Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
15-01-11, 17:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
μαντ?????????
|
Και εμενα μου το κανει μονο σε 1η και 2α οσο ειναι κρυο. Μολις ζεσταθει κουμπωνουν μια χαρα. Το φαινομενο αυτο το παρατηρησα τωρα με τις χαμηλες θερμοκρασιες. Θελει απλα λιγο υπομονη μεχρι να ζεσταθει.
Και φοραω και το quick shift και εχω βαλει και βαλβολινες motul.
Παντως πιστυεω πως αυτο παρατηρειται πιο πολυ στις pro-facelift 12αρες.
|
15-01-11, 17:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
Πιστεύω πως είναι λογικό τώρα με τα κρύα,όσο κρύο έχουμε τελος πάντων,να δυσκολεύεται να μπεί η πρώτη και η όπισθεν λόγω του ότι είναι και οι βαλβολίνες κρύες!Στο ρελαντί όσο και να το αφήσεις το αμάξι δεν ζεστένονται οι βαλβολίνες,μόνο με την κίνηση του σασμάν,δηλαδή όχι νεκρά!Λέμε τώρα,αν μπορείς έλενξε και την στάθμη της βαλβολίνης γιατί ποτέ δεν ξέρεις..........Και πάντα τουοτα έτσι!Είναι οι καλύτερες νομίζω για "μαμά'' καταστάσεις!
|
Ίσως είναι βλακεία ερώτηση αλλά δεν ξέρω απο το συγκεκριμένο γιατί δεν είχε χρειαστεί να το ψάξω ποτέ..την στάθμη για τις βαλβολίνες πως την κοιτάμε?που βρίσκεται ακριβώς?
Άρα καλά το φαντάστηκα ότι θα είναι απο το κρύο!
|
15-01-11, 17:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Εγω νομιζα πως ηταν απο τις motul οι οποίες θελανε ζεσταμα. Παντως μολις ζεσταθουν ειναι πολυ καλυτερες απο τις μαμα.
Το καλοκαιρι δεν ειχα τετοιο προβλημα με την 1η 2α οποτε φανταζομαι πως εχει να κανει με την θερμοκρασια των βαλβολινων.
Και οπως ειπε και ο Μανώλης, θελει δουλεμα το σασμαν. Οχι δλδ απλα να βαλεις μπροστα και να αφησεις το μοτερ να ζεσταθει.
|
15-01-11, 19:45
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Οκ, παιδια! Κατάλαβα!! Πάντως και γω θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να κοιτάξω με κάποιο τρόπο τη στάθμη από τις βαλβολίνες!
|
15-01-11, 20:33
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Κάποια standard ένδειξη και την στάθμη τον βαλβολίνων δεν υπάρχει. Είχα ρωτήσει μηναχικό στην Τογιοτα και μου είπε τα παρακάτω.
Υπάρχουν 2 παξιμάδια πάνω στο σασμαν. Το κάτω και το πάνω. Το κάτω χρησιμοποιείτε για το άδειασμα των βαλβολίνων απο το σασμαν και το πάνω για το γέμισα (αφου βιδωθει το κάτω αλιως θα βγούν εξω ) Αφού βάλεις τις βαλβολίνες γεμίζει τελείως και μετά από την πάνω τρύπα αρχίζει να βγένουν λάδια μόλις σταματήσει πλέον να βγαίνουν εξω σημαίνει πως γέμισε και είναι κομπλέ.
Τα παραπάνω μου τα είπε μάστορας στην Toyota δεν ξέρω κατα πόσο στέκουν.
|
|
|
|
15-01-11, 20:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Snoo
Κάποια standard ένδειξη και την στάθμη τον βαλβολίνων δεν υπάρχει. Είχα ρωτήσει μηναχικό στην Τογιοτα και μου είπε τα παρακάτω.
Υπάρχουν 2 παξιμάδια πάνω στο σασμαν. Το κάτω και το πάνω. Το κάτω χρησιμοποιείτε για το άδειασμα των βαλβολίνων απο το σασμαν και το πάνω για το γέμισα (αφου βιδωθει το κάτω αλιως θα βγούν εξω ) Αφού βάλεις τις βαλβολίνες γεμίζει τελείως και μετά από την πάνω τρύπα αρχίζει να βγένουν λάδια μόλις σταματήσει πλέον να βγαίνουν εξω σημαίνει πως γέμισε και είναι κομπλέ.
Τα παραπάνω μου τα είπε μάστορας στην Toyota δεν ξέρω κατα πόσο στέκουν.
|
Ακριβώς τα παραπάνω ξέρω και εγώ!!!Αν πας το αμάξι σε βενζινάδικα που κάνουν και πλύσιμο απο κάτω,προσπάθησε να την ξεβιδώσεις,την απο πάνω βίδα και βάλε ένα σύρμα μέσα να ελένξεις την στάβμη,πρέπει να είναι γεμάτο!!!Αν πάλι δεν παίζει κάτι τέτοιο πήγαινε σε ένα συνεργείο και κάνε τα παραπάνω!Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα!
|
15-01-11, 21:17
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ευχαριστω παιδιά για άλλη μια φορά!!!
|
15-01-11, 22:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Τα συμπτώματα που περιγράφετε είναι μάλλον λόγο βαλβολήνης...
εγώ φοράω βαλβολήνη Valvoline και το είχα αυτο σε κρύο καιρό μέχρι να ζεσταθεί...
Έχετε σκεφτεί ποτέ να βάλετε Motorkote ; εγώ έβαλα πρίν 2 εβδομάδες και αυτό το πρόβλημα τερματίστηκε. (Τελικά κάνουν δουλειά τουλάχιστον στο σαζμάν)
|
|
|
15-01-11, 22:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
Ακριβώς τα παραπάνω ξέρω και εγώ!!!Αν πας το αμάξι σε βενζινάδικα που κάνουν και πλύσιμο απο κάτω,προσπάθησε να την ξεβιδώσεις,την απο πάνω βίδα και βάλε ένα σύρμα μέσα να ελένξεις την στάβμη,πρέπει να είναι γεμάτο!!!Αν πάλι δεν παίζει κάτι τέτοιο πήγαινε σε ένα συνεργείο και κάνε τα παραπάνω!Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα!
|
Θέλεις Καρυδάκι 24άρι δεν κάνεις δουλειά με τίποτα άλλο.
Καλύτερα όχι σύρμα απλά βγάζεις την μεσαία τάπα και πρέπει να στάξει έστο λίγο αν δέν στάξει θές συμπλήρωμα.
Τώρα το γέμισμα μπορεί να γίνει και απο την τάπα του επιλογέα (ποιο πάνω απο την μεσαία) χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα.
δεν χρειάζετε να το πάς σε συνεργείο τσάμπα τα λευτά που θα δώσεις. αν έχεις όρεξη να αφιερώσεις 1 ώρα (και πολύ λέω) μόνος μπορείς άνετα να κάνεις την δουλειά με τον γρύλο που αλάζεις λάστιχο...
16-01-11, 01:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
Έχετε σκεφτεί ποτέ να βάλετε Motorkote ; εγώ έβαλα πρίν 2 εβδομάδες και αυτό το πρόβλημα τερματίστηκε. (Τελικά κάνουν δουλειά τουλάχιστον στο σαζμάν)
|
Μπορείς να μου πεις πόσο έβαλες και πως; Το έβαλες στην αλλαγή των βαλβολίνων ή το πρόσθεσες κάποια άλλη στιγμή; Πιο Motorkote έβαλες; Έχω ακούσει ότι κυκλοφορούν αρκετά και δε ξέρω πιο είναι το γνήσιο τελικά...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
ντιζες.σασμαν 6g σε 5αρι σασμαν |
παντελης 20v |
4AGE 20v Levin |
11 |
13-04-14 01:14 |
σασμαν; |
falakrodemonas |
SUPPORT |
3 |
11-01-12 23:57 |
Σασμαν ε12 |
iempan |
TOYOTA COROLLA E 12 |
5 |
11-01-12 15:31 |
σασμαν g6 |
tomas4wd |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
15 |
02-03-11 01:45 |
Σασμαν |
Virus |
SUPPORT |
45 |
04-04-08 22:48 |
Page generated in 0,17542291 seconds (82,76% PHP - 17,24% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|