Λοιπόν μέσα στο σύστημα του εκκεντροφόρου εισαγωγής όπου αλάζει ο χρονισμός ύπάρχουν αυλοί που περνάει λάδι, οι αυλοί advance και οι αυλοί retard άν κάτι έχει βουλώσει ή αν το γρανάζι δεν κινείτε ελεύθερα μόλις πάει το λάδι με πίεση τότε υπάρχει πρόβλημα. τώρα στην περίπτωση σας δεν ξερω...
Λοιπόν η πολικότητα της βαλβίδας δεν είναι συγκεκριμένη βάλε τα καλόδια όπος θέλεις την πρώτη φορά και μετά ανάποδα, πρέπει να λειτουργεί και στις δύο περιπτώσεις. όσω για το αν βγαίνει εύκολα εγω δεν το έχω κάνει ποτέ στο δικόμου αλλα απ ότι διαβάζω στο τεχνικό βιβλίο της haynes είναι εύκολο. τώρα πόσω κάνει το φιλτράκι και η φλατζούλα δεν ξέρω...
δεν έχετε να χάσετε τίποτα να τα τσεκάρετε και αυτα... καμιά φορα είναι ποιο εύκολο απ' ότι νομίζουμε.
με πολύμετρο μετρήσατε αντίσταση ? μην ξεχνάτε οτι αν έχει πολύ ποιο μεγάλη απο 8-9 ώμ (πχ 12-15) λογικά δεν θα έχει δύναμη να ανοίγει και να κλείνει σωστα...
όλα αυτά που σας λέω δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου αλλα απο το βιβλίο που προείπα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη κωνσταντίνος : 23-03-10 στις 13:28.
|