Και εμένα μπορεί να ειδοποιεί αν πλησιάσει κάτι κάτω απο τους 10cm κοντά στο αμάξι μου! μετά από 3 προειδοποιήσεις βαράει και στην οθόνη (της τηλεειδοποίησης) δείχνει παραβίαση εξωτερικού χώρου! το θέμα είναι ότι και στο ογκομετρικό που έχει 2 ζώνες εξωτερική και εσωτερική, και στο αντικραδασμικό υπάρχει η δυνατότητα είτε να τα κλείνουμε εντελώς, είτε να ρυθμίζουμε με τα κατάλληλα διακοπτάκια το πόσο εύκολα θα χτυπάνε! πχ αν κάποιος παρκάρει και το σπρώξει ή το ακουμπήσει έστω και λίγο βάραγε! έτσι εγώ το έχω κάνει πχ να μην βαράει με το παραμικρό! παλιότερα στις δοκιμές που έκανα μια κλοτσιά στο λάστιχο βάραγα και άρχιζε! ή κατούραγε ένας σκύλος το λάστιχο και είχα παραβίαση στο περιμετρικό χώρο! αυτά όλα ρυθμίζονται σε έναν καλό συναγερμό για να αποφεύγουμε άσκοπες ειδοποιήσεις! επίσης μπορούμε από το control με τον κατάλληλο συνδυασμό πλήκτρων να τον κάνουμε πχ σιωπηλό δλδ να μην ακούγετε η σειρήνα, ή να βγάλουμε off κάποιο σύστημα του, ή να έχουμε σιωπηλή όπλιση και αφόπλιση και πολλά άλλα καλούδια! προσοχή στην επιλογή του συναγερμού λοιπόν! δίνουμε κάτι παραπάνω και πέρνουμε έναν καλό!
|