Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
εμένα είχε γίνει κάτι παρόμοιο και την έσπρωξα μέσα όπως λένε τα παιδιά αλλά με μικρό κατσαβιδακι και δεν ξαναβγήκε ποτέ από τότε! αν έχεις προβλήματα πέτα τις ταπετσαρίες να είσαι ήσυχος και θα είναι και σαν αγωνιστικό! :Pppp
Δύναμη Σεβασμού: 395
εμενα εχει φουσκωσει το υφασμα ρε γαμωτο..
πως ειναι οταν κρεμαει ο ουρανος?ετσι ενα πραγμα
βεβαια απο δικια μου μ@λ@κ@α εγινε ετσι αλλα τεσπα..πως θα το φτιαξω ειναι το θεμα..
μαλλον με καινουριο υφασμα!!
Δύναμη Σεβασμού: 245
Τελικά τα βελούδινα καθίσματα που εχουμε όλοι εμείς με prof/l corolla μάπα το καρπούζι φθείρονται πολύ γρήγορα, ξεθωριάζουν,κολλάνε πάνω τους καθε σκουπιδακι και δεν συμμαζευεται .Σκέφτηκα να τα ντύσω με ύφασμα αλλα λόγω πλευρικών αεροσακων δεν το εκανα.Εχω πλατοκαθισματα της TOYOTA μπροστά αλλα κι αυτά ετσι κι έτσι(ξερω ξέρω off topic!)
Δύναμη Σεβασμού: 222
Φίλε mpesikos, σε παρόμοιο πρόβλημα φίλου , το θέμα λύθηκε με ενέσεις κόλας UHU, τοποθετημένη μέσα σε σύριγγα. Προσοχή μην είναι τοξική και δημιουργήσεις μεγαλύτερο προβλημα από αυτό που πας να λύσεις!