Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
electro τακακια ειναι το ιδιο επαθα και γω μολις πηρα το αμαξι απο το συνεργειο τοσο καιρο που το ζοριζα δεν βρομαγε και ξαφνικα αρχισε να βρομανε τα φρενα και ερχετε απο παντου δισκολευτικα να καταλαβω τι μυριζε απλα τα ειδα να καπνιζουν στο φαναρι ειναι παρομια με το να πατιναρει δισκος το θεμα ειναι ομος οτι δεν το φρεναρα αποτομα ουτε με πολυ διαρκεια
|
Κατσε ρε φιλε , γιατι τωρα μου τα αντρεπεις ολα!
Το θεμα ειναι οτι στην αρχη νομιζα οτι ειναι τα φρενα , αλλα δεν τα παταγα σχεδον καθολου οταν μυριζε.Δηλαδη ημουν Εθνικη και μολις σταματησα στα διοδια μου ηρθε η μυρωδια.
Τα τακακια και οι δισκοι ειναι απο τον Ιουλιο και δεν ειχαν μυρισει καθολου.
Το θεμα ειναι το εξης : Προχτες την Κυριακη που μου μυρισε σε ενα φαναρι σταμτησα δεξια να δω αν ειναι τα φρενα. Κατεβηκα κατω και δεν μυρισε κατι. Ακουπησα τον δεξιο δισκο και εκαψα σχεσον το χερι μου. Ο αρριστερος , εκαιγε , αλλα οχι για να καψεις το χερι σου.
Λετε τελικα να ειναι τα φρενα , γιατι θυμηθηκα οτι εχω γεμισει αλλη μια φορα βενζινη(2 διαφορετικα βενζιναδικα) και μου το εκανε απο πριν. Απλα Το βραδυ της Κυριακης , πεισθηκα οτι ηταν η εξατμιση.
Επαναλαμβανω μυριζει σαν να καιγεται λαστιχο.(Τα λαστιχα του αυτοκινητου τα μυρισα , αλλα δεν μυριζαν ετσι).