Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SolidSnake
ακουστε τι επαθα. παω να βγαλω την ρεζερβα και στο χωρο της ειχε μαζεψει ενα δαχτυλο νερο. ακουτε? ΝΕΡΟ. ειναι φυσιολογικο? απο που μπηκε? ευτυχως υπαρχουν 2 ταπες και της ανοιξα για να φυγει το νερο. ξερει κανεις να μου πει τι εγινε? μου φενεται πολυ κουλο.
|
Επειδή το έχω πάθει στο σταρλετ θα σου πω ακριβώς. Εμένα είχε τρακάρει πίσω (δεν το γνώριζα) και είχε αρμούς κοντα στα φανάρια και εμπαζε απο εκει. Εβαλα αρμοκολλα και την έβαψα και δεν ξαναβαλε! όμως και στα φαναρια ειχε κατι μαρκουλα πραγματακια και επιαναν μεσα σε κατι τρυπουλες στην λαμαρινα, σε αυτά τα σημεια ειχε κάτι τσιμουχακια, αυτα ήταν φαγωμένα! επειδη δεν βρηκα εβαλα μπολικη σιλικονη. Μπορεί επισης να μπαινει νερο απο το λαστιχο γυρω απο την πορτα του πορτ μπαγκαζ αν εχει σκιστεί! εγώ το ειχα αλλαξει και ειχε μονο η Toyota και τοτε εκανε 85 ευρω! επισης κανε μια δοκιμη, βγαλτα ολα από πισω και βαλε καποιον να ριχνει νερο με λαστιχο συνεχεια με μικρη σχετικα ροη, μπες εσυ στο αμαξι από τα πισω καθισματα και δες από που μπαζει! ετσι τα βρηκα εγω ολα!
Στην corolla τωρα, όταν την πήρα πισω δεξια στην μοκετα την έβρισκα μουσκεμα όταν εβρεχε!!! την έβγαλα και τι να δω? ελειπε μια ταπα και εβλεπα τον δρόμο!!! πάω στην Toyota και μου λενε οτι δεν υπάρχουν, κοψε μου λενε ενα πλαστικο καπάκι (πχ απο το κουτι του νεσκαφε) και βαλε και μπολικη σιλικόνη! το έκανα και τώρα ειναι 3 χρονια και δεν ξαναχάλασε! LOL!