Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
20-10-09, 07:47
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Λοιπον ψαχνοντας για θεμα μου ηρθε και αλλη ιδεα. Μελετη και κατασκευη συστηματος εκκινησης κινητηρα αυτοκινητου απο αποσταση με δικλειδες ασφαλειας.
Επισης μελετη και κατασκευη οργανου ψηφιακης ενδειξης ταχυτητων για μηχανες (ειναι πιο ευκολο για μηχανες παρα για αυτοκινητο).
Εχω ελπιδες να δεχτουν κατι τετοιο?
|
20-10-09, 10:12
|
|
|
|
|
|
Βασιλη γιατι δεν κανεις μια πτυχιακη για VANETS(Vehicular Ad Hoc Networks)? Τι σου ειπα τωρα , ε?
Εχεις pm!
|
20-10-09, 17:49
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
...Συναδελφος και εσυ?
|
Καμιά 20αριά χρόνια πριν...
Πάνος.
|
20-10-09, 18:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Όσα χρόνια και αν περάσουν κάποιοι καθηγητές μένουν αξέχαστοι....
|
21-10-09, 11:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Και αχωνευτοι!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
|
18-03-10, 14:41
|
|
|
|
|
Παιδες επαναφερω το θεμα μιας και θελω παλι την βοηθεια σας. Η πτυχιακη μου εχει θεμα μελετη και κατασκευη ανεμογεννητριας. Το θεωρητικο κομματι το εχω ετοιμασει μια χαρα και εχω ολοκληρωσει οτι χρειαζεται απον γραψημο. Το θεμα ειναι η κατασκευη. Θελω να φτιαξω μια ανεμογεννητρια οχι ιδιαιτερα μεγαλη και με μικρο κοστος.Διαβαζα απο εδω και απο εκει για πληροφοριες αλλα ακομα δεν εχω καταληξει στο μοτερ που θα χρησιμοποιησω για γεννητρια. Πρεπει να βγαζει μια ταση πανω απο 12V για να μπορω να φορτιζω μια 6V μπαταρια.Και μεγαλυτερο να ειναι δεν με πειραζει. Ειτε συνεχες ρευμα ειτε εναλλασσομενο και αυτο δεν με πειραζει.
Στην αρχη δοκιμασα τα μικρα μοτερ που βρισκονται μεσα στα περισσοτερα παιχνιδια αλλα εκτος του οτι βγαζει λιγα βολτ θελει και πολλες στροφες. Σκεφτηκα για δυναμο αυτοκινητου αλλα και αυτο δουλειει τουλαχιστον στις 1000 στροφες και δεν εχει μονιμους μαγνητες αλλα ειναι με διεγερση αρα εχουμε προβλημα. Τελος εκανα και μια δοκιμη με βηματικα μοτερ απο εναν παλιο εκτυπωτη και γυρνωντας το με το χερι εβγαζε περιπου 3V αλλα το συγκεκριμενο δεν εκανε για την κατασκευη μου.
Αρα θελω βοηθεια αν ξερει κανενας μαγαζι που να πουλαει παλια μοτερ η καινουργια αλλα με μικρο κοστος. Επισης οποιος εχει εκτυπωτη η σκανερ για πεταμα εδω ειμαι εγω. Ακουω τις ιδεες και τις προτασεις σας μπας και προλαβω να την τελειωσω και την παραδωσω τον αλλο μηνα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,14033008 seconds (79,58% PHP - 20,42% MySQL) with 33 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|