Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-08-09, 19:41
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ναι εχεις δικιο και καλα κανεις φιλε μου.
Λυπαμαι που δεν μπορω να βοηθήσω... Γνωριζω μονο τα περί Ε12...

Αν απλα εκανες ενα τηλεφωνο σε μια αντιπροσωπία πιστευω θα σε βοηθούσαν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-08-09, 19:55
Το avatar του χρήστη Γιώργος
Γιώργος Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1.4 vvti
Περιοχή: Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 218
Γιώργος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Στην αντιπροσωπία που πηγαίνω το αμάξι δεν ξέρουν, θα έπρεπε να πάρω και αλλού.
Το πρόβλημα είναι ότι το τελευταίο (τελικό καζανάκι) στην εργοστασιακή εξάτμιση είναι μαζί με τον σωλήνα με αποτέλεσμα όταν γίνεται αλλαγή σε μαμά εξάτμιση να μην χρειάζονται μετρήσεις αφού η αλλαγή γίνεται από το τέλος του μεσαίου. Επίσης η διάμετρος στο σημείο της ένωσης λογικά θα είναι λίγο ποιο φαρδιά με αποτέλεσμα να είναι και πάλι λάθος η μέτρηση που θα κάνω, ίσως εάν μάθω το πάχος της σωλήνας και μετά μετρήσω στην μέση αλλά και στο σημείο της ένωσης με το μεσαίο καζανάκι και κάνω την ανάλογη αφαίρεση.

Σε ευχαριστώ mad.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 22-08-09 στις 12:03. Αιτία: γραμματοσειρά-χρωμα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-09, 19:34
Γιώργος Offline:
Μικρό Μέλος

Παιδιά κοντεύω να τρελαθώ με αυτά που μου συμβαίνουν με την εξάτμιση τελικά ρώτησα τον εξατμισά τι ακριβώς μου έχει βάλει:

1 μεταλλικό καταλύτη, 300 cpsiμέχρι 220hp, διπλού μπισκότου, διαστάσεις 103χ350,
2 μεσαίο καζανάκι στρογγυλό διαστάσεις 103χ305
3 τελικό καζανάκι οβάλ διαστάσεις 200χ145χ350
4 σωληνώσεις 45mm

Μου είπε ότι το αμάξι αποκλείεται να πηγαίνει χειροτέρα από πριν και πως για να δω τα ωφέλει της εξάτμισης πρέπει να βάλω και πρόγραμμα με παράλληλο εγκέφαλο,

Δεν μπορώ να καταλάβω, εγώ δλδ είμαι χαζός και δεν μπορώ να καταλάβω εάν το αμάξι είναι χειρότερο από πριν?

Τι λέτε ρε παιδιά και εσυ? εχεις βαλει κανεις σε 1.4 vvti g6 παρόμοια εξατμιση?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-09, 19:47
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ο καταλύτης σου δεν είναι υπαρβολικός too much για το αμάξι σου????? εγώ έχω 4E-FTE μοτερ σχεδόν μαμά και έχω καταλυτη μεταλλικό μέχρι 180hp της Monolith και εξάτμιση χειροποίητη 55mm με ένα τελικό καζανάκι Grapnel. Μεσαίο δεν έχω και φυσικά και χειροποίητο downpipe για την έξοδο της turbinas στην εξάτμιση. Εγώ νομίζω ότι φταίει ο καταλύτης σου. Ο αδερφός μου σε 1000αρι swift έβαλε μεταλλικό από κάτω όταν έσπασε ο μαμά που ήταν κεραμικος και μετά δεν τράβαγε καθόλου καλά!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-09, 19:53
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Νικηφορε εγω εχω Αμερικατ με αντοχη πανω απο 200 αλογα. Απλα κοροϊδευει. Βεβαια δεν ξερω για ποσο ακομα γιατι αν τελικα παρω το αμαξι απο τον πατερα μου, η μετατροπη του σε 20ν ειναι σχεδον σιγουρη. Στο θεμα μας ομως, φιλε Γιωργο ισως να μην το χεις ξαναδει που το ανεφερα σε αλλο θεμα, τα ΤΟΥΟΤΑ εχουν ενα κλασικο προβλημα στην ατμοσφαιρικη βελτιωση, και ειναι αυτο που βιωνεις με το δικο σου Corolla. Το περασα κι εγω και το εξαλειψα αλλαζοντας το τελικο καζανακι με ενα αλλο λιγο μικροτερο σε διατομη, και ελαφρως παρακεντρο. Αντι δηλαδη να εχω καζανακι-τηλεσκοπιο, εχω μεταφερει την εξοδο του καζανιου (αν θες, την μπουκα) προς το μερος του δεξιου τροχου. Αν κανεις ομως κατι τετοιο με την σωληνωση που εχεις (45mm) απλα το αμαξι θα το πνιξεις. Φανταζεσαι το καζανι να εχει διατομη 40mm? Τοσο εχουν τα χιλιαρακια!!!

Νικηφορε το χειροτερο που μπορεις να κανεις με τα Swift ειναι να τους σκαλισεις εισαγωγη και εξατμιση χωρις να την ολοκληρωσεις. Απλα τα σκοτωνεις....
Παλιά 02-09-09, 19:56
Γιώργος Offline:
Μικρό Μέλος

Και εγώ έτσι πιστεύω, βέβαια και πριν με τον μαμά καταλύτη πάλι είχα απόλυες στα ψηλά και μου έκανε και μπερδέματα όπως βέβαια κάνει και τώρα.

Σκέπτομαι να επαναφέρω το αμάξι στην μαμά κατάσταση αλλά η ΤΟΥΟΤΑ μου ζητάει τα μαλλιά της κεφαλής μου.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-09, 20:03
Γιώργος Offline:
Μικρό Μέλος

δηλαδή μόνο με ένα τελικό το οποίο θα έχει μικρότερη διατομή θα μπορέσω να λύσω το πρόβλημα? εγώ σκεπτόμουν να αλλάξω τις σωλήνες σε μαμά διάσταση και να βάλω και τον μαμά καταλύτη
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-09, 20:15
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για να καταλαβεις τι λεω θα σου πω εν ταχει τι εγινε με το δικο μου. Αρχικα μπηκε ο καταλυτης. Το χανες το αμαξι, αλλα σε δυο χρονια μεσα σαπισε το μαμα τελικο. Το αλλαζουμε κι αυτο, και σιγα σιγα αλλαεται και η μαμα σωληνα και το χταποδι. Αποτελεσμα? Το αμαξι στην ευθεια το χανες (σπιναρε και παραλληλα ανεβαζε χιλιομετρα σαν τρελο), αλλα στις ανηφορες δεν πηγαινε. Λογικο, αφου η εκατμιση ηταν τηλεσκοπιο. Η λυση? Αλλο τελικο με λιγο μικροτερη διατομη και παρακεντρο. Εχασε βεβαια (πολυ) λιγη απο την σπιρταδα της, αλλα τουλαχιστον ειχα λιγη πιεση πισω ωστε να μην κατεβαζω συνεχεια σχεση στο κιβωτιο ταχυτητων. Για να μιλησουμε με νουμερα, η σωληνα μου ειναι 55αρα και το καζανι 50αρι.

Απο κει και περα επειδη εσυ εχεις VVT-i μοτερ δεν ξερω κατα ποσο θα ισχυουν τα ιδια πραγματα και σε σενα. Αν θες μπορω να σου πω να πας στον εξατμισα που πηγα εγω, μιας και προσωπικα εμεινα ευχαριστημενος απο την δουλεια στο Corolla, αλλα και απο ενα καζανι που φτιαξαμε για το Swift.
Παλιά 02-09-09, 20:37
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παντως σε μαμα καταστασεις vvti μοτερ, ΣΤΑΝΤΑΡ χανεις αμα ελευθερωσεις πολυ την εξατμιση.

Εδω αλλοι αλλαζουν μονο το μεσαιο με πιο ελευθερο και χανουν...

Αν μπορεις να βρεις εστω μεταχειρισμένη μια μαμα εξατμιση να την κοτσαρεις επανω θα ηταν καλο.

Αληθεια... την δικη σου τη μαμα εξατμιση τί την έκανες?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-09, 20:50
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παίζει να είναι και πολυ ελεύθερο το τελικό! πάντως εγώ τότε είτε που δεν είχα καταλύτη καθόλου (για 1 week) και μετά με αυτόν που έβαλα, τότε αυτά ήταν σε starlet gt, δεν ειδα διαφορά σε επιδόσεις παρά μόνο τον τρελό ήχο σαν WRC ένα πράμα που είχα χωρίς καταλύτη! δλδ η διαφορά που είδα ήταν στον θόρυβο και όχι στις επιδόσεις. Βέβαια τα turbo δεν έχουν καμιά σχέση με τα ατμοσφαιρικά, στο μαμά μοτερ ένα ελευθερο τελικό είχα βάλει και μια φιλτροχοάνη και μόνο θόρυβο πήρα και κατά τα άλλα κρέμασε το μοτερ! οι μαμα σωληνώσεις τελικά τι διάμετρο έχουν? νομίζω στην E11 ήταν 32 ή 35mm ?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
εξατμιση jason TOYOTA COROLLA 111(G6) 23 24-01-14 14:39
εξατμιση?? urban TOYOTA COROLLA 111(G6) 48 28-02-12 18:38
εξατμιση τς basilakiscorolla TOYOTA COROLLA E 12 15 30-09-10 17:05
εξατμιση panoshro TOYOTA AURIS 0 18-05-09 18:06
εξατμιση για ε12 1.4 trelokomio ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 02-03-08 23:20

Page generated in 0,18146491 seconds (84,12% PHP - 15,88% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:55.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com