Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
30-03-10, 14:30
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πάνο κρίμα ρε φίλε!!! Ελα μη στεναχωριέσαι θα πάρεις άλλη δε πειράζει ρε καλή καρδιά βλέπει ο θεός!!!!
|
30-03-10, 22:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakiato
καλημερα παιδεσ...εμενα πιγανε να μοθ κλεψουνε το μηχανακι μου ενα fx φτιαγμενο ...ητανε δυο βουλγαρι τουσ κυνηγισα και επιασα μονο τον εναν τον εστηλα 11 μερεσ στο νοσοκομιο ετσι θελουνε ι πο.........εσ..
|
μόνο θέλει πολύ προσοχή σε τέτοιες αντιδράσεις γιατί και η τελευταία κλ@νιά έχει όπλο ή μαχαίρι τώρα τελευταία... είναι δύσκολο να κρατηθείς, ΑΛΛΑ...
01-04-10, 05:17
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα - Περιστέρι
|
|
Κριμα...
Τι θα την κάνουνε ...
Εμενα μου ειχανε κλεψει του μπροστα προφυλακτηρα απο το rolla μου την πλαστικη βαση που μπαινουν τα προβολια...
Τι θα το κανουνε δεν ξερω...
Ξερω ομως οτι πληρωσα 19 εβρα στον Πασπαλιαρη για να το παρω πισω...
ΥΓ: οσο καιρο ελειπε το αμαξι φαινότανε σαν DATSUN...
:-(((
|
01-04-10, 09:07
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Δεν λέω πως είναι ωραίο να σε κλέβουν,αλλά αν σε βάλουν στο μάτι δεν παίζει να γλυτώσεις,Εμένα έχουν αποπειραθεί να κλέψουν πάρα πολλές φορές το μαγαζί μου και δεν τα έχουν καταφέρει (να είναι καλά ο συναγερμός).
Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες χρόνων αφού δεν κατάφεραν να κλέψουν το μαγαζί,μου έκλεψαν ένα ανυψωτικό μηχάνημα (κλάρκ κοινώς) ωφέλιμης ανυψωτικής ικανότητας 2,500 kgr.Ανυψωτικό μηχάνημα αγορασμένο με 0 ώρες (καινούριο) το οποίο περίπου στους 20 μήνες που το είχα,ήταν σε άριστη κατάσταση με μόλις 200 ώρες και πρόσφατο service.Το κόστος της κλοπής 20.000€ κομπλέ με πινακίδες.
|
04-06-10, 23:11
|
|
|
|
|
|
Εχθές το χάραμα μας κλέψανε κ μας την μπακαζιέρα? Τί να την κάνουν τα μ..νιά????????? Την είχαμε για να κάνουμε την δουλειά μας κ τώρα π@π@ρι@.........
Πήγαμαι στην αστυνομία κ την δηλώσαμε κ ζήσε Μάη να φας τριφύλλι κ τον Αύγουστο σταφύλι.......
Απ'ότι μου είπε ο υπάλληλος στο βενζινάδικο δίπλα τον ρώτησε εχθές ένας (Αλβανός) πιανού είναι η μπακαζιέρα? Απ'ότι μου είπε αυτός έρχεται κ βάζει βενζίνα στο βενζινάδικο κ του είπα μόλις τον ξαναδεί να με φωνάξει για να τον δώ κ να............μιλήσουμε σε ωραίο κ φιλικό τόνο κ τρόπο ΠΑΝΤΑ
05-06-10, 02:53
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Ζαχάρω
|
|
Εδω και κανα μηνα εχουν κλεψει απο του πατερα μου το τζιπ(vitara) το πορτακι της βενζινης και την ρεζερβα!!Αν εχουν το θεο τους δλδ!!!το χουν βαλει στο ματι ...προφανως!!!
|
05-06-10, 08:29
|
|
|
|
|
Εγινε προσπαθεια να μου κλεψουν το corolla πριν λιγο καιρο
βγαζοντας το φλας και με κατι καλωδια να το μπλοκαρουν ευτιχως εμειναν με την γλυκα............... αλλα απο το φοβο μου το εκρυψα τοτε για 15 ημερες
|
05-06-10, 09:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Νικο παιζει να ειδαν την ταινια 60seconds ετσι εκλεβαν κατι μαουνες αμερικανικες..
Ελεος δλδ με τους wannabe κλεφτες..
Ασχετο εμενα μου ανοιξαν το αμαξι και πηραν την συλλογη με τις καστανιες που ειχα και βασικα ολο το βαλιτσακι με τα εργαλεια..
05-06-10, 09:45
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Νικο παιζει να ειδαν την ταινια 60seconds ετσι εκλεβαν κατι μαουνες αμερικανικες..
Ελεος δλδ με τους wannabe κλεφτες..
Ασχετο εμενα μου ανοιξαν το αμαξι και πηραν την συλλογη με τις καστανιες που ειχα και βασικα ολο το βαλιτσακι με τα εργαλεια..
|
Nεοκλής
|
05-06-10, 10:57
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Και το φαινόμενο θα εντείνεται τόσο περισσότερο, όσο η οικονομική δυστοκία συνεχίζεται και παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις...
Πλιάτσικο, κύριοι. Πλιάτσικο...
Με παντελώς απούσα, βεβαίως, την αστυνομία...
Πάνος.
ΥΓ: Και τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16896605 seconds (81,80% PHP - 18,20% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|