Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
παιδια τωρα ειδα κι εγω το θεμα. ειπαμε θα μπορεσουμε να κανουμε εγγραφη στο κλαμπ ε? γιατι τωρα μονο εδω στο σαιτ εχουμε κανει εγγραφη.. θα ειμαι κι εγω εκει με το αουρις μου...!!
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 284
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgest4
παιδια τωρα ειδα κι εγω το θεμα. ειπαμε θα μπορεσουμε να κανουμε εγγραφη στο κλαμπ ε? γιατι τωρα μονο εδω στο σαιτ εχουμε κανει εγγραφη.. θα ειμαι κι εγω εκει με το αουρις μου...!!
Μελος με auris που θα ερθει;Ετοιμαστε τα κοκκινα χαλιααααα!!!!χαχαχα
Δύναμη Σεβασμού: 284
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Snoo
Σκεφτομαι να ερθω και εγω με τον κολητο μου αλλα δεν ειναι σιγουρο λογο νεότητας στο club
Τι εννοεις δν ειναι σιγουρο λογω νεοτητας στο club?Αν εννοεις αυτο που καταλαβα,τοτε να ξερεις οτι τα νεα μελη θελουμε πιο πολυ να ερχονται για να ερθουμε σε μια αμεση επικοινωνια και να γνωριστουμε. Μν κολλας!Παρε τον κολλητο σου κι ελατε!!!
Δύναμη Σεβασμού: 210
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Τι εννοεις δν ειναι σιγουρο λογω νεοτητας στο club?Αν εννοεις αυτο που καταλαβα,τοτε να ξερεις οτι τα νεα μελη θελουμε πιο πολυ να ερχονται για να ερθουμε σε μια αμεση επικοινωνια και να γνωριστουμε. Μν κολλας!Παρε τον κολλητο σου κι ελατε!!!
Συγγνωμη! Δεν ειναι σιγουρο και παλι! εγω μπορει να ερθω τωρα για το κολητο μου αμα ερθει θα το καταλαβεται ευχαριστω για την υποστιριξη Μιχαλη αχαχαχαχ!!