Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-07-10, 10:48
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν νομιζω οτι ειναι ακριβως χρωμα αυτο που εχουν οι δισκοι..
απλα πρεπει να ειναι βαμμενες με αυτο το υλικο για να μην σκουριαζουν οσο βρισκονται στις αποθηκες!
οι black daimond που εβαλα εγω,οταν τους πηρα ηταν μαυροι..
αφου τους εβαλα,για καποιο διαστημα εβγαζαν ολο καπνους,μεχρι που καηκε το χρωμα και τωρα ολος ο δισκος ειναι μες στην σκουρια..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-10, 14:34
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos Εμφάνιση μηνυμάτων
...οι black daimond που εβαλα εγω,οταν τους πηρα ηταν μαυροι..
αφου τους εβαλα,για καποιο διαστημα εβγαζαν ολο καπνους,μεχρι που καηκε το χρωμα και τωρα ολος ο δισκος ειναι μες στην σκουρια..
Το σημαντικότερο δεν μας είπες!
Φρενάρει καλύτερα από πριν με τα μαμίσια ή όχι;;;;;
Εεεεεεεεεε;;;;
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-10, 16:30
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εχουμε και λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1)δεν υπηρχαν βιδες στο κατω μερος τις ποδιας ανεξιγητο λενε στην τουοτα πριν 4 ημερεσ το επλυνα και καθαρισα και τους θολοους σχολαστικα καν δεν κουνιοταν (τι να εγιναν αραγε ? ) το ιδιο και απο την αλλη μερια......και μαλιστα απο την αλλη μερια ελειπαν και κλιπ..............αν ειχε σπασει η βιδες θα ηταν πανω η θα ειχε ενα ιχνος τραβηγματος.........
2)σχετικα με τα φρενα καθαριστικαν διοτι ο θολος μπηκε αναμεσα και πισω απο το τροχο και ηρθε σε επαφη με τα φρενα και λογο θερμοκρασιασ κολλησαν πανω και για αυτο και αναψαν
3)πανο ναι τωρα φρεναρει τελεια καμια σχεση.............χαλαλη τα 360
4) ξερω παλυ καλα το αμαξι μου φιλε μου αλλο 101 και αλλο ε 12 μερα με την νυχτα τεχνολογικα και ποιοτηκα..................
5)παρολα αυτα θα μου αλλαξουν τα φρενα αν και με πηγαν σε φρενομετρο και δουλεουν τελεια .............
5)την δαγκανα εχω βαψει αν διαβασεις καλα με ηλεκτροστατικη βαφη και οχι με πινελο...
σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας και κυριος ενα φιλαρακι που με πηρε και τηλεφ...........
αχ αχ αιμα θα σε παω αν σε βρω
και παλι ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΕΟΚΛΗΣ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-10, 16:54
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν υπαρχει ιχνος τραβηγματος οταν το πλαστικο φευγει κοβεται σε εκεινο το σημειο που υπαρχει στηριξη αν εβρισκες τον θολο δες τον λιγο πως εχει σπασει στα σημεια στηριξης..
Ο αερας παρασερνει το κομματι του θολου που βρισκεται κατω απο τον προφυλακτηρα και πιανει σε ενα σιδερακι μπροστα στο τροχο με κατι σαν λαμακι.
Ρε ποιος βαφει δαγκανες με πινελο τετοια εποχη?
Υ.Γ.
Εχεις δικιο για τα Ε12 και Ε10 ενας απο δω μεσα το λεει συνεχεια το Ε12 τριζει και χαλαει ενω το Ε10 δεν κανει κιχ..εκει απο τον πειραια ειναι και αυτος ρωτα τον να στο πει..
Υ.Γ.2
Εισαι ο νεοκλης που ανοιγε τοτε ο μαρμελ και μας ειχε ζαλισει τα νευρα οτι περναει TS?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-10, 16:58
Το avatar του χρήστη AE101
AE101 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Jedes municipality
Δύναμη Σεβασμού: 267
AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts Εμφάνιση μηνυμάτων
εχουμε και λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4) ξερω παλυ καλα το αμαξι μου φιλε μου αλλο 101 και αλλο ε 12 μερα με την νυχτα τεχνολογικα και ποιοτηκα..................
Καλό, καλό

JDMteam
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-10, 17:13
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν υπαρχει ιχνος τραβηγματος οταν το πλαστικο φευγει κοβεται σε εκεινο το σημειο που υπαρχει στηριξη αν εβρισκες τον θολο δες τον λιγο πως εχει σπασει στα σημεια στηριξης..
1)δεν εχει σπασει τιποτα
Ο αερας παρασερνει το κομματι του θολου που βρισκεται κατω απο τον προφυλακτηρα και πιανει σε ενα σιδερακι μπροστα στο τροχο με κατι σαν λαμακι.
το λαμακι πανω το βρηκα!!!
Ρε ποιος βαφει δαγκανες με πινελο τετοια εποχη?
Υ.Γ.
Εχεις δικιο για τα Ε12 και Ε10 ενας απο δω μεσα το λεει συνεχεια το Ε12 τριζει και χαλαει ενω το Ε10 δεν κανει κιχ..εκει απο τον πειραια ειναι και αυτος ρωτα τον να στο πει..
επεσε στη περιπτωση!!!!
Υ.Γ.2
Εισαι ο νεοκλης που ανοιγε τοτε ο μαρμελ και μας ειχε ζαλισει τα νευρα οτι περναει TS?
για να κλεισουμε αυτο το θεμα!!!!
με το πανουλη εγιναν 2 ανοιγματα
1 ανοιγμα εγω απο πισω 2 καβαλο αυτος μονος μιλαμε με πμρ του λεω ανοιξε ειμουν 1,5 με 2 πισω οταν του το ειπα.
το αποτελεσμα εγω μπροστα αν θυμαμε κουμπομα 3ης
2 ανοιγμα διπλα διπλα μεχρι τις 6200 κοπια με το πανο μην βλεπωντασ το κοφτη εγω το κολλησα με περνα ο πανος
ομολογο ασσοσ στην αλλαγη και οχι μονο αν ειχε τs θα εραβε κοσμο!!!!!!!!!!)
και μετα φυσικα κολλησα απο πισω του ειχε κινησουλα και εκανε δεξια !!!!
αλλα τωρα που να του κολλησεισ με εχει για πρωινο!!!!!! μεχρι νεοτερας

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts Εμφάνιση μηνυμάτων
για να κλεισουμε αυτο το θεμα!!!!
με το πανουλη εγιναν 2 ανοιγματα
1 ανοιγμα εγω απο πισω 2 καβαλο αυτος μονος μιλαμε με πμρ του λεω ανοιξε ειμουν 1,5 με 2 πισω οταν του το ειπα.
το αποτελεσμα εγω μπροστα αν θυμαμε κουμπομα 3ης
2 ανοιγμα διπλα διπλα μεχρι τις 6200 κοπια με το πανο μην βλεπωντασ το κοφτη εγω το κολλησα με περνα ο πανος
ομολογο ασσοσ στην αλλαγη και οχι μονο αν ειχε τs θα εραβε κοσμο!!!!!!!!!!)
και μετα φυσικα κολλησα απο πισω του ειχε κινησουλα και εκανε δεξια !!!!
αλλα τωρα που να του κολλησεισ με εχει για πρωινο!!!!!! μεχρι νεοτερας
αν και ακυρο θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλο ειναι το post

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 12-07-10 στις 21:13. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 12-07-10, 17:32
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Εχω ee90, εχω 101 1.3, εχω 111 1.6 vvt-i, και ενας πολυ κολλητος εχει e12 1.4...
Οτι corolla υπαρχει το εχω ζησει, για αρκετα χρονια και για αρκετα χιλιομετρα...Ειμαι απ τα ατομα που μπορει να εχει πραγματικη γνωμη για το ποιο corolla ειναι καλυτερο γιατι τα εχω ζησει ολα( εκτος απο ae86 ΟΛΑ τα υπολοιπα απ το 1987 μοντελα τα εχω ζησει)...
Διαλεγω την 101...ΜΑΚΡΑΝ...Κοντρα σε οτιδηποτε...Ποιοτητα,επιδοσεις,τεχνολογια,αξιοπιστ ια, παντα σε συναρτηση με την εποχη της...Η 101 ειναι το πιο επιτυχημενο corolla που εχει κατασκευαστει...Ανεπαναληπτη...ΤΕΛΟΣ
Αααα ξεχασα...Το 101 ειναι του αδερφου μου,δεν ειναι ακριβως δικο μου...Αρα μιλαω καθαρα αντικειμενικα...101 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-10, 17:45
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Και που να ειχες και ΚΕ30 που ηταν και πισωκίνητη...
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 12-07-10, 18:02
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Θα προτιμουσα ενα corolla levin gt-apex ae86 liftback σε χρωμα panda αλλα τελοσπαντων μην αλλαζουμε θεμα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-10, 18:30
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε αυτα λιγο να τα χαμηλωνες γινοσουν ενα με το εδαφος...ενιωθες την επιταχυνση,την ταχυτητα,ενιωθες οδηγαρα αμα τα πηγαινες στα ορια τους.Καμια σχεση με τα σημερινα αυτοκινητα που τα λαθη σου τα διορθωνουν τα ηλεκτρονικα τους συστηματα,ειναι ολα φουσκωμενα για ασφαλεια,θεοβαρια,ψηλα και οδηγηση που δεν προσφερει συγκηνησεις.Αλλα την Ε12 μου δεν θα την αλλαζα με κανενα απο αυτα ομως γιατι δεν ειναι μονο η οδηγηση...στην καθημερινη μετακινηση καλως ή κακως ειναι πιο ανετα και πιο ευκολοδηγητα τα καινουρια,πιο ανετα, με πολλα "καλουδια" που κανουν την ζωη σου μεσα στο αμαξι πιο ξεκουραστη.

ΥΓ.Πως τα καταφερνω και απανταω μονο στα offtopic;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17451096 seconds (83,17% PHP - 16,83% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:48.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com