Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΟργανωμενα μελη στην Καρδιτσα Λαμια Τρικαλα Λαρισα και γενικα στην κεντρικη Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο τον toyota mania (Ηρακλη) και ο Χρηστος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 348
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Ε αφου σου ειπα πηγα με την γυναικα τα 2 μας σε Ισπανικο!Καλο ηταν λιγο ακριβο ,και κατευθειαν σπιτι και σχολιασμο για το POST του Γιωργαρα!
Α ρε Μητσο ΧΑΚΕΡ κατευθειαν σκαναρισμα και μεσα!
Α!Μην μαρτυρας ακομα τιποτα!Εχω δωσει ιερη υποσχεση!Μην υποτιμουμε και τα 16αρια καλα ειναι αλλα τα διλιτρα ειναι ακομα καλυτερα!
εγώ δεν εννόησα τίποτα απλά έχω φοβηθεί με τόσους υπερκυβισμένους που κυκλοφορούνε τριγύρω.
Χρήστο μάλλον προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο τρόπος λειτουργίας στο πρώτο βίντεο είναι ίδιος με αυτόν στο δεύτερο.
Να πιστέψω κάποιον αν μου πει ότι ο 3S πάει καλύτερα από GE τον πιστεύω αλλά να μου πει ότι ένας vvti πάει καλύτερα από GE...με την καμία
υπάρχει ποτέ περίπτωση να δουλέψει έτσι κάποιο υπερκυβισμένο?
πώς με τον κόφτη στις 6500 και τις 7000?
Δύναμη Σεβασμού: 348
Πες Χρήστο και για το άσπρο γιαπωνεζάκι....
Αμάν μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο γιατί άρχισε να με πιάνει κρίση στροφαρίσματος.
...και οξεία σασμανίτιδα!
Εγραψες την αδιορθωτη Γιωργο στην αρχη του βιντεο!ενταξει οχι 157.8 αλλα 156.1/7385!Οκ εναμιση αλογο απλα για να τα λεμε 100% σωστα!
Το ιδιο και στο δευτερο δε σε προλαβα παλι την αδιορθωτη εβαλες οχι 159.5 αλλα 158.6/7843!
Δύναμη Σεβασμού: 508
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Οπως τα ειδα απο αυτα που αναιβασε ο Μητσος αυτα εβαλα. Σορι αν εκανα λαθος ετσι τα καταλαβα.
Ελα ρε τι SORRY ζητας!
Απλα τα δυο πρωτα ειναι ροπη και αλογα ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ και τα αλλα δυο που δεν δειχνει ροπη αλλα δυο νουμερα ιπποδυναμης ειναι με την μπλε ο ΤΡΟΧΟΣ και με την κοκκινη η ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ!Επισης το 29 διπλα κατω δεξια ειναι οι απωλειες!
Δύναμη Σεβασμού: 508
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Πλακα κανω ρε χαμενε αλλα ξεχασα να ρωτησω τι ενοεις διωρθωση..?
Καλα ειναι και αυτα παντος... Θελω κιαλααααααααααααα....
Κιαλαααααααααααααααααααα?????????????
Το μονο ευκολο!ΤΟΥΡΜΠΙΝΑΡΑ!!!!!!!!!:ba nana:shoo thim
Διορθωση ειναι αυτη που κανει το λογισμικο του DYNO αναλογα με τη βαρομετρικη πιεση ,που προχθες ησουν ατυχος ειχαμε 1016mbar , την εξωτερικη θερμοκρασια καθως και διορθωση κατα DIN που ειναι μια ΑΡΧΗ που εχουν τα λογισμικα των DYNO και κανουν τις διορθωσεις!
Καποιες φορες η διορθωμενη ειναι πανω απο την αδιορθωτη και καποιες αλλες η διορθωμενη ειναι κατω απο την αδιορθωτη!Αναλογως με αυτα που σου ειπα!
Ο ΤΡΟΧΟΣ ομως ειναι πιο στανταρ μετρηση και δυσκολα αλλαζει οποτε καλα ειναι να τον υπολογιζουμε,κυριως σε βελτιωσεις,και ας μας δειχνει καμια 30 αλογα λιγοτερα απο οτι ο στροφαλος!
Εγω π.χ με 25 αρα στο Punto ειχα 186 αλογα στροφαλο και 171 ΤΡΟΧΟ!Μολις 15 αλογα απωλειες!Ολα τα Punto ειχαν λιγες απωλειες,δεν ξερω γιατι!
Με 28αρα RS τωρα εχω 296 στροφαλο και 265 ΤΡΟΧΟ!31 αλογα απωλειες!Πολυ καλα παλι δηλαδη!
Αρα ενω πηρα 110 αλογα στον στροφαλο στον ΤΡΟΧΟ η στους ΤΡΟΧΟΥΣ να ειμαστε ακριβεις εχω παρει 94 αλογα μολις!