Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-11-09, 03:03
Το avatar του χρήστη theo7872
theo7872 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Π.ΦΑΛΗΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 226
theo7872 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα Μοντέλα & τις Υπηρεσίες Toyota, καθώς και το εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Toyota Ελλάς Α.Β.Ε.Ε.

TOYOTA ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.
Λ. Ηρακλείου 455,
141 22, Ηράκλειο Αττικής.
Τηλ.: 210-28 08 000
Fax: 210-28 08 199

Επίσης μπορείτε να πάτε σ' αυτή την ιστοσελίδα:

http://www.toyota.gr/forms/contact.aspx

και να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εκεί.

Μολις εστειλα mail Πανο για το προβλημα μου ελπιζω να λαβω καποια απαντηση...αν θες κανε το ιδιο κ εσυ για το θεμα για το σαλονι!! Κ ο θεο βοηθος...!!!!
Παλιά 01-11-09, 14:48
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δε θα στειλω ακομα μηνυμα....
Παλιά 05-02-10, 20:26
theo7872 Offline:
Μέλος

Καλησπερα παιδια.

Αφους το ειχα παει σε ενα συνεργειο και μου μπαλωσε τη ζημια ( μου εβαλε κατι ροδελιτσες στο αναμεσα στο στη ροδα που γυριζει και στο εξωρετικο καλυμα) 80€ το κοστος. Εχουν περασει 2 μηνες απο τοτε και μου παρουσιαστικε ξανα το προβλημα.. Και ειμαι απελπισμενος Δεν ξερω τι να κανω?? Σας παρακαλω οποιος ξερει ας με βοηθησει. πηγα ξανα σημερα απο το μαστορα και μου ειπε οτι χρειαζεται αλλαγη κομπρεσερ. Τι να κανω?? Ξρετε ποσο στοιχηζει κατι τετοιο? help pls
Παλιά 07-02-10, 17:10
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε πηγαινε στο συνεργαζομενο μας Κωστα Κιουπη να σου αλλαξει ρουλεμαν και να στο κανει καινουργιο αλλά αν θελεις μπορω να σου φερω AC Compressor με 190ε.
H μία λύση είναι αυτή που σου πρότεινε ο Φάνης με πολύ χαμηλότερο κόστος αυτού που σου ζητάνε στην αντιπροσωπεία.

Από την άλλη, νομίζω ότι μεγάλο ρόλο παίζει σε ποια αντιπροσωπεία θα πέσεις... Στην αντ/πεία της Πάτρας μου έχουν αλλάξει την κλειδαριά της 5ης πόρτας στην εγγύηση μετά από 4 χρόνια. Δε νομίζω να έίναι μηχανικό μέρος αυτό, παρ' όλα αυτά αλλάχτηκε χωρίς καμία χρέωση. Το ίδιο συνέβει και σε φίλο μου για το ίδιο ανταλλακτικό λίγο πριν το Corolla του κλείσει τα 6 χρόνια!!! Στον ranger αλλάξανε τη βάση του καθίσματος του οδηγού (νομίζω) μετά την τριετία στην εγγύηση. Ούτε αυτό είναι μηχανικό μέρος... Εάν δηλαδή εμένα μου χαλάσει (χτύπα ξύλο) κάποια στιγμή το κομπρεσέρ του A/C τι θα μου πουν; Ότι δεν είναι μηχανικό μέρος; Ούτε η κλειδαριά ήταν αλλά την αλλάξανε κανονικά... Νομίζω ότι πρέπει να δοκιμάσεις να πας και σε άλλες αντιπροσωπείες. Και στην Αθήνα έχετε πολλές... Πιθανόν κάποια να στο περάσει εγγύηση... Εξάλλου, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα...
Παλιά 09-02-10, 21:27
theo7872 Offline:
Μέλος

Φιλε μου ανδρεα. Καταρχην σ ευχαρστω πολυ για τη απαντηση σου!!! Εχω παει σε 5 αντιπρ. και μου ειπαν δεν περνει εγγ το θεμα. Δευτερον εστειλα mail στη tayota και πηρα αρνητικη απαντηση. Δεν εχω αλλη λυση παρα να το Φτιαξω με δικα μου χρηματα. Και αντε παει στα κομματια το πληρωνω και το φτιαχνω φοβαμαι μηπως μου ξαναβγαλει το ιδιο προβλημα ξανα...εκει δεν θα το αντεξω τοοοοσα λεφτα πεταμενα... Για αυτο ρωτησα εδω μηπως ξερει κανενας να μου πει.????
Παλιά 09-02-10, 22:46
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
πανο την πεμπτη το πρωι εχω ραντεβου στον πασπ γιατι μετα απο αλλαγη 2 μπιλιοφορων , που εγω δεν νομιζω να ειχαν προβλημα αλλά αυτοι φαγωθηκαν οτι εφταιγαν μου περεδωσαν αυτοκινητο χωρις να εχουν κανει ευθυγραμμιση με αποτελεσμα ενα πολυ επικινδυνο αυτοκινητο.

εχει να γινει χοντρος χαμος σου λεω.

παντως για το ac δεν παιζει εγγυηση το εψαξα γιατι θεωρειται και ειναι ηλεκτρικο μερος και ειναι μονο στα 2 πρωτα χρονια.

και για τον φιλο ας παρει τηλ στο 210 4222482 να του δωσουν ενα κομπλε ac σε λογικη τιμη και να παει στον Κιουπη να το βαλουν.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-10, 15:33
theo7872 Offline:
Μέλος

Φανη τι τηλ ειναι αυτο 210 4222482 ???? Σε ρωταω γιατι επαιρνα σημερα και δεν απαντουσε κανεις.....
Παλιά 13-02-10, 15:53
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σήμερα είναι όμως Σάββατο και είναι πιθανόν να μην δούλευαν! τώρα σχετικά με το ρουλεμάν που λες είναι μέσα στον κομπρέσορα φαντάζομαι δλδ είναι αυτό που πιάνει πάνω ο ιμάντας? δεν αλλάζει αυτό μόνο του χωρίς να αλλάξεις κομπρέσορα? σε αυτούς που ξέρω δλδ από 4E-FE/FTE μοτερ τα αλλάζουν πάντως. Το να αλλάξεις τον κομπρέσορα ολόκληρο επειδή έχει πρόβλημα το ρουλεμαν του δεν μου φαίνεται σωστό! το Α/C είναι όπως τα λέει και ο Fanis δεν πιάνεται μηχανικό μέρος. Πιστεύω κανονικά θα έπρεπε αλλά δεν τους συμφέρει!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-10, 21:50
theo7872 Offline:
Μέλος

Για να σας δωσω μια εικονα του προβληματος μου. Μολις αναβεις τη μηχανη στο ρελαντι αρχισει και γυρναει το ρουλεμαν..ολα καλα μεχρι εδω, μετα απο κανα 10λεπτο που ζεσταινεται λιγο, ο τροχος του ρουλεμαν ακουμπαει ελεφρα στο τροχο του a/c το ξινει με αποτελεσμα να ακουγεται ενας ηχος σα ξυσιμο συνεχεια. Αυτο ειναι το προβλημα μου!!!!!!!!! Αν αναψεις το a/c και γυριζει και ο τροχος του a/c δεν ακουγεται τπτ ολα μια χαρα. (Το τηλ αν μπορει ο Φανη να μου πει τι μαγαζι ειναι θα το εκτιμουσα ιδαιτερος.)
Παλιά 13-02-10, 22:03
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
άρα δεν κάνει καλή αποσύμπλεξη και βρίσκει απ´οτι κατάλαβα. Γιαυτό και όταν το δουλεύεις τότε δεν το κάνει! πάντως όπως και να έχει αν βρείς καποιον σχετικό αυτό επισκευάζεται δεν είναι ανάγκη να αλλαχτεί ο κομπρέσορας!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
κεφαλη 7afe κομπλε tolisvvtl-i Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά 0 22-09-22 13:42
Αλλαγη μοτερ απο 4ΖΖ σε 1ΖΖ davarisx TOYOTA COROLLA 111(G6) 75 16-12-10 20:11
Αλλαγη ταχυτητων ...Ste... ΦΟΡΟΥΜ 6 17-09-10 22:34
αλλαγη σε 20v η σε 4E-FTE?? PANOS SPEED TOYOTA COROLLA 111(G6) 77 23-08-10 16:45
αλλαγη χρωματος corollakias1.6 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 10 06-08-10 10:47

Page generated in 0,23790097 seconds (82,49% PHP - 17,51% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:13.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com