γιατι δλδ να μην μπορω να παρω τα παιδια μου σε μια καφετερια και να πιουνε ενα χυμο?
Αυτα τα ιδια τα παιδια καποια στιγμη θα πανε σχολειο και στην εφηβια τους θα πανε μονα τους σε μια καφετερια. Γιατι να καταστρεψουν την υγεια τους, ή να πρεπει να μεινουν κλεισμενα σπιτι για να μην καταστρεψουν την υγεια τους...

Μακαρι να μπορουσαμε να μοιρασουμε τις καφετεριες σε καπνιζοντων και μη, αλλα δυστυχως ξερω πως στην Ελλαδα δεν προκειται να το τηρησει κανενας.

Βασικα δεν πιστευω οτι ουτε αυτος ο "αυστηρος" νομος θα εφαρμοστει εδω. Πιο πολυ το εβαλα το αρθρο για να σχολιασουμε και να "γελασουμε"...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 00:44
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas Εμφάνιση μηνυμάτων
Aφού ο νόμος δεν εφαρμοστεί, η λύση τσιγαρόσημο θα έφερνε και κάποια έσοδα στο κράτος. Τώρα όλοι θα παρανομούν και δεν θα πληρώνουν τίποτα.
ποιο πολλες θα ηταν οι μιζες δυναμο και τα συναφη παρα τα εσοδα του κρατους...

χορτασαμε απο εσοδα...

εγω προσωπικα καπνιζω σαν αραπης και πολλες φορες ασυναισθητα...
επειδη το καπνισμα ομως ειναι εγκεφαλικο, τουλαχιστον στο ατομο μου μπορω να το ελεξω...
μπορω να μπω σε ενα ξενο ατσιγαρο αμαξι και να μην καπνισω για ωρες
μπορω να παω σε ατσιγαρο σπιτι και να μην καπνισω για ωρες... (αν εχει μπαλκονι θα βγω ομως )
σπιτι μου απο τοτε που απεκτησα την κορη μου δεν εχω ξανακαπνισει. βγαινω στο μπαλκονι και καπνιζω 3 μαζεμενα...
οταν παω σε καφετερια αντε να αναψω ενα και αυτο οταν το παιδι κοβει τσαρκες...
και γενικα παω σε καφετεριες οι οποιες δεν εχουν καπνα η εχουν ελαχιστη...
προσωπικα προτιμω να αναπνευσει μιση ωρα ελαχιστη καπνα σε μια καφετερια
παρα να την παω σε παιδοτοπο και να ειναι μια βδομαδα με αντιβιωση απο τα αρρωστα παιδακια που οι μαναδες τους τα βγαζουν εξω κρυωμενα συναχωμενα.... γιατι πολυ απλα το μονο που τις ενδιαφερει ειναι να πιουνε καφε

μαντ ξερεις πολυ καλα οτι την κορη μου την βγαζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εξω. η να πα να παιξουμε η να πα να πιουμε καφε...
σπιτι δεν την κλεινω ποτε...
εκτος και αν εξω εχει θυελλα....
σε πληροφορω οτι η κορη μου παει σε καφετερια απο 13 μηνων... (ειναι 24ρων)
κι ομως το παιδι ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ σε καφετερια...
τους κλειστους παιδοτοπους τους αποφευγω σα το διαολο το λιβανι...

συμφωνω με το μετρο να κοπει το καπνισμα παντου μιας και τελικα ειναι αντιαισθητικο...

ηδη με ενοχλει και ντρεπομαι που ειμαι καπνιστης...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 19-01-11 στις 01:20.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 00:48
Το avatar του χρήστη LIAKOYRAS
LIAKOYRAS Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 225
LIAKOYRAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μα ειναι για γελια...γιαυτο δεν τα παιρνω τα παιδια μαζι. Ακομα και στο σπιτι μου στο μπαλκονι την βγαζω
Τωρα για την νυξη που εκανα για τα κυβικα ηθελα απλως να σου δειξω οτι λιγο πολυ ολοι μας κανουμε οτι μπορουμε (περαστηκε στο DNA μας δυστυχως) να την σκαπουλαρουμε.Αλλο βεβαια το ειδικο βαρος, συμφωνω, αλλα απλα ο πηγιαιος κωδικας εχει κοινες ριζες...
Προς θεου μη θεωρησεις οτι σε κατηγορω!!!μακαρι να μπορουσα να το εκανα και εγω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 01:06
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ας ηταν σωστο το κρατος απεναντι στους πολιτες του και θα ηταν και οι πολιτες σωστοι απενταντι στο κρατος...

ας παραδειγματισω...

στην κυπρο εχω ενα κορολλα 1300κυβικα. και πληρωνω το χρονο για εκεινο 50 ευρω το σημα το χρονο και 150 την ασφαλεια το χρονο...

αναλογιστειτε ποσα πληρωνουμε για ενα ιδιο οχημα εδω...

τι μου προσφερει η ελλαδα που δεν μου προσφερει η κυπρος οσο αναφορα τ αμαξι και την χρηση του?
μηπως εχουμε δρομους χωρις λακουβες? μηπως στους δρομους μας δεν εχουμε σκουπιδια κτλ?
μηπως στην ελλαδα δεν κυκλοφορουν αδεσποτα στους δρομους?(ποσα ψοφια σκυλια βλεπουμε στους δρομους?)
μηπως δεν εχουμε διοδια? μηπως εχουμε καλη αστυνομια?
μηπως εχουμε σωστη σημανση?
μηπως εχουμε σωστα φαναρια? και πολλα πολλα αλλα...

γιατι η κυπρος εχει δρομους χωρις λακουβες. δεν κυκλοφορανε αδεσποτα. εχει πεντακαθαρους δρομους χωρις το παραμικρο σκουπιδι.
δεν εχει διοδια εχει καλη αστυνομια εχει σωστη σημανση εχει σωστα φαναρια
εχει τελεια εθνικη οδο χωρις διασταρωσεις και λοιπες λαλακιες

ε αμα μπορουσα να το κανω 10000cc θα το κανα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 19-01-11 στις 01:11.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 02:58
Το avatar του χρήστη andreas_e12
andreas_e12 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla e12
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 207
andreas_e12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μαλιστα............Σαν καπνιστής υποστηρίζω το μότο..."Η απόλαυση του καπνίσματος είναι δεδομένη...ο κίνδυνος ενδεχόμενος".....
Όμως σε καμμία περίπτωση δε θα έβαζα προσωπικά μπρόστα σε έναν ενδεχόμενο κίνδυνο έναν συνάνθρωπό μου, πόσο μάλλον αθώα παιδιά(πόσο μάλλον τα παιδιά του Marmel,του Madvinegar και των λοιπών ατόμων από εδώ μέσα μιας και αποτελούν τη νέα-μελλοντική γενιά του κλαμπ μας.....)
Άποψή μου είναι να μην περιμένουμε να μας σεβαστεί το, δυστυχώς, χαλεπό κράτος μας αλλά ο καθένας από εμάς να σεβαστεί τον γείτονά του, τον συνάνθρωπό του και βεβαίως τον εαυτό του.
Αν δε σεβαστούμε τον άνθρωπο που έχει αντίθετη γνώμη από εμάς πως περιμένουμε να μας σεβαστεί αυτός.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 08:29
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreas_e12 Εμφάνιση μηνυμάτων
...Άποψή μου είναι να μην περιμένουμε να μας σεβαστεί το, δυστυχώς, χαλεπό κράτος μας αλλά ο καθένας από εμάς να σεβαστεί τον γείτονά του, τον συνάνθρωπό του και βεβαίως τον εαυτό του.
Αν δε σεβαστούμε τον άνθρωπο που έχει αντίθετη γνώμη από εμάς πως περιμένουμε να μας σεβαστεί αυτός.....
Να υποθέσω πως αυτό το αναφέρεις χαριτολογώντας, χωρίς να το πιστεύεις, έτσι;
Με τι παιδεία και τι αγωγή περιμένεις ο νεοέλληνας (στη συντριπτική τους πλειοψηφία) να σεβαστεί τον συνάνθρωπο/συμπολίτη του;
Εδώ, θεωρείται "μαγκιά" η παρανομία και ηλιθιότητα/αδυναμία/βλακεία κλπ η νομιμότητα.
Τι να λέμε τώρα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 10:04
madvinegar Offline:
Administrator

Οπότε τι να κανουμε δλδ ρε παιδια? Να δεχτουμε την κατασταση και να γινουμε ζώα "δαγκώνοντας" ο ενας τον αλλο στο δρόμο?

Παντως συμφωνω απόλυτα με τον antreas e12. Εφοσον το κρατος ειναι ανυπαρκτο, θα πρεπει εμεις οι ιδιοι οι πολιτες να αρχισουμε την αλλαγη. Εγω τουλαχιστον ετσι κανω και κοιταω οπου μπορω να σεβομαι τον συνανθρωπο μου. Μπορει να πηγαινει στο βροντο, το δεχομαι. Αλλα τουλάχιστον θελω να εχω τη συνείδηση μου ήσυχη οτι δεν συμμετέχω και εγώ στην ενισχυση της διατήρησης του Πιθηκιστάν...
Βγαινω εξωτερικο και νιωθω σαν στο σπιτι μου, και ερχομαι Ελλαδα και νιωθω λες και ειμαι απο αλλο πλανητη.

Μακαρι ολοι να καναμε το κομματι μας εστω και στα μικρα πραγματα πχ να μην παιρνουμε τη σειρα του αλλου, να μην πεταμε σκουπιδια στο δρομο, να μην καπνιζουμε σε κλειστους χωρους, να μην κανουμε φασαρια τις ωρες κοινης ησυχιας κτλπ κτλπ κτλπ... Απλα πραγματακια που δεν ειναι τιποτα να τα ακολουθησουμε αλλα ακομα και σε αυτα βγαζουμε το χειροτερο εαυτο μας... Κατα τη γνωμη μου απο εκει θα αρχισει η αλλαγη. Απο τα απλα πραγματα. Ακομα και το μεγαλυτερο ταξιδι ξεκινάει με ένα απλό βήμα (Κομφουκιος).

Τι να πω... Αν καποιος αλλος εχει να προτεινει κατι για να αλλαξει η κατασταση ας το πει...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18181300 seconds (84,18% PHP - 15,82% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com