Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
|
|
12-08-10, 19:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
όταν παίζει κάποιο φλας ακούγεται το κλασικό τικ τικ κτλ αλλά τα αλαρμ δεν παίζουν με τίποτα! έχω ελέγξει τα πάντα και στο μόνο που κολλάω είναι σε αυτό! μάλιστα ακόμα και από την Toyota μου το είπαν φλασιέρα (flasher) δεν ειναι δλδ από ρελέ! και η θέση που το βρήκα ταιριάζει! προφανώς είναι αυτό που είπε ποιο πάνω ο Βασίλης γιατί όντως στις 101 και passeo είναι στο βάθος πίσω από το καντραν ενώ στις 111 είναι χαμηλά και αριστερά ποιο κάτω από την ασφαλειοθήκη στο βάθος. Σε λίγο φωτος να τις σηκώσω. Πάντως μπορεί να έχει καεί κάτι άλλο πχ το ολοκληρωμένο και να μην παίζουν τα αλαρμ! στην φύσα τους δεν έρχετε ρεύμα! είναι και ακριβό το ρημάδι στο toyodyi το έχει κανά 50αρι! και δεν λέει να το πάρω για να δω αν δουλέψει, γιατί αν δεν είναι αυτό τσάμπα τα 50 (στο Ελλαδιστάν μάλλον θα έχει παραπάνω ακόμα!)
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_199....html?hl=81980
Υ.Γ δεν πάνε τα ποδαράκια στο πηνίο απευθείας! είναι κολλημένο σε ηλεκτρονική πλακετίτσα! οτιδήποτε κάτω πάνω της μπορεί να κάνουν χειρότερα πράγματα!
ΒΤW ακόμα και χωρίς το flasher επάνω με τον συναγερμό παίζουν κανονικά τα φλας! μάλλον επειδή συνδέεται απευθείας με 2 καλώδια στον μοχλό των φλάς? στην φύσα του δλδ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 12-08-10 στις 19:56.
|
12-08-10, 19:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
12-08-10, 20:13
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Νικηφορε μια χαρα την βλεπω την πλακετιτσα δεν χαλασαν οι 2 οι πυκνωτες οι ηλεκτρολυτικοι εχουν πολικοτητα αυτοι και σκανε σε αναστροφη ταση ο κεραμικος δεν εχει πολικοτητα οι αντιστασεις δεν ειναι καρβουνιασμενες,μυρισες τιποτα καμενο οταν εκανες τις συνδεσεις με τα καλωδια?πες μου τι γραφει το ολοκληρωμενο πανω θα παω να αγορασω κατι πραγματα που θελω σε μαγαζι με ηλεκτρονικα τωρα να σε πω και ποσο κανει,μονο οτι ειναι της motorola διακρινω,να επισκευασεις αυτην αμα ειναι.
12-08-10, 20:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
δεν μύρισε τπτ αλλά κάηκε η ασφάλεια πρώτα που είναι για τα φλας-αλαρμ, το τσιπ είναι motorola UAA10418 KCA 9712
και που ξέρω πχ ότι δεν έχει καει αυτό ή κάτι άλλο? δεν είναι απαραίτητο να φαίνονται απέξω καμένα!
|
12-08-10, 20:53
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
οι αντιστασεις οταν περασει μεγαλυτερο ρευμα απο μεσα τους καρβουνιαζουν και οι πυκνωτες σε αναστροφη ταση οι ηλεκτρολυτικοι σκανε τα ολοκληρωμενα βγαζουν καπνους αμα συνδεθουν αναποδα και μπορει να σπασει το πλαστικο καποιες φορες.Ειναι κλειστα σημερα εκει που πηρα τηλ. αυριο θα σου πω αμα υπαρχει και τιμη.
12-08-10, 21:17
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
UAA1041B ειναι δες και το datasheet του,αυτο σου παραγει τους παλμους,ειναι χρονιστης Flashing frequency in the case of one defective lightbulb
of 21 W:
fF = 1
R1C1KF
Kn = 2,2KF,απο αυτον τον τυπο βγαινει η συχνοτητα των παλμων,μπορεις να αλλαξεις και τον ρυθμο που αναβοσβηνουν.
12-08-10, 22:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μπράβο ρε Μάκη! που τα ξέρεις όλα αυτά???? δλδ αυτό το ολοκληρωμένο με λίγα λόγια είναι το υπεύθυνο τσιπ που κανει τα αλαρμ να αναβοσβήνουν με τι ρυθμό κτλ? δλδ μπορεί απλά να κάηκε αυτό και αντίο αλάρμ? γιατί όπως είπα ήδη δοκίμασα και άλλο κουμπί, και ασφάλεια είναι οκ πλέον, αλλά αν βάλω πάνω και το flasher που τώρα έχω βγάλει, τότε και τα φλας είναι οκ!!! και επίσης με κλειστό το διακόπτη μηχανής στην φύσα στο κουμπί των αλαρμ δεν έρχετε ρεύμα άρα είναι και αδύνατον να δουλέψουν!
Υ.Γ μήπως υπάρχει και τρόπος να το ελέγξω με το πολύμετρο αν είναι καμμένο να είμαστε σίγουροι ?
|
12-08-10, 22:42
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
νικηφορε λογικα αμα πατησεις το κουμπι των αλαρμ και εχεις βγαλμενο το φλασερ και στην θεση που πατανε τα 2 ποδαρακια του βαλεις εναν βραχυκυκλωτηρα θα πρεπει ολα τα φλας σου να ειναι αναμενα.για να το ελεγξεις πρεπει να το βγαλεις με κολητηρι και να του δωσεις εξωτερικα ταση.
12-08-10, 22:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
βασικά έχει 3 ποδαράκια, εννοείς αν ενόσω τα 2 που είναι πλάγια? μην κάψουμε τίποτα πάλι! έχεις τίποτα να δείχνει πως δουλεύει το όλο κύκλωμα του flasher? κάτι που είχα δείξει εγώ παραπάνω είναι παρόμοιο αλλά όχι το ίδιο!
|
12-08-10, 23:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Τα 2 ακριανα εννοω και εγω το μεσαιο πρεπει να ειναι η vcc για το κυκλωμα του φλασερ,δεν θελω να σε παρω και στον λαιμο μου επειδη δεν εχω το κυκλωμα του.βγαλε καμια φωτογραφια παραπανω να δω λιγο την πλακετα του να σε πω με σιγουρια,και απο πανω και απο κατω.στειλτες εδω αμα θελεις makiscorolla@gmail.com
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16474199 seconds (82,46% PHP - 17,54% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|