Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
28-03-10, 14:31
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
καλοριζικος καλοταξιδος!αχ αυτο το ts σε ανθρακι ειναι αμαρτια...αααχχχχ...
|
ειναι το eriginal χρωμα σε ts
|
28-03-10, 14:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Κούκλα Αντρίκο! Εκανες την καλυτερη κινηση! Τα εχουμε πει πολλες φορες και απο το τηλεφωνο...
Πηδηξες 10 κατηγοριες μαζι (εμφανηση, αλογα, ροπη, επιπεδο εξοπλισμου κτλπ κτλπ).
Παντα καλοταξιδη και με απροβληματιστα lift-o-χιλιομετρα!
|
|
|
|
28-03-10, 16:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Κατ' αρχάς, να σας ευχαριστήσω όλους σας για τις ευχές σας και τα καλά σας λόγια. Πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να επιλέξω εκείνη τη χρονική στιγμή. Είχα μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα για να κάνω υπερκυβισμό στο 1,4 που είχα αλλά από το πουθενά βρέθηκε από γνωστό αυτή η ευκαιρία και την άρπαξα χωρίς δεύτερη σκέψη...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Καλοριζικη!!!!
Πως σου φαινεται? Γκαζιαρικη?
|
Τόλη, είναι ίσως αυτό που χρειάζομαι εγώ ως Ανδρέας για τις δικές μου ανάγκες. Πέντε πόρτες για την οικογένεια, αρκετό γκάζι με οικονομία καυσίμου εκτός lift, και εάν θέλω ή το έχω ανάγκη, πάρα πολύ γκάζι (τρελό θα έλεγα) εντός lift...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
κουκλι ειναι αντρεα....
καλοριζικη καλοταξιδη.... με ασφαλη χιλιομετρα...
αντε τσιμπα και ενα κομπρεσορα που πουλανε 2-3 εδω μεσα....
μια και καλη
|
Είπαμε ρε Πάνο, πήγαμε από τα 100 άλογα, σχεδόν στα 200... Μη πάθουμε και κανένα πολιτισμικό σοκ... Εξάλλου, βάσει των αναγκών μου, είναι πολυτέλεια κάτι τέτοιο (τουλάχιστον για τώρα...)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
κουκλα κουκλα ποσο το μαλι?
|
12.000 ευρώ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Καλοτάξιδο,συνΤSάκια ,με πολλά ασφαλή και οικογενειακά km.
ΥΓ:Ανδρέα,είδες κάποια διαφορά με το K&N,έστω και λίγο???
|
Κοίτα Θοδωρή, δεν πρόλαβα να συγκρίνω γιατί με το που το πήρα το έβαλα αμέσως επάνω (το είχα στο παλιό και το έκανα τράμπα). Αλλά πόση διαφορά μπορείς να δεις σε ένα αυτοκίνητο τόσων ίππων (φαντάζομαι)...
28-03-10, 16:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Κατ' αρχάς, να σας ευχαριστήσω όλους σας για τις ευχές σας και τα καλά σας λόγια. Πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να επιλέξω εκείνη τη χρονική στιγμή. Είχα μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα για να κάνω υπερκυβισμό στο 1,4 που είχα αλλά από το πουθενά βρέθηκε από γνωστό αυτή η ευκαιρία και την άρπαξα χωρίς δεύτερη σκέψη...
|
Άπαπα!Ούτε να το σκέφτεσαι!Καλύτερα που πήρες αυτό παρά υπερκυβισμούς και να μπλέκεις αλλού!Τόσα λεφτά θα έδινες και πάλι το TS δεν θα το έφτανες..ήταν το καλύτερο που μπορούσε να σου τύχει!Πολύ καλή περίπτωση!Λίγα χιλλιόμετρα και σε άριστη κατάσταση!
|
28-03-10, 16:38
|
|
|
|
|
τσαμπα το πειρες φιλε μου τσαμπα
|
28-03-10, 16:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
πραγματικα πανεμορφο.συχαρητηρια.... πολλοι απο μας σκαμε απο τη ζηλια μας!!ειμαι σιγουρος!! και το χρωμα....ξαναλεω,οτι το εχω μεσα στη καρδια μου!
28-03-10, 18:31
|
|
Moderator
|
|
|
|
Καλορίζικο, καλοτάξιδο και ότι άλλο επιθυμείς Ανδρέα..
|
|
|
|
28-03-10, 20:01
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Τόλη, είναι ίσως αυτό που χρειάζομαι εγώ ως Ανδρέας για τις δικές μου ανάγκες. Πέντε πόρτες για την οικογένεια, αρκετό γκάζι με οικονομία καυσίμου εκτός lift, και εάν θέλω ή το έχω ανάγκη, πάρα πολύ γκάζι (τρελό θα έλεγα) εντός lift...
Είπαμε ρε Πάνο, πήγαμε από τα 100 άλογα, σχεδόν στα 200... Μη πάθουμε και κανένα πολιτισμικό σοκ... Εξάλλου, βάσει των αναγκών μου, είναι πολυτέλεια κάτι τέτοιο (τουλάχιστον για τώρα...)
12.000 ευρώ
Κοίτα Θοδωρή, δεν πρόλαβα να συγκρίνω γιατί με το που το πήρα το έβαλα αμέσως επάνω (το είχα στο παλιό και το έκανα τράμπα). Αλλά πόση διαφορά μπορείς να δεις σε ένα αυτοκίνητο τόσων ίππων (φαντάζομαι)...
|
Φιλαρακο απλα ΜΠΡΑΒΟ Super τιμη να την προσεχεις σαν τα ματια σου!! Καλοταξιδη με απειρα χιλιομετρα να εχεις!!!
|
28-03-10, 20:09
|
|
Moderator
|
|
|
|
Τι?? Πως ?? Ευχήθηκαν όλοι κι εγώ ακόμα να ευχηθώ στο φίλο Αντρέα??
Καλοτάξιδη, καλορίζικη και απροβλημάτιστη να είναι φίλε η νέα corolla και να τη χαρείς ως εκεί που δεν πάει εύχομαι μεσα απτην καρδιά μου Αντρέα. Ααα και για να μην ξεχνιόμαστε όταν έρθω Πάτρα θα με πάς μια βόλτα μέχρι το....lift Συγνώμη μες το lift ηθελα να πώ!!!
Υ. Γ. Αυτές είναι αγορές!!!!
|
28-03-10, 23:00
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καρδιτσα
|
|
ορεο αμακσακι φιλε, αν και δε μου αρεσει τοσο η 5πορτη τς....τσπ
καλοριζικο και καλοτακσιδο...ασφαλη χιλιομετρα να εχεις!
να το χερεσε το εργαλειο!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18314791 seconds (82,06% PHP - 17,94% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|