Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*101 1992>1996 |
|
|
23-12-09, 02:37
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Ευχαριστω παιδια!Παντως τα vvt-i,το δικο μου τουλαχιστο ΔΕΝ εχει φιλτρο βενζινης.Εχει ενα ειδος παγιδας βυθιζομενης μεσα στο ντεποζιτο η οποια δεν αλλαζεται ποτε!
|
Ποσο σιγουρος εισαι γι αυτο? Εγω δεν εχω ακουσει ξανα κατι τετοιο? το εχεις δει οτι δεν εχεις?
|
απαντηση |
|
24-12-09, 00:27
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντηση
100% σιγουρος οτι δεν εχει!Εχω ρωτησει 4 αντιπροσωπειες κ το εψαξα κ εγω προσωπικα!Απ το ντεποζιτο μεχρι τη μπεκιερα δεν υπαρχει τιποτα!Εμενα ειναι 111 liftback facelift 1600 vvt-i βρετανικη!Για την ιαπωνικη αντιστοιχη corolla δε γνωριζω τι γινεται.
|
24-12-09, 01:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Αυτο ειναι το φιλτρο βενζινης σε σενα!
Ενα ασπρο σαν σακουλακι ειναι..
05-11-10, 13:53
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Πάντως στην ΕΕ111 όπως και στο starlet ep82/91 το φίλτρο εκεί που το έχει μου βγάζουν την πίστη να τα αλλάξω (στο κάτω ρακορ) και ανακάλυψα πως είναι πολύ ποιο εύκολο αν βγάλω την ρόδα, τώρα που δεν είναι χαμηλωμένο, απλά το σηκώνω πάνω από εκείνο το πλευρο και βάζω κλειδί από το κενό που μένει. Αν δεν καταλαβαίνει κανείς τι λεω και ενδιαφέρεται να μου πει να ανεβάσω φωτο.
|
Νικηφορε καλημερα! Θελω να αλλαξω το φιλτρο βενζινης, αν μπορεις ανεβασε φωτογραφια που ελεγες και πες και λεπτομεριες μην κανω καμια ζημια. Ευχαριστω προκαταβολικά.
|
05-11-10, 18:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
05-11-10, 19:18
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Ευχαριστω παιδια!Παντως τα vvt-i,το δικο μου τουλαχιστο ΔΕΝ εχει φιλτρο βενζινης.Εχει ενα ειδος παγιδας βυθιζομενης μεσα στο ντεποζιτο η οποια δεν αλλαζεται ποτε!
|
23300Z FILTER, FUEL (FOR FUEL TANK)23300-21010 3ZZFE, 4ZZFE..ZZE11*..UKP..LHD Οι 112 που το πλαισιο αρχειζη απο JT εχουν φιλτρο βενζινης και ειναι μεσα στο ρεζερβουαρ πιο πανω ειναι ο κωδικως ανταλακτικου
06-11-10, 00:02
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
|
Ευχαριστω πολυ νικηφορε! εισαι πολυ κατατοπιστικος οπως παντα, πρεπει να το αλλαξω κι εγω, μαλλον ιμιντασιον θα βαλω. θελει εξαερωση μετα;
|
06-11-10, 00:28
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αραχωβα
|
|
δεν θελει εξαερωση.απλα θα πατησεις μιζα κ δεν θα παρει αμεσως θα παρει μετα απο 2 δευτερολεπτα μεχρι να φτασει η βενζινη στην μπεκιερα επειδη με την αλλαγη αδειασε το σωληνακι ολο.μονο προσοχη στις συνδεσεις να μην εχεισ διαροες.αφου το βαλεισ μπροστα τσεκαρε τισ συνδεσεις οτι δεν εχεισ πουθενα διαροη κ εισαι ετοιμος!!!
|
06-11-10, 20:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ακριβώς έτσι! και καλό είναι μετά την αλλαγή να ξεπλύνεις με νεράκι την φούσκα της κρεμαριέρας που θα χυθούν επάνω βενζίνες γιατί σιγα σιγα την καίει! και προσοχη στο κάτω ρακοράκι μην το φας στραβά και χαλάσει! και την πάθεις όπως εγώ στο starlet! γιατί για να το αλλάξεις πρέπει να κοπει το σωληνάκι να βρεις ρακοράκι και θέλει εκχυλωτικό εργαλείο! αυτό πήγα να κάνω αλλά λόγω της καμπύλης που κάνει μετά δεν χωρούσα να το κάνω! έτσι έγινε η άλλη λύση που έδειξα.
|
|
απαντηση |
|
08-11-10, 00:58
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντηση
Νικηφορε αυτη τη πατεντα με τη σωληνωση που εχεις κανει θα τη θεωρουσα ακρως επικινδυνη...Μπορει ανετα να το πεταξει το σωληνακι, μπορει να γλιστρισει απ το μεταλλικο σωληνα απ τη πιεση...Σου προτεινω να βαλεις καινουργιο σωληνα ή αν ειναι ακριβος πηγαινε αγορασε μεταλλικο σωληνα χυμα με το μετρο αγορασε εναν εκτονωτη και ρακορακια και φτιαξε καινουργιο ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ σωληνα μονος σου...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17451811 seconds (82,41% PHP - 17,59% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|