Επειδή έχω σαν χόμπι να πηγαίνω σε αντιπροσωπίες
και εχω δει πολλά αμάξια, η υποκειμενική μου άποψη είναι ότι το astra και ειδικά το gtc είναι το πιο άχαρο και άσχημο αμάξι εσωτερικά. Δε μου έχει ξανατύχει να με πιάσει κάτι σαν κατάθλιψη με το που έκλεισα την πόρτα. Όταν δε κοίταξα και πίσω ολοκληρώθηκε το παζλ...
Οι ευθείες γραμμές που έχει η κονσολα και το χρώμα γενικότερα είναι ότι χειρότερο έχω δει, υποκειμενική άποψη πάντα.
Η ποιότητα ειναι καλή, η σχεδιάση άθλια.
Όμως...
βλέπω θες γκάζι και διαβάζω και κάτι για TypeR που κοίταγες. Οπότε επειδή σε πιάνω θεωρώ ότι το Auris είναι εντελώς ακατάλληλο για σένα. Μη κολλήσεις σε θέματα αξιοπιστίας τη στιγμή που δε μιλάς για μια δεδομένα αναξιόπιστη μάρκα. Τα όπελ δεν είναι κακά για να σε κόβει η αγορά του. Εγώ στη θέση σου ανάμεσα στα 2 θα έπαιρνα χωρίς 2η σκέψη το astra. Στα λεφτά που κοιτάς και δεδομένου ότι σε ενδιαφέρουν επιδόσεις κατά τη γνώμη μου οι επιλογές που έχεις είναι απλές. Μεταχειρισμένο TypeR, astra 1.8T, golf TSI 160, leon 1.8 TSI. Το Auris δε θα το έβαζα καν στις επιλογές σου.
Ανάμεσα σε όλα αυτά θα απέρριπτα το TypeR λόγω μεταχειρισμένου και δίλιτρου (άσχετα με το αν κολητός μου πουλήσει το TapeR του θα το πάρω εγώ μάλλον
) και το golf λόγω πολύπλοκου κινητήρα, όχι δεδομένης αξιοπιστίας και πολύ ακριβών σέρβις.
Εγώ σήμερα αν έπρεπε να πάρω αμάξι στα 20.000 και επειδή όπως εσένα με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις θα κοίταγα το leon με επέκταση εγγύησης και το astra. Δε ξέρω ποιο από τα 2 θα επέλεγα αλλα κάπου εκεί θα έπαιζα
Προσωπική μου γνώμη πάντα και μην πέσετε να με φάτε!!!