όπως σου είπα και πριν ο θερμοστάτης αρχίζει σιγά σιγα να κολάει ανοιχτός! και εμένα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια έκανε!!!! και τελικά άρχισε να μην πηγαίνει καθόλου στην μέση! μόνο μετά από ώρες! αλλαξέ τον και βάλε από TOYOTA! για την ιστορία το όργανο θερμοκρασίας στο ταμπλό έχει αισθητήρα που είναι στον θερμοστάτη και μετράει την θερμοκρασία, δεν είναι στο ψυγείο για να βλέπει αν πέφτει η θερμοκρασία πάνω του! σταδιακά θα αρχίσει να αργεί να σου ανεβάζει θερμοκρασία! εμένα τώρα κάνει πχ 5-10 λεπτά, πριν ήθελε και 1 ωρα και βάαααλεεεεε! δεν πήγαινε καν στην μέση! αλλά αρχικά και εμένα το εμφάνισε με βουνίσιες διαδρομές και με σταθερά χλμ στην εθνική και νόμιζα και εγώ ότι το κάνει επειδή δροσίζετε! απλά ΚΑΜΙΑ σχέση!!!! είναι καθαρά πρόβλημα θερμοστάτη, η θερμοκρασία πρέπει να είναι στην μέση, όταν έχει ζεσταθεί ο κινητήρας δλδ μετά από 10-20 λεπτά max αν είναι ΟΚ ο θερμοστάτης. Και όπως είπα και στο άλλο topic εγώ έβαλα από passeo 5E που ανοίγει στους 76,5 για καλύτερες θερμοκρασίες το Καλοκαίρι, ο μαμα άνοιγε στους 82 βαθμούς.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-11-09 στις 22:14.
|