Δηλαδή εφόσον και στην αντιπροσωπεία μου πουν για πολλαπλή εισαγωγή σίγουρα είναι αυτό. Βέβαια το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι και καινούργια να πάρω, μετά από 80.000 χιλ (καλά να είμαι να τα κάνω) ή και ποιο νωρίς μπορεί ένα ωραίο πρωί να ξανακούσω τον ‘όμορφο’ αυτό θόρυβο και πάλι το χέρι στην τσέπη!!!
ή μήπως έχετε ακούσει ότι η Toyota εκτός του ότι έχει γνώση του προβλήματος, στις νέες παρτίδες πολλαπλών εισαγωγών έχει κάνει κάτι με τα υλικά και η πιθανότητα είναι πιο μικρή να ξαναεμφανιστεί!
Fanis το τηλέφωνο μπορεί να μου φανεί χρήσιμο, για το μόνο που ανησυχώ μήπως ο χρόνος ζωής της μεταχειρισμένης είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με την καινούργια!
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, μπορώ να βάλω πολλαπλή από άλλο Toyota πχ. χάζευα το μοντέλο του madvinegar ο οποίος γράφει ότι έχει Corolla E12 με Πολλαπλή εισαγωγής αέρα από Mr2!! !Εάν βάλω κάποια διαφορετική μεταχειρισμένη πολλαπλή εισαγωγή που δεν έχει βγει ελαττωματική όπως όλες οι Ε12 μπορεί να είναι ποιο καλό και προληπτικό για το μέλλον;
Πάντως να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις.