Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
10-05-10, 23:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Που της βρισκετε τετοιες τιμες ρε παιδια για δισκοπλακες και τακακια 135 ?Εγω απο γνωστο μου που τα παιρνει χωρις φπα βρηκα τις δισκοπλακες που λεει ο Ζησης 65 κ τα τακακια τα μπλε πουθενα κατω απο 55-60 για τα αλλα δεν ρωτησα και το εχω μετανιωσει. Αλλαξε τα παντως γιατι οι στραβες δισκοπλακς ειναι επικινδυνες. Καλυτερα να παρεις καινουρια ανταλλακτικα παντως.
10-05-10, 23:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καινούρια και στα φρενα πάντα toyota!!! εκτός αν μιλάμε για aftermarket λύσεις πολύ καλες και ακριβές όπως πχ brembo! αλλιώς από imitation ΜΑΚΡΙΑ!!! (στα φρένα τουλάχιστον).
|
|
|
|
10-05-10, 23:35
|
|
|
|
|
|
Η τρελή τιμή να ξέρεις είναι "γεγονός" στην ΤΟΥΟΤΑ φίλε μου! Για δίσκους μπορείς να βάλεις αυτούς που σου είπα είναι πολύ καλές δισκόπλακες κ τα τακάκια που έχω αν δεν κάνω λάθος είναι απο Carina E (έτσι μου είπαν) κ αυτά κ είναι εξήσου πολύ καλά! Για μένα βάλτα με κλειστά μάτια κ δεν θα έχεις κανένα απολύτος πρόβλημα! Στα τακάκια βάλε ή τα μουσταρδή ή τα χρυσα τίποτα άλλο! Προσωπική άποψη πάντα!
Φιλικά Ζήσης!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Που της βρισκετε τετοιες τιμες ρε παιδια για δισκοπλακες και τακακια 135 ?Εγω απο γνωστο μου που τα παιρνει χωρις φπα βρηκα τις δισκοπλακες που λεει ο Ζησης 65 κ τα τακακια τα μπλε πουθενα κατω απο 55-60 για τα αλλα δεν ρωτησα και το εχω μετανιωσει. Αλλαξε τα παντως γιατι οι στραβες δισκοπλακς ειναι επικινδυνες. Καλυτερα να παρεις καινουρια ανταλλακτικα παντως.
|
Στην τιμή αυτή που λέει η παράθεση είναι κ η εργασία.......!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Καινούρια και στα φρενα πάντα toyota!!! εκτός αν μιλάμε για aftermarket λύσεις πολύ καλες και ακριβές όπως πχ brembo! αλλιώς από imitation ΜΑΚΡΙΑ!!! (στα φρένα τουλάχιστον).
|
Σημφωνώ απόλυτα μαζί σου οτι για φρένα θα βάλεις κάτι πολύ καλό αλλά το καλό δεν έρχεται πάντα κ απόλυτα απο την ΤΟΥΟΤΑ έρχεται κ απο aftermarket.......κ φυσικά όχι imitation
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 11-05-10 στις 11:34.
Αιτία: Ευχαριστώ Δημήτρη!
|
11-05-10, 01:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τα χρυσαφί τακάκια που είπα και είναι από carina 2 ειναι τα ίδια με τα μουσταρδί απλά μερικοί τα λένε χρυσαφί επειδή μοιάζει το χρώμα, δεν υπάρχουν άλλα, αυτά είναι και τα μπλε που έχουν σχεδόν την μισή τιμή αλλά είναι ποιό μαλακά και δεν αντέχουν τόσο.
|
11-05-10, 16:33
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Πηγα σημερα και ρωτησα στην Toyota και μου ειπαν 250€. Αναλυτικα : δισκοπλακες 136€, 60€ τα τακακια, και 50€ τα εργατικα. Ενας φιλος μου μηχανικος μου ειπε για 140€ με ιταλικες η ιαπωνικες δισκοπλακες και λεω να παω σ αυτον. Εσεις τι λετε?
|
11-05-10, 16:39
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alexx
Πηγα σημερα και ρωτησα στην Toyota και μου ειπαν 250€. Αναλυτικα : δισκοπλακες 136€, 60€ τα τακακια, και 50€ τα εργατικα. Ενας φιλος μου μηχανικος μου ειπε για 140€ με ιταλικες η ιαπωνικες δισκοπλακες και λεω να παω σ αυτον. Εσεις τι λετε?
|
Αναμενόμενο για ΤΟΥΟΤΑ η τιμούλα......
Τα 140 είναι με εργασία?
Το σημαντικότερο απ'όλα είναι να μάθεις κ να μας πείς τί μάρκα είναι κ οι δισκόπλακες κ τα τακάκια!
11-05-10, 16:48
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Ναι μαζι με εργασια ειναι η τιμη αν καταλαβα καλα. Οι ιταλικες δισκοπλακες ειναι brembo. Οι ιαπωνικες και τα τακακια δεν ξερω. Θα τον ρωτησω αυριο και θα ενημερωσω.
|
12-05-10, 03:40
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καρδιτσα
|
|
κοιτα, για μενα δεν ακσιζει να δοσεις λεφτα για brembo και τετοια, ασε που μου φενοντε για μουφα τοσο φθηνες που λες...πανε βαλε τους γνησιους δισκους που ειχες απο το εργοστασιο να σοθεις...με τετοια θεματα δεν πεζουμε...τακακια να βαλεις κατι κιτρινα απο toyota...αυτα απο μενα...
γνομη μου, χορις παρεκσιγισεις....
|
12-05-10, 18:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καρασυμφωνώ με τον Vago! για τις brembo κανονικά είναι ΑΚΡΙΒΗ μάρκα, αλλά μάλλον έχουν βγει πολλές μουφιές! toyota και ΠΑΛΙ toyota στα φρένα! brembo μόνο αν μιλάμε για 4πιστονα και βάλε ή AP RACING κτλ κτλ. Σε μαμά καταστάσεις ΜΟΝΟ toyota φρένα παιδιά!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ |
dj.jorge |
TOYOTA AURIS |
2 |
27-07-12 13:17 |
ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ G6 |
pcline |
SUPPORT |
3 |
19-10-11 00:47 |
Μηχανικο τιμονι |
george stam |
TOYOTA COROLLA E*101 |
0 |
17-10-11 11:53 |
Τιμονι! |
Eleftheria |
TOYOTA COROLLA E 12 |
61 |
28-03-07 00:41 |
Τιμονι Corolla E12 |
Eleftheria |
TOYOTA COROLLA E 12 |
10 |
31-10-06 11:29 |
Page generated in 0,16237998 seconds (81,96% PHP - 18,04% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|