Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
19-03-10, 16:28
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγώ δεν μπορώ να δώσω τιμή θα πρέπει να πάρεις ένα τηλέφωνο σε κάποιο από τα καταστήματα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 20-03-10 στις 10:44.
|
19-03-10, 16:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla24
Εγώ δεν μπορώ να δώσω τιμή θα πρέπει να πάρεις ένα τηλέφωνο σε κάποιο από τα καταστήματα.
|
Έγινε!Ευχαριστώ!Θα επικοινωνήσω αν είναι με το κατάστημα της Καλλιθέας που είναι και δίπλα μου!
|
19-03-10, 17:13
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla24
να γίνει και τοποθέτηση κάποιον μικρόν αυτοκόλλητων
πάνω στα τζάμια από όπου θα φαίνετε ο τύπος της μεμβράνης!!
|
Εγω τα εχω ολα αυτα αλλα τα αυτοκολητακια τα εχουν βαλει εκι που εχει και η τουοτα τα στοιχεια για το τζαμι.....Ηταν εκ του πονηρου ή εκει αναγκαστικα τα βαζουν καπου εκει στην ακρη??
Για μπροστα τη βαζουμε???? Νομιμα...!!!
|
19-03-10, 17:14
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μπροστα καλο ειναι να μη βαλεις. Υπαρχουν πολλοι περιεργοι εξω και μαλλον θα χεις προβλημα.
|
19-03-10, 17:46
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Μπροστα καλο ειναι να μη βαλεις. Υπαρχουν πολλοι περιεργοι εξω και μαλλον θα χεις προβλημα.
|
Γειτονα το ξερω αλλα ειναι καπως τωρα....και με χαλαει αλλα κανω υπομονη για κατι νομιμο...
|
19-03-10, 17:58
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αν σε ενοχλει ψηλα στο παρπριζ μπορεις να κανεις το αλλο, που χω κανει κι εγω στο Swift. Να βαλεις ενα κομματι αντιηλιακης μεμβρανης στο πανω μερος του. Πως βαζουν αλλοι δηλαδη αυτοκολλητα απο εξω? Εσυ θα βαλεις μεμβρανη απο μεσα. Πιστεψε με, βοηθαει.
|
19-03-10, 18:45
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Αν σε ενοχλει ψηλα στο παρπριζ μπορεις να κανεις το αλλο, που χω κανει κι εγω στο Swift. Να βαλεις ενα κομματι αντιηλιακης μεμβρανης στο πανω μερος του. Πως βαζουν αλλοι δηλαδη αυτοκολλητα απο εξω? Εσυ θα βαλεις μεμβρανη απο μεσα. Πιστεψε με, βοηθαει.
|
Πάρα πολύ βοηθάει συμφονώ μαζί σου δεν σε ζεσταίνει τοσο πολύ ο ήλιος οταν πέφτει πανω σου , και αν ξεχάσεις τα γυαλία ηλίου δεν εγινε τιποτα ολα καλά δεν σε χτυπάει στα ματια τοσο πολύ . Εγώ μονο εκεί εχω ενα κοματι πουθενα αλλού.
|
19-03-10, 18:53
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Καλη ιδεα..ευχαριστω .. αλλα μαλλον δεν μπορω..
Εχω αυτο το τεραστιο μαυρο απο κουκιδες γυρω απο τον καθρεφτι μου και τους αισθητηρες βροχης και φωτων που πιανει ενα μεγαλο μερος εκει επανω....Και ο καθρεπτης και το οργανο ειναι επανω κολημενα βιδωμενα ...
Θα δουμε ομως ευχαριστω και παλι..!!1
|
19-03-10, 18:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Δεν ειχα υποψην τη θεση του καθρεφτη, και το τι εχει εκει. Λογικα ομως θα χες προβλημα και στην περιπτωση που θα βαζες κανονικα την μεμβρανη σε ολο το τζαμι.
|
19-03-10, 19:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
κάπου παραπανω έχουμε βάλει το νόμο! μπροστά απαγορευεται εντελώς! επιτρέπεται μόνο φυμέ λωρίδα με πάχος που να μην ξεπερνάει τους 10cm. Eμένα είχε όταν την αγόρασα την corolla.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16382408 seconds (81,76% PHP - 18,24% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|