Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*101 1992>1996 |
|
|
23-11-09, 23:01
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αν περιμενεις τιμουλα απο μενα σου χα πει και στο τηλεφωνο νομιζω.
23-11-09, 23:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
όχι από εσένα φίλε παναγιώτη...από τον deathdealer περιμένω...
|
23-11-09, 23:54
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ok εγω τα ακρα τα εχω παντως οταν θελησεις παρε με ενα τηλεφωνακι
24-11-09, 12:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
|
28-11-09, 13:06
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Αρχικά με ενδιαφέρει να μεγαλώσω τα εμπρός φρένα κ άπειτα να δέσω κ το πίσω μέρος οπωσδήποτε γιατί πολλές φορές νιώθω πωσ πάω με τα μούτρα...επίσης θέλω να ρωτήσω αν αυτή η τρόμπα σερβό θα μπορεί να ποτίσει τις δαγκάνες με υγρά???Κώστα??
|
28-11-09, 13:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
νιωθεις οτι πας με τα μουτρα κ θες να μεγαλωσεις πρωτα τα μπροστα κ μετα να βαλεις πισω?εγω προτινω να βρεις 2 πισω ακρα πρωτα κ αργοτερα που θα πας για μοτερ βαζεις μεγαλυτερα μπροστα ειτε απο λεβιν ειτε απο αβενσις με τις αναλογες πατεντες για να βγει πιο εξω η δαγκανα λογο μεγαλυτερου δισκου.αν βαλεις πρωτα τα μπροστα θα κανεις "εντο"!!!!
28-11-09, 14:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
όσον αφορά το σεβρο που λες εμένα μου είχε πεί τοτε ο μηχανικος που τα τοποθετησε ότι είμαι τυχαιρός γιατί έχω το μεγάλο.δεν ξέρω το κατα πόσο ευσταθούν τα λόγια του γιατι δεν το έψαξα αλλά από φίλους μου που έχουν βάλει τα φρενα του 20ν ακόμα και σε Ε12 δεν δημιουργλήθηκε θέμα.προβλημα είχαν μονο με τον κατανεμητή όσοι δεν είχαν πίσω δισκόφρενα από μαμα.
αλλά καλό είναι να προσέξεις αυτό που λέει και ο Γιαννης παραπάνω.αν βαλεις τα διπιστονα μπροστα τότε θα δεις πως είναι να πηγαίνεις με τα μουτρα...
γιαυτό το λόγο τρέναρετο και κανε μία και έξω μια ολοκληρωμένη μετατροπή στο σύστημα πεδησης της corollitsas σου να βρεις την υγεια σου
|
28-11-09, 14:49
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε Γιάννη....το θέμα είναι πως περιμένω από κάποιον τα πίσω φρένα (άκρα,δαγκάνα,κτλ...κάποιος πρέπει να χαμογελάει τώρα!!!) κ για αυτό ρωτάω για μπροστά!!!Εννοείται πως το αμάξι θέλει δέσιμο πίσω από φρένα γιατί τα ταμπούρα είναι ιστορία αμαρτία!!!!!!Έχω ακούσει πως είναι πολύ πιθανό να χάνω πολύ μέσα το πεντάλ του φρένου...Ισχύει Κώστα?
|
28-11-09, 15:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
Αρχικά με ενδιαφέρει να μεγαλώσω τα εμπρός φρένα κ άπειτα να δέσω κ το πίσω μέρος οπωσδήποτε γιατί πολλές φορές νιώθω πωσ πάω με τα μούτρα...επίσης θέλω να ρωτήσω αν αυτή η τρόμπα σερβό θα μπορεί να ποτίσει τις δαγκάνες με υγρά???Κώστα??
|
Μανωλη εσυ εγραψες πρωτα τα μπροστα γιαυτο σου απαντησα.το πισω μερος δε θελει δεσιμο αν εχεις ως ενα απλο 1,6 4afe φρεναρει ικανοποιητικοτατα με τα ταμπουρα.απο κει κ περα αν εχεις ηδη βρει πισω ακρα βαλτα πανω κ μετα δες αν εχεις αναγκη απο βελτιωση μπροστα.δε χανεις ουτε το πεταλι ουτε τπτ αποσο ξερω μενα κατανεμητη εισαι κομπλε!αν ηταν ετσι εγω με τα χλμ που φρεναρω θαπρεπε να ψαχνω το πεταλι μπροστα στο ψυγειο...
28-11-09, 16:06
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Μανωλη να σε ρωτησω κατι? το αμαξι ειναι 1,3 ή 1,6 καθως επισης το αμαξι εχει ABS? Eγω παντως στο 111 το 1.6 που εχω βαλει μονο πισω δισκοφρενα φρεναρει πολυ καλυτερα απ οτι με τα ταμπουρα που ειχε.
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16539502 seconds (82,21% PHP - 17,79% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|