Τρέμει μόνο το αμάξι. Όχι το τιμόνι!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THEMIS
Ερώτηση... με τις μαμά τις ζάντες το έχεις δοκιμάσει σου κάνει τέτοια?
Αν όχι πες μου τι δακτυλίδια έχουν οι ζάντες για να ταιριάζουν μιας και είναι aftermarket. Μια ζυγοστάθμιση με τους τροχούς επάνω θα σου βελτιώσει την κατάσταση αλλά 100% μην το περιμένεις. Η ύπαρξη δακτυλιδιών και ειδικά των πλαστικών δημιουργεί διάφορα παράξενα φαινόμενα... (είμαι παθών γι'αυτό το λέω).
Γενικά οι πίσω τροχοί ευθύνονται για χμ μεγαλύτερα από τα 130...
Απάντησέ μου και θα σου πω. Επίσης σύγκρινε το offset Και το φάρδος της μαμά ζάντας με αυτές που έβαλες. Σχεδόν σίγουρα έχεις τραβήξει τις ζάντες παραέξω... οπότε κι αυτό αλλάζει λίγο τη γεωμετρία του αυτοκινήτου και καθιστά την κρεμαγιέρα και το τιμόνι λίγο πιο ευαίσθητα ας πούμε.
|
Με τισ μαμά ζάντε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Απο την ημέρα που έβαλα τισ 17"αρες μου το κάνει. Όσο για τα δακτυλίδια είναι πλαστικά, μονο αυτό ξέρω και ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτά στην εφαρμογή της ζάντας. Οι τροχοί έχουν έρθει προσ τα έξω αλλά όχι τραγικά έξω.
ευχαριστώ!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
δεν υπάρχει σου προτείνω... εμείς σαν corollaclub και auris club έχουμε μια συνεργασία με τον εν λόγω αντιπρόσωπο. αυτό δίνει κάποια πλεονεκτήματα στα εγγεγραμμένα μέλη μας, αλλά η τελική επιλογή είναι δική σου.
πχ. εγώ είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες του, αλλά μπορεί να βρεις και κάποιο μέλος που να μην είναι.
|
Μιλάμε για τον συγκεκριμένο Πασπαλιάρη έτσι? Υπάρχει κάποιο συνθυματικό που λένε τα μέλοι του club!?
ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΑΕ
Λ. ΑΘΗΝΩΝ 226-230
124 61, ΧΑΙΔΑΡΙ