Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bouritos13
Τις προαλλες εριξα σε tsi Leon εν κινησει απο τα 90 ως τα 180 τον περασα..Πιστευετε οτι το 1.8 auris θα ειναι μαζι η θα ριχνει σε tsi 160?..Εγω παντως αν κρινω απο το πως παει το 1.6 εχω την πεποιθηση οτι το 1.8 θα βγαζει αρκετα πανω απο 150 αλογα τα οποια θα τα βγαζει ψηλα και θα κοντραρει το tsi 160..Η γνωμη σας..
|
Παράθεση:
Δεν ξερω τι αμαξι οδηγας αλλα εγω με auris 1.6 ημουν μαζι με audi a3 1.8t 150 στο 0-160..Οποτε εσυ μαλλον πρεπει να συνελθεις και οριστε το video με το civic 1.8 που ριχνει στα 1.8t μετα τα 140 φυσικα..Το auris 1.6 ειναι θαυμα και παει πολυ καλα γι αυτο και ανοιξα το θεμα..Καμια σχεση με e12 5 αυτοκινητα πισω μενει στο στο 0-140 δοκιμασμενο..Το ιδιο και το g6..Αλλα πολλη αγνοια βλεπω εδω για το duall vvti τι γινεται θα μου απαντησει κανεις για το auris 1.8?..Ελπιζω να μη εισαι αλλος ενας κομπλεξικος που καθεται και την λεει σε αυτους που εχουν καινουργια δυνατοτερα αυτοκινητα ετσι απο το κομπλεξ του..Ελεος πια..Εχω βαλλει απειρες κοντρες και γνωρισω τα παντα για το auris..
http://www.youtube.com/watch?v=Aoywej8FRw0
|
Παράθεση:
Καλα συλλογη απο αμαξια κανετε?..Lol..Γιατι ειστε στο forum για auris τοτε?..Οσο για το tsi το τι ψωλιες εχω ριξει με το 1.6 δεν λεγεται..Ξερεις κανω 30000 χμ το χρονο..Μεσα σε αυτα λογικο ειναι να τυχαινουν καθημερινα ανοιγματα..Προτεινεις δηλαδη το civic απο το auris 1.8 ok..Θα το λαβω υπ' οψιν..Αποψη μου παντως απο την εμπειρια μου ειναι οτι τα tsi εχουν πολυ ψοφια αλογα..Δηλαδη αν ειναι δυνατον ενα tsi 1.8 τρωει φολλα απο civic 1.8 ατμοσφαιρικο..Γι αυτο Japan για παντα..Εχω οδηγησει tsi 1.8 160 και μονο γρηγορο δεν μου φανηκε ψωφιο μετα τις 5000..Επισης φιλαρακι μου εχει το gti με προγραμμα 240 αλογα..Εκει να δεις πετσινα αλογα αφου type r του ριχνει στα αφτια..Τεσπα εγω γουσταρω Japan γι αυτο θα παρω η το auris 1.8 η το civic ευχαριστω για τις απαντησεις..
|
Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχεις μεγαλη φαντασια, οποτε οτι αμαξι και να παρεις θα σαι μπροστα!!!!!
ΑΚους εκει πετσινα αλογα το Gti με τα 240....μηπως εχεις πατινι???
Τι ξερεις απο κοντρες....μηπως το Type r ψεκαζε τιποτα η ηταν σωβρακο(αν ξερεις τι σημαινει αυτο)?????
1350 + το γκολφ, 1150+ το Χοντα!!!
ΚΑνε τους υπολογισμους σου........ΕΛΕΟΣ, τι αλλο θ ακουσω!!!!!