αστα να πανε χρηστο.... ωραιο αμαξι ε?
ρε μπας και καταλαβες οτι αγορασα το λεβιν? οχι ρε τι να το κανω... μονο τις ζαντες του πηρα. και του εκλεψα τα πατακια τα μαμα για την 101 μου στην ελλαδα.
παντως που να τα δεις παρκαρισμενα σε χωραφια σε αριστη κατασταση. πουλιουντε απο 3000 εως 4500 το πολυ. ολα με bz-g κινητηρα που σημαινει το γρηγορο με 165 και εξαρι σασμαν...
το τρακαρισμενο λεβιν ειναι σπασμενα τα σποιλερ. μονο τα πισω εχουν μεινει και το δεξι πλαινο. μου ζητουσε 150 για ολα ο βλακας...
κινητηρα τον πουλαει 1000ευρω. σασμαν το πουλαει 900 ευρω. ελεος
ολο τ αμαξι το δινει 2500. καλη τιμη αν σκεφτει κανεις οτι ΟΛΑ ειναι αθικτα δλδ φρενα αναρτησεις γονατα ψαλιδια καθισματα ηλεκτρικα κινητηρας κτλ κτλ κτλ. αλλα συμφερει για μετατροπη στην κυπρο.
οποτε? πας και παιρνεις ενα ετοιμο λεβιν με 3-4 χιλιαρικα και το κανεις οτι θες. αμα θες το φερνεις ελλαδα και το κοβεις εν λειτουργεια ρελαντι... χεχεχε
πιστευω δεν συμφερει για ελλαδα το τρακαρισμενο....
με το καραβι ενα αμαξι για να ερθει ελλαδα κοστιζει 465ευρω.
και εχει δικαιωμα κυκλοφοριας στην ελλαδα 6 μηνες.
ενα αμαξι που δεν λειτουργει και θελει μεταφορικες κτλ θα παει παραπανω...
η ελενα εχει το διπλωμα απο κυπρο.
βασιλη αμα τυχει και κατσω μπολικο καιρο εδω κατω σιγουρα θα εχω και ενα glanza μετα το supra η το skyline.
παντως απο evo και impreza εδω κατω γινεται ο χαμος....
πολλα πολλα βλεπεις καθε μερα.
καθε μερα βλεπω 2-3 φεραρι ρε σεις...
αναρωτιεμαι τι τα κανουν. που τα ανοιγουν. κανεις δεν τρεχει εδω... και με το που τεξεις τελειωσε η εθνικη. αρα ειναι θεμα μουρης και prestige...
σαν τον ranger δλδ.
ηρακλη ουτε ενα τρακαρισμενο caldina δε βρηκα. ιχνος. μονο 5-6 που κυκλοφορουσαν στο δρομο