Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
16-06-10, 20:14
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
φιλε τσεκαρε τον καταλυτη σου σε τι κατασταση ειναι...παρομοιο προβλημα ειχα και εγω με το rav4 και τελικα μολις αλλαχτηκε ο καταλυτης δεν ξαναναψε το λαμπακι
16-06-10, 22:58
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
φιλε πρεπει να ειναι απο τα μπουζι, α και μην πηγαινεις στο συνεργειο βγαλε τον πολο της μπαταριας αστο δεκα λεπτα και βαλτον μετα θα σβησει το λαμπακι.
|
17-06-10, 19:06
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
παιδες μεχρι στιγμης με τα μαμα μπουζι ολα οκ........περιμενω ομως γιατι δεν εχω κανει πολλα χλμ.... αν βγαλω τον πολο της μπαταριας σβηνει το λαμπακι αλλα την βλαβη την κραταει στον εγκεφαλο,οποτε πεταγομαι κ το τσεκαρω γιατι οπως ειπα ειναι βλαβη που παμε ψαχνοντασ μεχρι να την βρουμε.
|
17-06-10, 19:21
|
|
|
|
|
τι κωδικο σφαλματος σου βγαζει?
|
17-06-10, 19:48
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
αν θυμαμαι καλα PO171 κ ειναι βλαβη που περιλαμβανει και την εισαγωγη κ την εξαγωγη κ για αυτο το παμε ψαχνοντας γιατι δεν ξεκαθαριζει ακριβως τι εχει βλαβη,παντως καυσαερια κ καταλυτη που μετρησα χθες ειναι ενταξει. μου ειπαν αν αναψει παλι θα δοκιμασουμε τον δευτερο λ.
τα μπουζι ιριδιου εβαλα αγγελεια για οποιον ενδιαφερεται. τα ειχα φορεσει για 2000 χλμ .
|
17-07-10, 11:23
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
καλημερα παιδες.......εδω και 1000 χλμ με τα κανονικα μπουζι το τσεκ κινητηρα δεν ξαναναψε..........
ΑΡΑ το προβλημα το δημιουργουσαν τα μπουζι ιριδιου που δεν εκαναν καλη καυση με αποτελεσμα ο λ να διαβαζει οτι να ναι.....
(τωρα βεβαια παιζει αλλο προβλημα , με την αντιπροσωπεια η οποια δεν μου επιστρεφει τα χρηματα του λ ο οποιος ειχε φορεθει για μια ημερα ακριβως κ την επομενη αφαιρεθηκε κ τοποθετηθηκε ο δικος μου.θα κανω υπομονη κ αν δεν δω φως θα κινηθω αναλογα)
|
|
Aπαντηση |
|
19-07-10, 04:35
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Aπαντηση
Εγω συμφωνω με τον itsabigworld στο οτι τα vvt-i δε γουσταρουν τα πειραγματα...Αυτο το λεω διοτι, εβαλα φιλτρακι ελευθερας στο παπα και αναψε check...To βγαλα το φιλτρο και εσβησε μετα απο λιγο...Μετα εβαλα ενα τελικο και παλι τα ιδια...Εβγαλα το τελικο και εσβησε...Και βαρεθηκα και το αφηνω μαμα δε το ξανασκαλιζω...
|
19-07-10, 08:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Εγω συμφωνω με τον itsabigworld στο οτι τα vvt-i δε γουσταρουν τα πειραγματα...Αυτο το λεω διοτι, εβαλα φιλτρακι ελευθερας στο παπα και αναψε check...To βγαλα το φιλτρο και εσβησε μετα απο λιγο...Μετα εβαλα ενα τελικο και παλι τα ιδια...Εβγαλα το τελικο και εσβησε...Και βαρεθηκα και το αφηνω μαμα δε το ξανασκαλιζω...
|
Κατι λαθος εχεις κανει ή κατι παιζει με το αμαξι σου γιατι φιλτρο και εξατμιση εχουμε βαλει πολλα παιδια εδω μεσα στις Ε12 μας και δεν αναψε check σε κανεναν.
|
23-07-10, 22:16
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
εγω τελικο καζανακι που ειχα βαλει δεν ειχε αναψει λαμπακι αλλα το εβγαλα, παντως με φιλτρο ελευθερας της GREEN μετα απο ταξιδι ειχε αριθμιες στο ρελαντι, μολις το εβγαλα εστρωσαν ολα.....
ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ VVT - I ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΠΤ.........ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΒΕΛΤΕΙΩΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΜΑΞΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ.......
|
|
Aπαντηση |
|
23-07-10, 22:42
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Aπαντηση
Εκτος αν μπει αλλος κινητηρας...Δοξα τω Θεω το 111 παιρνει πολλους δυνατους κινητηρες και το κυριοτερο με λιγες μετατροπες...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16097593 seconds (81,54% PHP - 18,46% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|