Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-10-09, 14:42
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εμένα το επιχείρημα ότι η ΤΟΥΟΤΑ δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα για εμάς με τις σπορ διαθέσεις, απλά και μόνο γιατί είναι πρώτη σε πωλήσεις, δε με ικανοποιεί είδικα όταν το ακούω εδώ μέσα που υποτίθεται ότι το αυτοκίνητο δεν είναι απλό μέσο μεταφοράς. Όχι ότι έχει κάποια σημασία που δεν ικανοποιεί εμένα αλλά διάλογο κάνουμε...

Ναι η ΤΟΥΟΤΑ έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα για το μέλλον αλλά το παρόν το έχει αφήσει στην τύχη του. Στο θέμα των επιδόσεων έχει μείνει πολύ πίσω και κακά τα ψέματα οι επιδόσεις ενός αυτοκινήτου είναι μεγάλο θέμα.

Μπορεί να διαφωνούν πολλοί με αυτό που λέω και να μη σας νοιάζουν οι επιδόσεις. Αλλά όταν με τα ατμοσφαιρικά σας 1400ρια περνάτε κανενα αντίστοιχο ατμοσφαιρικό 1400ρι άλλης εταιρίας τότε αμέσως τρέχετε να φωνάξετε τι φοβερά ατμοσφαιρικά μοτόρια βγάζει η ΤΟΥΟΤΑ...
Αφού δε σας νοιάζουν λοιπόν οι επιδόσεις τότε γιατί γράφετε όταν περνάτε κάποιον?
Αν πετύχετε ομως κανένα τουρμπάκι τότε αρχίζουμε τα "αυτα χαλάνε - αν και εγώ είχα τουρμπο κλπ..."
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-09, 15:37
Το avatar του χρήστη andyag
andyag Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 5d Facelift
Περιοχή: Νάουσα Ημαθίας
Δύναμη Σεβασμού: 207
andyag είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε μου
ο καθένας έχει την απόψη του και οφείλουμε όλοι μας να τη σεβόμαστε άλλοστε για αυτό είμαστε εδώ για να ανταλλάσουμε απόψεις. να σου θυμήσω όμως ότι όταν η ΤΟΥΟΤΑ είχε πιο σπόρ διαθέσεις στα αυτοκίνητα παραγωγής της δεν ήταν ούτε 2η στις πωλήσεις αλλά κάτω από την 4 με 5 θέση. βεβαίως όπως θα διαπίστωσες προγραμματίζει κάπιοα σπορ μοντέλα τα οποία όμως θα έχουνε κάποια τσουχτερή τιμή. Επίσης η ΤΟΥΟΤΑ κατέκτησε αυτή τη θέση στην αγορά λόγω της αξιοπιστίας και του after sales service και όχι με τα σπορ αυτοκίνητα της τα οποία ήταν από τα κορυφαία.

ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-09, 15:45
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν εχει σημασια για μας τι θεση εχει η τουοτα,ο καθενας αγοραζει ενα αμαξι που πιστευει οτι του ταιριαζει.οποιος θελει γκαζι η παιρνει παλιο τουοτα ή αλλη μαρκα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-09, 16:00
Το avatar του χρήστη andyag
andyag Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 5d Facelift
Περιοχή: Νάουσα Ημαθίας
Δύναμη Σεβασμού: 207
andyag είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
για αυτό ανέφερα στο προηγούμενο ποστ ότι ο καθένας έχει την άποψή του όπως και η TOYOTA την τακτική της. Όσοι πιστοί προσέλθετε.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-09, 02:40
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τι κολημα ειναι αυτο με τα τουρμπο ρε παιδι μου? οποιος θελει πολλα αλογα και αξιοπιστα αλλα και υβριδικα υπαρχουν τα lexus.σονι και ντε πρεπει να ειναι τουρμπο δηλαδη?πισωγυρισματα θα κανουμε?
Παλιά 29-10-09, 08:27
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν είναι θέμα κολλήματος
Όταν τα αμάξια πλέον ζυγίζουν 1300-1400 κιλά τότε με 12 κιλά ροπή στις 3000 στροφές δεν κάνεις τίποτα. Μένεις πίσω από τον ανταγωνισμό. Γιατί και οι επιδόσεις είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την αγορά ενός αυτοκινήτου.
Στο κάτω κάτω είναι πρωτάκουστο μία μεγάλη εταιρία να μην έχει ένα σπορ μοντέλο. Ανοίξτε έναν κατάλογο από περιοδικό και κοιτάξτε όλες τις εταιρίες. Όλες έχουν σπορ μοντέλα εκτός από την ΤΟΥΟΤΑ και τις κορεάτικες. Αν η ΤΟΥΟΤΑ έχει σαν αποκλειστικό στόχο την κατασκευή αξιόπιστων αμιγώς οικογενειακών αυτοκινήτων και δεν την νοιάζει καθόλου μα καθόλου το να πιάσει ένα μεγάλο μέρος της αγοράς τότε η κουβέντα σταματάει εδώ. Απλά εμένα δεν με ικανοποιεί αυτή η τακτική και από όσους έχω μιλήσει που ψάχνουν αυτοκίνητο κανένας δεν κοιτάει πλέον ΤΟΥΟΤΑ εκτός από κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις.
Και τα λέξους δεν είναι λύση διότι πάμε σε άλλη κατηγορία χρημάτων. Αν φτάσουμε σε αυτά τα λεφτά τότε οι επιλογές είναι πάαααρα πολλές.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κάτι με την ΤΟΥΟΤΑ, έχουν περάσει 3 ΤΟΥΟΤΑ από τα χέρια μου άλλα δε μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-09, 17:43
magneto Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 217
magneto είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα συμφωνήσω και εγώ. Η toyota είναι μεγάλη, αλλά μήπως για αυτό δεν ακούει και πολύ τι φωνάζει ο λαός από κάτω. Ίσως επίσης το κοινό που να ενδιαφέρεται για σπορ οδήγηση να είναι μικρότερο και να μην στοχεύει σε αυτό. Μπορεί επίσης να ζούνε πιο πολύ ηληκιωμένοι ή παντρεμένοι που δεν τους νοιάζει να τρέχουν ή να χαλάνε βενζίνη. Οπότε από όλους αυτούς θα έχει κέρδος μεγαλύτερο.

Ακόμα στην Ιαπωνία οι νόμοι περί οικολογίας ισχύουν νωρίτερα, αλλά τα αυτοκίνητα που κυκλοφωρούν εκεί τα έχουν τα αλογάκια τους. Με την Ελλάδα ή την Ευρώπη έχει άλλη πολιτική. Φαντάζομαι διάφοροι λόγοι και συμφέροντα.

Και εγώ λέω υπερ της προστασίας του πλανήτη. Αλλά είναι ωραίο το prius που έχει βγάλει η toyota ρε παιδιά; Συγκρίνεται με το honda CR-Z; (σε αυτό αναφερόμουν με 1500 και 150 άλογα). Υβριδικό ναι, αλλά φαντάζεστε έναν 25άρι άνθρωπο με το prius. Εγώ αυτό το αμάξι το δίνω μόνο σε ανθρώπους πάνω από 40. Γνώμη μου πάντα έτσι.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι ζούμε και σε μια χώρα που βασίζεται πολύ στην παράδοση. Δηλαδή αν ο πατέρας σου είχε toyota οι πιθανότητες να πάρεις και εσύ είναι μεγάλες. Αξίζουν βέβαια τα αυτοκίνητά της δε λέω έτσι, και εγώ corolla είχα και ο πατέρας μου δεν είχε. Απλά με πιάνει το παράπονο. Γιατί να μην μπορώ με 20.000 ευρώ να πάρω μια γρήγορη toyota με 160 άλογα και δεν είναι ανάγκη τούρμπο. Αυτό μόνο για αρχή.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη magneto : 29-10-09 στις 17:54.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-09, 17:57
Nikr Offline:
Πορωμένο Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 288
Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα
----------

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikr : 11-12-09 στις 19:35.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-09, 19:37
Το avatar του χρήστη Erebos
Erebos Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: '97 Avensis 4A-GZE
Περιοχή: Αργυρούπολη, Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 213
Erebos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikr Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο "Λαός" που λες φίλε μου, είναι ένα 5-10% των αγοραστών το πολύ πολύ...
Η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών Toyota παγκοσμίως, ενδιαφέρονται κυρίως για την αξιοπιστία και την οικονομία.
+11111

Απόδειξη είναι το Toyota Camry που είναι best-seller στην Αμερική εδώ και πόσα χρόνια...
Παλιά 29-10-09, 20:46
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γουστα ειναι αυτα.βασικα προτιμο την αξιοπιστια και τα 7 χρονια εγγυση απο τους ξεχυλομενους,και στο οριο τους κινητηρες.μου θυμιζουν τους πρωταθλητες στιβου που απο την πολυ ντοπα μετα απο 2-3 χρονια καιγονται χαχαχα...ιδια περιπτωση... ντοπε κινητηρες

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
2012 Corollaclub Dynoday - 8η Δεκεμβρίου 2012 corollapatra ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 363 18-12-12 19:46
υβριδικό Auris ranger TOYOTA AURIS 3 07-09-09 21:51
Υβριδικά από την VW!!! Ayrton ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 33 07-07-08 14:03
Υβριδικό VW Golf! spyros_45 OFF TOPIC 69 26-03-08 18:47
Eνα νέο υβριδικό TOYOTA christos_m OFF TOPIC 22 01-12-07 14:46

Page generated in 0,17078590 seconds (82,77% PHP - 17,23% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com