Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
27-11-10, 21:44
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγω πάλι φίλε Αντώνη, διάβαζα ένα περιοδικό με αυτοκίνητα εχθές και είδα ότι όλα τα καινούργια μοντέλα πλέον, μικρα και μεγάλα, έχουν απίστευτες αποδόσεις και όλα πάνω από 100 ίππους και εργοστασιακούς! Σε κάποια φάση αισθάνθηκα λίγος με τα 97 μου εργοστασιακά άλογα.Polo 1.2 TSI 105ps!!! Μακάρι να κάνει κάτι η τουότα γι'αυτό!
|
28-11-10, 01:22
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Φιλε μου μιλαμε για μοτερ αυτη τη στιγμη, οχι για πεταμενα λεφτα. Γιατι τι αλλο μπορει να ειναι ενας 1200αρης κινητηρας με 105 αλογα, αλλα να φοβασαι να τον "κυνηγησεις"? Κι επειτα, με το βαρος που χουν αυτα τα μικρα, στεκεσαι διπλα τους. Οποτε μη στεναχωριεσαι.
|
28-11-10, 01:39
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Φιλε μου μιλαμε για μοτερ αυτη τη στιγμη, οχι για πεταμενα λεφτα. Γιατι τι αλλο μπορει να ειναι ενας 1200αρης κινητηρας με 105 αλογα, αλλα να φοβασαι να τον "κυνηγησεις"? Κι επειτα, με το βαρος που χουν αυτα τα μικρα, στεκεσαι διπλα τους. Οποτε μη στεναχωριεσαι.
|
σωστος.. ποιος απο εδω μεσα ο οποιος ψαχνει αξιοπιστια και επιδοσεις θα τουρμπιζε εναν 1200αρι κινητηρα??? και ναι οκ.. ειναι εργοστασιακα αλογα.. αλλα δεν παυει να ειναι ενας κινητηρας.. οσο σωστη βελτιωση και να εχει γινει απο την μαμα εταιρια δεν παυει να ειναι πιεσμενος.. και αρα οχι τοσο αξιοπιστος..
|
28-11-10, 10:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
|
Εγώ πιστεύω ότι είναι ιδανικά μοτέρ για μέσα στην πόλη. Μικρός κυβισμός και άφθονη ροπή.
|
28-11-10, 17:41
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αν θες αμαξι για μεσα στην πολη δεν θα πας να χρεωθεις ενα σκασμο λεφτα για ενα Ibiza ή ενα Α1. 17500 κοστιζει το πιο απλο Α1, καλυτερα να τα δωσω σε Corolla ή Auris που θα μπορεσουν να σταθουν και στο εθνικο δικτυο κι οχι να ψοφανε για πλακα.
|
28-11-10, 18:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αν θες αμαξι για μεσα στην πολη δεν θα πας να χρεωθεις ενα σκασμο λεφτα για ενα Ibiza ή ενα Α1. 17500 κοστιζει το πιο απλο Α1, καλυτερα να τα δωσω σε Corolla ή Auris που θα μπορεσουν να σταθουν και στο εθνικο δικτυο κι οχι να ψοφανε για πλακα.
|
+++++++++++++1
|
|
|
|
28-11-10, 22:28
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παιδια τα ιδια λεγανε πριν 15 χρονια οταν εβγαιναν τα Punto Gt οτι θα εσπαγαν και αλλα!Μετα με τα 20V Group Vag το ιδιο ,σημερα για τα TSI παλι τα ιδια!
Λοιπον καμια μα καμια εταιρια δεν θελει να χαλασει το ονομα της!Ας μην ειμαστε τοσο επιφυλακτικοι και καχυποπτοι!Εγω μια χαρα τα βλεπω ολα τα τουρμπακια που βγαινουν σημερα ,αναλογα τα γουστα!Ειναι το ονομαζομενο DOWNSIZING των εταιριων για καταναλωση,ρυπους ,επιδοσεις και αξιοπιστια!Με εναν προχθες με GOLF TSI των 122 ιππων(135πραγματικα) μου ελεγε οτι καιει 6.2 στα 100 με 140χμ/ω (6ηκαι 2800 στροφες)στην Εθνικη!Καθολου ασχημα για ενα αμαξι 1200+ κιλων που παει για πλακα 200 και κανει 0-100 ανετα κατω απο 10 και με ενα προγραμμα 500-600 Ευρω (150+αλογα)και κατω απο 9 με τελικη πανω απο 210-215!!!
Προχθες μετρηθηκε και ενα RENAULT TWINGO 1.2Τ των 100 ιππων και εβγαλε 106 αλογα και 15.5 κιλα ροπης!Οχι και ασχημα ε!Παει για προγραμμα την αλλη βδομαδα και αναμενεται να ξεπερασει τα 130 αλογα και τα 20 κιλα ροπης!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis gt : 28-11-10 στις 22:32.
Αιτία: Προσθηκη
|
28-11-10, 23:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μόνο Toyota και japan power! δεν σπάνε δεν χαλάνε! :Ppppp
|
|
|
|
29-11-10, 01:58
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Παιδια τα ιδια λεγανε πριν 15 χρονια οταν εβγαιναν τα Punto Gt οτι θα εσπαγαν και αλλα!Μετα με τα 20V Group Vag το ιδιο ,σημερα για τα TSI παλι τα ιδια!
Λοιπον καμια μα καμια εταιρια δεν θελει να χαλασει το ονομα της!Ας μην ειμαστε τοσο επιφυλακτικοι και καχυποπτοι!Εγω μια χαρα τα βλεπω ολα τα τουρμπακια που βγαινουν σημερα ,αναλογα τα γουστα!Ειναι το ονομαζομενο DOWNSIZING των εταιριων για καταναλωση,ρυπους ,επιδοσεις και αξιοπιστια!Με εναν προχθες με GOLF TSI των 122 ιππων(135πραγματικα) μου ελεγε οτι καιει 6.2 στα 100 με 140χμ/ω (6ηκαι 2800 στροφες)στην Εθνικη!Καθολου ασχημα για ενα αμαξι 1200+ κιλων που παει για πλακα 200 και κανει 0-100 ανετα κατω απο 10 και με ενα προγραμμα 500-600 Ευρω (150+αλογα)και κατω απο 9 με τελικη πανω απο 210-215!!!
Προχθες μετρηθηκε και ενα RENAULT TWINGO 1.2Τ των 100 ιππων και εβγαλε 106 αλογα και 15.5 κιλα ροπης!Οχι και ασχημα ε!Παει για προγραμμα την αλλη βδομαδα και αναμενεται να ξεπερασει τα 130 αλογα και τα 20 κιλα ροπης!!!
|
φιλικα παντα.. οκ ναι.. ποια εταιρια θελει να χαλασει το ονομα της.. αλλα και πια επισης εταιρια στις μερες μας θελει να βγαζει αυτοκινητα τα οποια να μην πατανε συνεργειο παραμονο για λαδια ξυδια?? ΚΑΜΙΑ.. και αν το καμια ακουγεται υπερβολικο θα πω ελαχιστες.. γιατι με οποιους μηχανικους και αν εχω μιλησει ολοι λενε οτι αυτοκινητα οπως πχ corolles μεχρι και ε111 με σωστη συντηρηση απλα δεν ξερανε τι ειναι συνεργειο.. σε αντιθεση με κατι τωρινα tsi κτλ κτλ.. που απλα τριβουν τα χερια τους.. οκ.. μπορει να διαφωνησουν πολλοι με αυτο.. αλλα για μενα κανενα αμαξι παλαιοτερης γενιας.. ποιοτικα δεν ειναι υποδιεστερο απο ενα καινουργιο.. ισα ισα που απο θεμα αξιοπιστιας θεωρω οτι ειναι κλασης ανωτερα τα παλια.. ας ερθει οποιο tsi και twingo θελει μετα απο 200.000χλμ να κατσει διπλα σε μια 101 για παραδειγμα.. αποψη μου φυσικα..
|
|
|
|
30-11-10, 00:21
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tasosg697
φιλικα παντα.. οκ ναι.. ποια εταιρια θελει να χαλασει το ονομα της.. αλλα και πια επισης εταιρια στις μερες μας θελει να βγαζει αυτοκινητα τα οποια να μην πατανε συνεργειο παραμονο για λαδια ξυδια?? ΚΑΜΙΑ.. και αν το καμια ακουγεται υπερβολικο θα πω ελαχιστες.. γιατι με οποιους μηχανικους και αν εχω μιλησει ολοι λενε οτι αυτοκινητα οπως πχ corolles μεχρι και ε111 με σωστη συντηρηση απλα δεν ξερανε τι ειναι συνεργειο.. σε αντιθεση με κατι τωρινα tsi κτλ κτλ.. που απλα τριβουν τα χερια τους.. οκ.. μπορει να διαφωνησουν πολλοι με αυτο.. αλλα για μενα κανενα αμαξι παλαιοτερης γενιας.. ποιοτικα δεν ειναι υποδιεστερο απο ενα καινουργιο.. ισα ισα που απο θεμα αξιοπιστιας θεωρω οτι ειναι κλασης ανωτερα τα παλια.. ας ερθει οποιο tsi και twingo θελει μετα απο 200.000χλμ να κατσει διπλα σε μια 101 για παραδειγμα.. αποψη μου φυσικα..
|
Ναι Τασο δεν με βρισκεις να διαφωνω για τα 200.000 χμ.αλλα ας τα αφησουμε να τα κανουν πρωτα και να μαστε καλα να τα πουμε παλι ε!
Σιγουρα οι φθορες θα ειναι περισσοτερες αλλα ειναι ενδεικτικο πλεον ολων των εταιριων και οχι μονο στα αυτοκινητα αλλα και ΠΑΝΤΟΥ!
Επισης ενας κινητηρας που αποδιδει πανω απο 100 αλογα στο λιτρο θα καταπονειται περισσοτερο απο εναν που αποδιδει 70 η 80 και παει λεγοντας!Τα εχουμε πει αυτα ρε παιδια και δεν ειναι θεμα Ευρωπαιων VS Ιαπωνικων!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16939402 seconds (82,86% PHP - 17,14% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|