MARMEL καταρχήν να σου πω μπράβο για το μοτερ σου απλά είναι απίστευτο! πολύ καλή δουλειά! κοσμημα είναι! περιμένω και εγώ ενα τέτοιο δωρο από τον Αγιο Βασίλη! :Pppp
σχετικά με τα κολάρα της τουρμπινας ομως και εσένα βλεπω έχει λαστιχενια μαυρα! φαίνεται στην τελευταια φωτο σου! εγώ δεν αναφέρομαι στα σωληνάκια που εσυ έχεις ινοχ, και εμενα εχει αλλα όχι ινοχ, λέω για τα μαρκουτσια ας πουμε που συνδέουν τα σωληνακια τα μεταλλικά της τουρμπινας με το καπάκι του θερμοστατη! αυτά δεν μπορουν να ειναι σταθερά μεταλλικά γιατι πρέπει να λυνονται οταν θες να αλλαξεις θερμοστάτη ή να κατεβάσεις την τουρμπινα. Στο ebay έχει μεταλλικά ινοχ ευκαμπτα μαρκουτσια υψηλης που ειναι τα ιδια ακόμα και σε supra! και πάνε καπου 55 ευρώ, αλλά για να μπουν πρέπει να κατεβει η τουρμπινα μάλλον και δεν καταλαβαινω στο καπακι του θερμοστάτη πως πιάνουν!? μια λύση θα ήταν σιλικονατα αλλα με ινες μεσα, δεν εχω βρει ακόμα, όλοι ειχαν τα απλα σωληνακια χωρις ινες μεσα δλδ. Στις παρακάτω φωτος φαινονται τα μεταλλικα σωληνακια - σταθερα που έχει η Ct9, μια παλια ct9 που ειχα διαλυμμένη να φαινονται τα εξαρτηματα της (μου ελειπε το μαντεμι και το wastegate), καθώς και το αναλογο σχεδιο από το Toyota EPC που φαινεται που πιανουν τα ευκαμπτα σωληνάκια επάνω στο καπακι του θερμοστάτη.