Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vtecos
Συμφωνο με τον georgezze12, ο τυπος καταφερε να παντρεψει IS200 με Supra μηχανη
To IS300 έχει JZ μηχανή! Οι βάσεις είναι οι ίδιες κάθονται κουτί! Η μόνη πατέντα που έκανε είναι να παντρέψει τον άξονα κίνησης με το κιβώτιο της Supra....
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 203
Συμφωνω μαζι σου, αλλα εννοουσα το ηλεκτρολογικο κομματι. . Απο οτι ξερω στην αρχη ειχε αρκετα προβληματα με το ηλεκτρονικα αλλα καταφεραν και τα έλυσαν όλα.
Δύναμη Σεβασμού: 0
link και λοιπα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Μπορείς να μου πεις που τα βρήκες (link) και πόσο? γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ? στο starlet GT τα είχα βάλει μόνος μου δεν είναι δύσκολο το ηλεκτρολογικό κύκλωμα. Θέλει να βάλεις όμως διακόπτη μέσα, ασφάλεια από παροχή ρεύματος και ρελέ φυσικά.
φιλαρακι το link ειναι το εξης...http://www.partspoint-braun.de/index.php ελπιζω να σε βοηθησα!!!Εγω τα βρηκα μεσω ebay και μου τα εστειλε αυτος ο αντιπροσωπος, αν ξερεις γερμανικα εχει απο ολα τα καλα αρκει να τα βρεις.
Δύναμη Σεβασμού: 1032
link από ebay δεν έχει? ή πως να τα αναζητήσω έστω? Γερμανικά δεν ξέρω!
Ηλεκτρολόγος : Σταύρος Χριστίδης : 210-4329969 (Είναι Κερατσίνι κοντά στην Γρηγορίου Λαμπράκη).
'Η αν θες ρώτα τον Fani του forum εδώ πέρα θα δεις έχει πολλά posts!
Δύναμη Σεβασμού: 0
nikiforosGT
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
link από ebay δεν έχει? ή πως να τα αναζητήσω έστω? Γερμανικά δεν ξέρω!
Ηλεκτρολόγος : Σταύρος Χριστίδης : 210-4329969 (Είναι Κερατσίνι κοντά στην Γρηγορίου Λαμπράκη).
'Η αν θες ρώτα τον Fani του forum εδώ πέρα θα δεις έχει πολλά posts!
το item και το link απο το ebay εχει ληξει.Ο τυπος μου εστειλε την καρτα του με τη διευθυνση που σου εγραψα και μπορεις να παραγγειλεις απο αυτον κατευθειαν-αν μπεις στην σελιδα του θα βρεις ανταλλακτικα για το αυτοκινητο σου --ψαξου λιγο--ουτε εγω ξερω γερμανικα.Στην τελικη αν δεν βγαλεις ακρη στειλτου ενα email (στα αγγλικα) και συνενοηθειτε-ειναι ξυπνιος και σωστος!!!
Ευχαριστω για το τηλ!!!