Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-04-10, 15:21
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
το καλο ειναι οτι υπαρχουν μεταχειρισμενες ..

2104222480 Τσολακης ...

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-10, 18:48
gef0722 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Ε 12
Περιοχή: Αθήνα/Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
gef0722 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δηλαδή εφόσον και στην αντιπροσωπεία μου πουν για πολλαπλή εισαγωγή σίγουρα είναι αυτό. Βέβαια το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι και καινούργια να πάρω, μετά από 80.000 χιλ (καλά να είμαι να τα κάνω) ή και ποιο νωρίς μπορεί ένα ωραίο πρωί να ξανακούσω τον ‘όμορφο’ αυτό θόρυβο και πάλι το χέρι στην τσέπη!!!
ή μήπως έχετε ακούσει ότι η Toyota εκτός του ότι έχει γνώση του προβλήματος, στις νέες παρτίδες πολλαπλών εισαγωγών έχει κάνει κάτι με τα υλικά και η πιθανότητα είναι πιο μικρή να ξαναεμφανιστεί!

Fanis το τηλέφωνο μπορεί να μου φανεί χρήσιμο, για το μόνο που ανησυχώ μήπως ο χρόνος ζωής της μεταχειρισμένης είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με την καινούργια!

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, μπορώ να βάλω πολλαπλή από άλλο Toyota πχ. χάζευα το μοντέλο του madvinegar ο οποίος γράφει ότι έχει Corolla E12 με Πολλαπλή εισαγωγής αέρα από Mr2!! !Εάν βάλω κάποια διαφορετική μεταχειρισμένη πολλαπλή εισαγωγή που δεν έχει βγει ελαττωματική όπως όλες οι Ε12 μπορεί να είναι ποιο καλό και προληπτικό για το μέλλον;

Πάντως να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-10, 19:11
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gef0722 Εμφάνιση μηνυμάτων

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, μπορώ να βάλω πολλαπλή από άλλο Toyota πχ. χάζευα το μοντέλο του madvinegar ο οποίος γράφει ότι έχει Corolla E12 με Πολλαπλή εισαγωγής αέρα από Mr2!! !Εάν βάλω κάποια διαφορετική μεταχειρισμένη πολλαπλή εισαγωγή που δεν έχει βγει ελαττωματική όπως όλες οι Ε12 μπορεί να είναι ποιο καλό και προληπτικό για το μέλλον;

Πάντως να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις.
Ενδέχεται να μη σου δουλευει σωστα το μοτερ και να μπερδευει (τα μιγματα κτλπ) επειδη ειναι μεγαλύτερη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-10, 20:18
kpagonaris Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 222
kpagonaris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε περίπτωση βλάβης της πολλαπλής, ποιά τα συμπτώματα (μειωμένη απόδοση στον κινητήρα π.χ)?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 11:05
gef0722 Offline:
Νεότατος

Madvinegar δεν σκεφτόμουν συγκεκριμένα την Mr2 απλά μια άλλη που να έχει την ίδια ισχύ απλά να μην έχει ακουστεί πώς είναι ελαττωματική! Καταλαβαίνω πάντως πως μπορεί και πάλι να μην αποδίδει σωστά.

Kpagonaris αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσα χιλιόμετρα να κάνεις εφόσον μιλάμε σίγουρα για περίπτωση βλάβης της πολλαπλής μπορεί και να μην σου πάθει κάτι αλλά μπορεί να στο σκίσει και στο χιλιόμετρο!! Απλά εάν περάσει κάτι μέσα στον κινητήρα μπορεί να έχεις σοβαρότερα προβλήματα. Θα μας βοηθούσε και ο kostas_90210 μήπως και την άνοιξε τελικά και είδε τι είναι αυτό που κουδουνίζει και πόσο εύκολο είναι να περάσει προς τον κινητήρα;

Για την απόδοση όσο μπορώ να καταλάβω εγώ δεν έχω δει διαφορά (όχι ότι το έσπασα κιόλας) βέβαια θα επανέλθω όταν σιγουρευτώ ότι είναι η πολλαπλή πηγαίνοντας το στην Toyota.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 11:31
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gef0722 Εμφάνιση μηνυμάτων
Madvinegar δεν σκεφτόμουν συγκεκριμένα την Mr2 απλά μια άλλη που να έχει την ίδια ισχύ απλά να μην έχει ακουστεί πώς είναι ελαττωματική!

Νομιζω πως ολα τα μοντελα πχ Ε12 1.4, Ε12 1.6, avenis 1.6 κτλπ φορανε ιδια πολλαπλη.

Επισης πιστευω πως και πιο μεγαλη να βαλεις (πχ απο MR2 οπως εχω βαλει εγω) μιας και ειναι και αυτη πλαστική και ίδιας νοοτροπιας/κατασκευης) πάλι ενδεχεται να αντιμετωπισεις τα ιδια προβληματα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 20:04
Το avatar του χρήστη kostas_90210
kostas_90210 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla 1.4
Περιοχή: ΝΑΥΠΛΙΟ
Δύναμη Σεβασμού: 216
kostas_90210 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Απ την πρώτη δημοσίευση που έκανα πέρασαν αρκετοί μήνες. Δεν είχα το χρόνο και την διάθεση να ασχοληθώ με το αυτοκίνητο λόγω προβλημάτων υγείας. Πριν καμιά εβδομάδα που αποφάσισα να κάνω κάτι και γιαυτο είπα να ψάξω να βρω κάποια μεταχειρισμένη πολλαπλή. Οι τιμές κυμαίνονται από 130 – 150 ευρω. Το θέμα είναι κατά πόσο θα αντέξει αν δεν έχει κ αυτή πρόβλημα. Εγώ για να μειώσω τον θόρυβο του τρακτέρ πλέον, έσφιξα με σύρμα κάποιο σημείο της πολλαπλής και έτσι έκοψε ΄λίγο. Ψάχνοντας για τυχόν λύση βρήκα κάτι για αλουμινένιες πολλαπλές.

Αν κάποιος βρει άκρη ας ενημερώσει.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roy-D : 16-04-10 στις 04:23. Αιτία: δεν δουλευει το site ξαναβαλτο αν θες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-10, 04:24
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παλι καλα δηλαδη που δεν εχω πεταξει την μαμα πολλαπλη και πεταλουδα!! παντως εμενα και του celica και του corolla κιχ δεν εχουν κανει!
Παλιά 19-04-10, 18:09
gef0722 Offline:
Νεότατος

Καλά, ακόμα να την πάω την κουδουνίστρούλα μου στην αντιπροσωπεία για να σιγουρευτώ και 100% αλλά μέσα στην εβδομάδα πιστεύω να περάσω. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει κάποιος ο οποίος ενώ είχε εξακριβωμένη βλάβη στην πολλαπλή εισαγωγή του πέρασε κάτι στον κινητήρα και του προξενήθηκε σοβαρότερη ζημιά;

Από το ψάξιμο που έχω κάνει βρήκα ένα αρθρό σε site όπου αναφέρει --Παρουσίαση μεταχειρισμένου: COROLLA H/B 2002-2006-- και στα σχόλια γράφουν ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Πολλαπλή εισαγωγής, Συναρμολόγηση πλαστικών (ταμπλό), Ποιότητα ταπετσαριών

http://www.autosite.gr/?cat_id=61&article_id=5
(Παιδιά, εάν υπάρχει θέμα που έβαλα το λινκ πείτε μου παιδιά να το βγάλω)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-04-10, 18:47
yuha Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 222
yuha είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αυτά τα διαφράγματα σε άλλα μοντέλα ΤΟΥΟΤΑ τα κόβουμε μόνοι μας με σκοπό την βελτίωση.......
Μήπως να δοκιμάζατε σε μια χαλασμένη πολλαπλή να αφήσετε μόνο το εξωτερικό μπας και πάρετε και κανένα άλογο.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βλάβη σε πολλαπλή εισαγωγής agrileza TOYOTA COROLLA 111(G6) 12 24-11-19 19:11
Ζητείται πολλαπλή εξαγωγή για 4EFTE-CT9 NikiforosGT Zήτηση - Διάφορα 1 20-12-18 07:29
4Ε-FE πολλαπλή εισαγωγή σε 4E-FTE ? NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 28 01-12-11 18:30
Πολλαπλή εξαγωγής Σωστή ή λάθος; apsogos SUPPORT 6 16-02-09 22:04
πολλαπλή εισαγωγής 2 be or not 2 be? Azriel SUPPORT 1 10-03-06 23:03

Page generated in 0,17351007 seconds (82,94% PHP - 17,06% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com