Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
17-11-09, 12:00
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Ε, συγνώμη, αλλά για τις διαφορές που προσφέρουνε...... προτιμώ την ΤΟΥΟΤΑ ακόμα!
|
Μα και γω φιλε μου και γιαυτο στην οικογενεια ειχαμε 3 Toyota ταυτοχρονα...Εγω μιλησα καθαρα για μοντελα που απευθυνονται σε ενα ιδιαιτερο κοινο με πιο sport προσανατολισμο και φιλοσοφια...Παρτε πχ τα γρηγορα μικρομεσαια hatchback που ειναι και η πιο δημοφιλης κατηγορια στην χωρα μας για το κοινο που ανεφερα αλλα και ονειρο ζωης για πολλους απο εμας εδω μεσα Απεναντι στα leon cupra,civic type r,golf gti,s3,focus rs,st,astra opc...klp η ΤΟΥΟΤΑ ειχε την corolla με τον vvtli και τα 192 αλογα του(που ειναι κορυφαια αποδοση για 18αρη ατμοσφαιρικο μοτερ,αλλα εμενε σαφως πισω απο τον ανταγωνισμο) πιο παλια και τωρα τιποτα σε αυτην την κατηγορια!
17-11-09, 12:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Οπως τα έχουμε ξαναπεί.... το target group της ΤΟΥΟΤΑ δεν είναι -δυστυχώς- εκείνοι που γουστάρουνε τα γκάζια! Αυτό είναι φανερό ότι είναι μια συνειδητή επιλογή της εταιρείας, και την ακολουθούνε ευλαβικά!
Αυτό, μας αρέσει δε μας αρέσει, δεν μπορούμε να το κατακρίνουμε. Αυτό πουλάει, αν δεν το θέλουμε ή δεν μας κάνει.... πάμε αλλού (στις λύσεις που ανέφερες!).
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
17-11-09, 17:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Συγκρινε μου καποιον με την ΤΟΥΟΤΑ στην ατμοφαιρα???
1300 101
1600 132
1800 147!!!
Ποια εταιρια εχει τετοιες αποδοσες ατμοσφαιρικα!
|
οι ίπποι σαν νούμερο είναι παραπάνω από ικανοποιητικοί, ωστόσο δε λένε πάντα την αλήθεια, γιατί εξαρτάται από το πόσα κιλά έχουν να μετακινήσουν.
Ο εξοπλισμός συνεχώς αυξάνεται (μαζί και τα κιλά), συνεπώς αυξάνεται και η ιπποδύναμη, με στόχο να κινεί το αμάξι το ίδιο ικανοποιητικά όσο πριν μια 10ετία αλλά όχι πιο γρήγορα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η 1η επιλογή.
νομίζω μπορώ να περνάω σχετικά άνετα τα 101 άλογα του auris με τα 86 δικά μου...
αντίστοιχα και στα 1.6, G6R με 110ps είναι τουλάχιστον στα ίδια με auris 1.6.
|
17-11-09, 19:01
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
νομίζω μπορώ να περνάω σχετικά άνετα τα 101 άλογα του auris με τα 86 δικά μου...
|
Να μην νομιζεις να εισαι σιγουρος!Εχω ανοιξει με auris 101 και ήμουν μπροστά...
17-11-09, 22:30
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
εγω απορω γιατι λετε το οτι η τουοτα το παρατησε η τουοτα το ενα η τουοτα το αλλο...
επειδη δεν ερχοντε αυτα στην ελλαδα η στην ευρωπη παει να πει παρατησε τις επιδοσεις?
ψαχτε να δειτε τι υλικο τουοτα κυκλοφορει σe gb,usa, dubai, japan, cyprus, singapore και το ξανασυζηταμε...
18-11-09, 09:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
προφανώς αν εισάγει αμάξι με 2.5 - 3 λίτρα και καρότσα τύπου άουρις ή αβένσις, δεν θα το αγοράσει κανείς.
Η Ελλάδα δεν είναι και τόσο μεγάλη αγορά άλλωστε για να προσαρμόζεται η κάθε εταιρία στο φορολογικό καθεστώς.
|
|
|
|
19-11-09, 11:16
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘήνα
|
|
Ναι ρε παιδιά οκ καλά χρυσά αυτά που λέμε ότι ατμοσφαιρικά είναι πολύ καλά και να παινεύουμε το σπίτι μας αλλά. Το auris σε κάποια γρήγορη έκδοση υπάρχει; Η απάντηση είναι όχι. Το yaris σε κάποια γρήγορη έκδοση υπάρχει; οχι. Και μην μου πείτε το 1800άρι με τα 138 και τις 20.000€ γιατί με τα ίδια € υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές και πιο γρήγορες. Το avensis οκ είναι 1800άρι αλλά ποιος νεος που θελει ένα σβέλτο αμάξι θα πάει να πάρει την μαούνα των 5 μέτρων. Κανένας. Όσοι κατηγορούν όλες τις υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες για τα turbo ότι σπάνε μπλα μπλα μπλα η toyota δεν είχε βγάλει turbo ή μόνο η toyota ξέρει να βγάζει κινητήρες. Ναι παραδέχομαι το 20V όταν βγήκε γιατί μαζί με το vtec ήταν κάτι το super αλλά marmel να έχω στο αυτοκίνητο μου ένα κινητήρα 15+ ετών, να καίει και να βγάζει τα άντερα του και να πρέπει να πληρώνω κερατιάτικα τέλη δεν το βρίσκω εξελιξη.Και εσυ όμως τουρμπινάκιας έγινες! Το κακό με την toyota είναι ότι επειδή πουλάει παντού, η Ευρώπη είναι μια μικρή αγορά γι' αυτή και την έχει γράψει ολίγον στα κολοκύθια της. Οι Ευρωπαίοι αντίθετα είναι η κύρια αγορά τους και έχουν πιάσει τον σφυγμό της αγοράς (hothatch).
Και να ρωτήσω όσους υπερμάχονται τόσο φανατικά την ατμόσφαιρα. Auris 138 1600cc και auris 138 1400 turbo με την ίδια τιμή. Τι θα παίρνατε; Μήπως τελικά και η ροπή απο χαμηλά δεν ήταν τόσο κακιά!
@Ayrton 225 έχει ο 2L γιατί την Ευρώπη πάλι μας ρίξανε (πιθανόν λόγο ρύπων) + ότι το JDM type R δεν ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ πουθενά με το Ευρωπαικό.
Επίσης αφού έχει αλλάξει το target group πως και έβγαλε με την Ε12 τέτοιο μοτέρ και γιατί αργότερα δεν το εξέλιξε; Γιατί το MR2 να μην έρχετε Ευρώπη με αυτό το μοτέρ, γιατί το yaris να μην έχει ώστε ένα 1,6 VVTLi; Απορίες που κανείς δεν πρόκειτε να μου απαντήσει απλά σαν οπαδός της Toyota και εγω λέω γιατί να μην γαζώνει και η Toyota
@naevy ο Ιάπωνας ακόμα βγάζει turbo στο caldina
@GMASTER6 καλη και χρηση η TS αλλά δεν συγκρίνετε με focus RS και πόσο μάλλον το S3. Είναι και άδικη η συγκριση γιατί το μεν πρώτο είναι 2,5 turbo το δεύτερο έχει σχεδόν όσο 2 TS
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 4ZZ-FE : 19-11-09 στις 11:31.
|
|
|
|
19-11-09, 12:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ωραία τα σχόλιά σου... όμως...
λέγοντας ότι άλλαξε target group είναι σαφές με τόσα δυνατά μοντέλα που κυκλοφορεί έξω, ότι μιλάμε για την ελληνική αγορά! Εδώ λοιπόν δεν συντρέχει κανένας λόγος να πουλήσει δυνατό hatch/GT. Είναι άνετα πρώτη σε πωλήσεις και μάλιστα με διαφορά!
Οσο αφορά τα εκτός ελλάδας είναι μια άλλη ιστορία.... και ειδικότερα εκτός Ευρώπης... όπου βγάζει θηρία! Ας δει κάποιος το ιαπωνικό Auris!!! Άλλα όμως και τα κυβικά (καθώς δεν θέλουμε τούρμπο!).
Τέλος, η Ευρωπαική αγορά δεν μπορεί να είναι κριτήριο, όπως για της Ευρωπαικές δεν είναι η ιαπωνία! Και είναι αυτονόητο το γιατί! Το βλέπεις λοιπόν συνολικά.... ε και εκεί, όπως και να το κάνουμε... παραμένει πρώτη άνετα!
Οταν λοιπόν θέλουμε να κρίνουμε κάτι, βάζουμε κάτω τις παραμέτρους. Και έπειτα, αποφασίζουμε σε ποιά βάση θέλουμε να γίνει η κουβέντα.
Οποια και αν είναι η βάση μας, υπάρχει και η άποψή μου διατυπωμένη απο επάνω.
Σε όλες τις περιπτώσεις -δυστυχώς ή ευτυχώς- τα νούμερα δείχνουνε οτι η ΤΟΥΟΤΑ είναι μπροστά.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
19-11-09, 14:04
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘήνα
|
|
Παράθεση:
Ωραία τα σχόλιά σου... όμως...
λέγοντας ότι άλλαξε target group είναι σαφές με τόσα δυνατά μοντέλα που κυκλοφορεί έξω, ότι μιλάμε για την ελληνική αγορά! Εδώ λοιπόν δεν συντρέχει κανένας λόγος να πουλήσει δυνατό hatch/GT. Είναι άνετα πρώτη σε πωλήσεις και μάλιστα με διαφορά!
|
Δηλαδή πρέπει να είσαι 2η ή 3η για να βγάζεις ένα σβέλτο αμάξι; Όταν έβγαλε το starlet GT (άσχετο αν δεν ήρθε ποτέ επίσημα) ήταν 2ή
Παράθεση:
Οσο αφορά τα εκτός ελλάδας είναι μια άλλη ιστορία.... και ειδικότερα εκτός Ευρώπης... όπου βγάζει θηρία! Ας δει κάποιος το ιαπωνικό Auris!!! Άλλα όμως και τα κυβικά (καθώς δεν θέλουμε τούρμπο!).
|
Για JDM Auris που έψαξα δεν βρήκα κανα θηρίο, λέγετε για ένα 3.5L V6 (blade) με 280ps. Ναι ΟΚ...
Παράθεση:
Οταν λοιπόν θέλουμε να κρίνουμε κάτι, βάζουμε κάτω τις παραμέτρους. Και έπειτα, αποφασίζουμε σε ποιά βάση θέλουμε να γίνει η κουβέντα.
Οποια και αν είναι η βάση μας, υπάρχει και η άποψή μου διατυπωμένη απο επάνω.
|
Δεν είμαι USΑ ούτε κύπρο ούτε AU ώστε να με ενδιαφέρει στην τελική τι βγαίνει εκεί. Είμαι στην μπανανία με την ελληνική πραγματικότητα, αλλα με πιάνει το παράπονο που η αγαπημένη μου μάρκα δεν βγάζει ένα δυνατό μοντέλο
Παράθεση:
Σε όλες τις περιπτώσεις -δυστυχώς ή ευτυχώς- τα νούμερα δείχνουνε οτι η ΤΟΥΟΤΑ είναι μπροστά.
|
Δεν το αμφισβήτησα αλλά η κουβέντα δεν γίνετε ποιος είναι ο Νο 1.
Δεν απάντησες στην υποθετική ερώτηση αν είχες να διαλέξεις μεταξύ Auris NA & Turbo με ίδια € ίδια ps ποιο θα έπαιρνες
|
|
|
|
19-11-09, 16:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ZZ-FE
Δηλαδή πρέπει να είσαι 2η ή 3η για να βγάζεις ένα σβέλτο αμάξι; Όταν έβγαλε το starlet GT (άσχετο αν δεν ήρθε ποτέ επίσημα) ήταν 2ή
|
Οχι, δεν πρέπει, αλλά λέω ότι δεν το χρειάζεται απο την στιγμή που μπορεί και είναι στην κορυφή χωρίς σπόρ αυτοκίνητα!
Παράθεση:
Για JDM Auris που έψαξα δεν βρήκα κανα θηρίο, λέγετε για ένα 3.5L V6 (blade) με 280ps. Ναι ΟΚ...
|
Το Blade είναι το Auris στην Ιαπωνία. Ε, δεν νομίζω ότι 280 άλογα σε Hatch είναι λίγα?
Παράθεση:
Δεν είμαι USΑ ούτε κύπρο ούτε AU ώστε να με ενδιαφέρει στην τελική τι βγαίνει εκεί. Είμαι στην μπανανία με την ελληνική πραγματικότητα, αλλα με πιάνει το παράπονο που η αγαπημένη μου μάρκα δεν βγάζει ένα δυνατό μοντέλο
|
Σωστό... παράπονο... αλλά μέχρι εκεί. Είπαμε.... δεν μπορούμε να αποφασίζουμε εμείς τι θα κάνουνε. Και, δυστυχώς, όπως είπα κι άλλες φορές... ΚΑΙ στην Ελλάδα, με αυτόν τον τρόπο είναι ΑΝΕΤΑ πρώτη. Δυστυχώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΠΟΡ ΟΧΗΜΑΤΑ!!!
Παράθεση:
Δεν το αμφισβήτησα αλλά η κουβέντα δεν γίνετε ποιος είναι ο Νο 1.
|
Σωστό και πάλι, απλά το ανέφερα για τονίσω, ότι παρότι μένει μακριά απο ένα ένθερμο κοινό, οι πωλήσεις της μόνο πρόβλημα δεν παρουσιάζουνε σε αντιστοιχία με τον ανταγωνισμό!
Παράθεση:
Δεν απάντησες στην υποθετική ερώτηση αν είχες να διαλέξεις μεταξύ Auris NA & Turbo με ίδια € ίδια ps ποιο θα έπαιρνες
|
Δεν μπορώ να απαντήσω αντικειμενικά σε αυτό το ερώτημα, καθώς είναι γνωστό ότι είμαι ατμοσφαιρικός μέχρι αηδίας!
Ολες τις απαντήσεις (κυρίως τις προηγούμενες) πρέπει να της κρίνεις βλέποντάς τες απο την σκοπιά της ΤΟΥΟΤΑ. Αυτό το λάθος είναι που κάνουνε όλοι... Την ΤΟΥΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ!!! Την ΤΟΥΟΤΑ την ενδιαφέρει να μπαίνει το μπικικίνι στα ταμεία της, και να παραμένει κορυφαία δύναμη! Αυτό, μας αρέσει-δεν μας αρέσει, είναι η αλήθεια. Ας θέλουμε εμείς παπάδες. Και αυτό είναι φανερό ότι το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18601799 seconds (84,53% PHP - 15,47% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|