και αυτο τι σημαινει ρε μιχαλη οτι πρεπει να παρουμε 5 πορτα?
λες να εψαχνα για πενταπορτο Ε12 και δε το ξερα? δεν ξαναπαιρνω Ε12 ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα. αν αλαζα αυτοκινητο θα επαιρνα και με πισω πορτες πχ σενταν η καποιο οπως το verso(ψαχνομαι λιγο με το verso)
ασε που για μερικους τα 3θυρα θεωρουντε οικογειακα γιατι δεν εχουν πισω πορτες για τα παιδια.(πολλοι παλιοι το λενε)
εμενα το διπορτο με βολευει...
αλωστε σε λιγο η κορη μου θα οδηγαει ρε οπως οδηγουσα και εγω μωρο εστω το τιμνονι...
.
το βαλε βγαλε ειναι για συντομο χρονικο διαστημα. εδω απο τωρα πηδαει απο τα καθισματα μπρος πισω και αντιστροφα αμα την αφησεις. τελειωσε ο τιραμολα...
φυσικα οι γυναικες θελουν πισω πορτα για να μην πεδευοντε. παντως εγω σε 5πορτο νευριαζω πολυ γιατι για να μπω μεσα ξυνω στα κολωνακια. κοινως ζοριζομαι.
γουστα ειναι αυτα και γενικα οτι τον βολευει τον καθενα πρατει...
οσο αναφορα την ακαμψια ελπιζω να μην εχεις και εδω αντιρηση οτι τα 5πορτα ειναι πιο δεμενα...
h/b αμαξι δεν θα το επαιρνα ποτε 5πορτο...
εκτος αν ειχα τρελο ερωτα με καποιο και δεν εβγαινε 3θυρο που δε το νομιζω...
για αυτο παντα θα εχω 2 αυτοκινητα. ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΤΑ θα ειναι για την παρτυ μου και μετα ολα τ αλλα....
αν ημουν αναγκασμενος να ειχα 1 αμαξι δεν θα ειχα h/b. Θα ειχα ειτε l/b ειτε sdn ειτε πολυμορφικο στην περιπτωση της οικογενειας...