Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-01-10, 10:44
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Τι να σου πω μήπως τα δικά μου ήταν 4ποντα; Βάλε φωτός το δικό σου να το δούμε! Εγώ ετσι την αγόρασα ο πωλητής μου είπε τι είναι, όπως και να χει δεν είναι παραπάνω, και το σταρλετ έτσι φαινοτανε στα 185/60/14 με ίδια ελατήρια. Δες και εδώ τις φωτογραφίες των ελατηρίων : http://www.corollaclub.com/forums/sh...=15268&page=10

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 11-01-10 στις 14:07.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-01-10, 22:11
oikonomou giannis Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla e11 sedan
Περιοχή: χαλκιδα
Δύναμη Σεβασμού: 203
oikonomou giannis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δυστυχος coilover ειναι η λυση αλλα τι να κανω που ειναι καινουργια τα αμορτισερ και τα ελατηρια????τα λαστιχα ειναι 205 40 17 ..οριστε και φοτο απο το χαμηλωμα..για 5αρια εχω απογοητευτει παντως ρε παιδια...τσαμπα τα χρηματα....θα βαλω αυριο να το δειτε και απο μακρυα..γιατι δν εχωφοτο προχειρη..η μεσαια φοτο ειναι απο το πισω μερος και οι αλλες απο μπροστα
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Φωτογρ. 0299.jpg
Εμφανίσεις:  86
Μέγεθος:  169,1 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Φωτογρ. 0294.jpg
Εμφανίσεις:  82
Μέγεθος:  157,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Φωτογρ. 0300.jpg
Εμφανίσεις:  60
Μέγεθος:  182,3 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-01-10, 17:59
NikiforosGT Offline:
Moderator

Γιάννη ποιά αμορτισερ έχεις τα AGX? ή τα μαυρα? να πω ότι μερικά αμορτισερ τα πιατέλα που πατάνε τα ελατήρια τα έχουν σε λίγο διαφορετικό σημείο πάνω ή κάτω ανάλογα, με αποτέλεσμα άλλες μάρκες με τα ίδια ελατήρια να χαμηλώνουν πολύ και άλλες μάρκες λιγότερο! νομίζω πως τα kyb τα μαύρα χαμηλωνουν περισσότερο και στο σταρλετ με 185/60/14 έδειχναν τα λάστιχα σχεδόν στον θόλο όπως και στην cοrolla και στις 2 περιπτώσεις ήταν τα μαμά τα kyb και με ελατήρια eibach 3.5cm δλδ έτσι μου είχαν πει δεν τα αγόρασα εγώ, πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι πάνω από 4cm. Γιάννη στην αρχή λες 5mm να υποθέσω εννοείς 5cm? άλλο χιλιοστά και αλλο εκατοστά! πάντως σε πρόγραμμα που έχω να υπολογίζει διαστάσεις ελαστικών, η συνολική διάσταση τροχού για 195/50/15 είναι 576mm και για 205/40/17 είναι 595,80!!! οπότε λογικά αν είχες ελατήρια χαμηλώματος 5cm θα έπρεπε τα λάστιχα να είναι μέσα στον θόλο! εσένα πως δεν είναι ???? περιττό να πω ότι με τέτοια διάσταση το σκοτώνεις το αμάξι από θέμα επιδόσεων και άνεσης.
Τα ελατήρια μου είναι αυτά : http://www.cartuning-unlimited.de/Ca...ter&refID=8 &
Tώρα δεν είναι πάνω στο αμάξι αλλά τα έχω ακόμα στην καβάτζα. Εχω δει σε GOLF φίλου μου koni kitrina με apex 5cm με 195/50/15 και τα λάστιχα ήταν μέσα στον θόλο! πως γίνεται εσένα? επίσης σε μερικά αμάξια έχει τεράστιο κενό στον θόλο! τόσο μεγάλο που μόνο με coilovers μπορούμε να το καλύψουμε! έτσι είναι πχ το micra jive του πατέρα μου του 1997, έβαλε και τα ζαντολάστιχα του σταρλετ 185/60/14 και πάλι τεράστια κενά, χωρίς χαμήλωμα βέβαια. Δεν είναι ο father για τέτοια! εμένα ήταν και διαλυμένα αμορτισερ και μετά που άλλαξα παλι πήγαινε βάρκα στο αμάξι και έβαλα μαμά ελατήρια και εκείνα τα έπαιζα εύκολα με το χέρι, ίσως να είχαν κάτσει κιόλας τι να πω....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 12-01-10 στις 18:12.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-01-10, 18:08
NikiforosGT Offline:
Moderator

Βάζω μερικές φωτος να δείτε μερικά καλά χαμηλώματα. Επίσης εκεί με το σταρλετ που έχει λίγο κενό στον θόλο είναι 185/55/14 με 3,5cm χαμήλωμα και εκεί που δεν έχει είναι με λάστιχα 185/60/14 με το ίδιο χαμήλωμα και στα 2 με κονι κίτρινα.

18αρες η corolla!!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-10, 08:40
oikonomou giannis Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla e11 sedan
Περιοχή: χαλκιδα
Δύναμη Σεβασμού: 203
oikonomou giannis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τα αμορτισερ ειναι τα kyb τα μαυρα.το ξερω οτι θα επρεπε το λαστιχο να ειναι μεσα στο θολο..και οντως απο ανεση και επιδοσεις αστα να πανε..αλλα αυτες τις ζαντες τις ειχα καψουρα..και η μικροτερη διασταση ειναι 17΄..θα παω σημερα στον αμορτισερα που τα εχω βαλει να δω τι γινεται και γραφω τα νεοτερα..παντως τα apex τα 5αρια που εχω τωρα απο ανεση ειναι λιγο πιο μαλακα απο τα eibach μπορω να πω.οριστε και φοτος.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Φωτογρ. 0302.jpg
Εμφανίσεις:  62
Μέγεθος:  41,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Φωτογρ. 0304.jpg
Εμφανίσεις:  65
Μέγεθος:  114,3 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Φωτογρ. 0303.jpg
Εμφανίσεις:  54
Μέγεθος:  100,3 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-10, 10:14
Κυριάκογλου Σπύρος Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: AE 111 G6R
Περιοχή: ΩΡΩΠΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 238
Κυριάκογλου Σπύρος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και εγω καποτε ειδα μια corolla AE101 με koni και apex 5αποντα και ηταν θολωμενο.ειπα λοιπον να κανω και εγω το ιδιο(στην AE111 που εχω) αλλα την πατησα. Τα πηρα και δεν χαμηλωσε οσο ηθελα. Τελικα ηθελε να παρω apex 5ποντα απο AE92 που ειναι πιο ελεφρια η κοροτσα του απο την δικη μας. Οποτε βαζοντας τα σε AE111 θα θολωνε. Ετσι ειχε κανει και αυτος με την AE101 που ειχα δει τοτε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-10, 19:46
Το avatar του χρήστη Γιώργος
Γιώργος Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1.4 vvti
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 218
Γιώργος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο vvti 1.4 g6 που έχω. Έχω τα ΚΥΒ αέρος λαδιού και eibach 3.5cm, oμπροστά θόλος είναι λες και δεν τον έχω χαμηλώσει ενώ ο πίσω έχει κάτσει μια χαρά.
Λίγες μέρες πριν είδα μέσα στο garageτου clubτο corollaενός παιδιού το οποίο από ότι κατάλαβα έχει ελατήρια KYB3cm. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ ωραίο στο αμάξι του παιδιού, αυτό είχε σαν αποτέλεσα να ψάξω λίγο το θέμα με τα ελατήρια ΚΥΒ και από ότι κατάλαβα η εταιρεία αυτή βγάζει διαφορετικά ελατήρια για τα corollaμας ανάλογα με την έκδοση το κάθε μοντέλου. Νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός καθώς η ΚΑΥΑΒΑ προμηθεύει την ΤΟΥΟΤΑ με τα αμορτισέρ που φoράνε τα αμάξια μας εργοστασιακά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-10, 20:24
NikiforosGT Offline:
Moderator

κουφά πράγματα δεν βγάζεις άκρη ποτέ! μόνο με coilovers είσαι σίγουρος γιατί το χαμηλώνεις όσο θέλεις! και προσωπικά αν ποτέ ασχοληθώ ξανά με χαμήλωμα (που δεν το νομίζω) μόνο με coilovers θα ασχοληθώ. Μάλλον αυτό που λέει ο Σπύρος φταίει, ανάλογα το μοντέλο πάνε και αν μπουν σε άλλο δεν κάθετε το ίδιο! δυστυχώς όμως αυτά δεν φαίνονται από πριν παρά μόνο όταν μπουν επάνω στο αμάξι και είναι αργά μετά. Πουλάει ο jason coilovers D2 αν θέλει κανείς καλύτερα να βιαστεί! :Ppp Γιάννη btw με τέτοιο χαμήλωμα τα kyb τα μαύρα δεν πρόκειτε να αντέξουν για πολύ! δεν ειναι για χαμήλωμα και από επιδόσεις, μάπα το καρπούζι!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-10, 20:28
Telidis Offline:
banned

Μοντέλο: Τoyota Camry & Αugo
Δύναμη Σεβασμού: 0
Telidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
νικιφορε τουμπανο το εχης κανη το 11αρι!!! σαυρα!!!!
πος τις χορεσες ρε θιριο τις 18αρες εκι μεσα??? εινε πιο μεγαλες απο το αμαξι!!!
θα χης ανιξη σιγουρα τους θολους....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-10, 20:34
NikiforosGT Offline:
Moderator

Δεν το κατάλαβες ότι ειναι photoshop? εκει με το πολυ χαμηλωμα στην corolla και οι γραμμές (μόνο αυτές) στο σταρλετ είναι με photoshop. Οι 18αρες ήταν από το octavia RS που είχε ο αδερφος μου. 225/40/18 ήτανε τα λάστιχα. Και άλλη μια:

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υπερβολικο χαμηλωμα? jason TOYOTA COROLLA 111(G6) 30 10-01-10 22:23
ΧΑΜΗΛΩΜΑ...ΕΛΑΤΗΡΙΑ Η ΣΠΟΙΛΕΡ?? theo7872 SUPPORT 1 22-03-09 20:51
Χαμηλωμα στο auris gtsoum TOYOTA AURIS 37 15-01-09 03:53
χαμηλωμα ε11 sedan kostasgasparis ΦΟΡΟΥΜ 6 22-09-08 00:57
ΕΠΙΓΩΝΤΟΣ ΧΑΜΗΛΩΜΑ trelokomio TOYOTA COROLLA E 12 10 07-02-08 23:43

Page generated in 0,18490696 seconds (83,66% PHP - 16,34% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:03.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com