Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΦΟΡΟΥΜ Οτιδήποτε έχει σχέση με το φόρουμ μας, όπως νέα, αναβαθμίσεις και τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος. |
|
|
23-06-09, 20:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγω που τα εχω και τα 2 σετακια απο τα μαμα χειλακια στα χερια μου σας ενημερωνω οτι ειναι ακριβως τα ιδια , προfacelift και facelift , και η μονη διαφορα ειναι στην τιμη , περιπου κανα 30ε φτηνοτερα , κατι που ο φιλος μα ο Σωτος θα μας πει πιο σιγουρα
23-06-09, 20:35
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ρε συ βαγγελη λογικα η κορολα που εχεις δει ειναι η κοκκινη απο το παρτημα της πατρας σωστα?εγω δεν θυμαμαι να ειχε κανενα κενο,μια χαρα ηταν νομιζω αλλα τωρα που το λες πρεπει να ειχε ενα κενο απο μεσα,δηλαδη αφηνε λιγο πιο μεγαλο κενο απο το μαυρο πλαστικο του θολου..ασημαντο για μενα!!
γνωμη μου ειναι παντος οτι στην f/l δεν ταιριαζει κ τοσο..
|
23-06-09, 21:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
ταιριαζει το ιδιο σποιλερ σε προ κ φειςλιφτ.
επισης δε χρειαζεται να βγει το χειλακι που ειναι κατω απο τον προφηλακτιρα,το σκεπαζει/αγκαλιαζει το σποιλερ.
|
|
28-06-09, 15:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
Εγω που τα εχω και τα 2 σετακια απο τα μαμα χειλακια στα χερια μου σας ενημερωνω οτι ειναι ακριβως τα ιδια , προfacelift και facelift , και η μονη διαφορα ειναι στην τιμη , περιπου κανα 30ε φτηνοτερα , κατι που ο φιλος μα ο Σωτος θα μας πει πιο σιγουρα
|
Φανη δεν ειναι τα ιδια φιλε...
Του facelift εχουν λιγο πιο μεσα τις βασεις για τις βιδες και ειναι λιγο πιο μεγάλα σε μηκος.
Αποτελεσμα ειναι να μην καθονται καλα σε προ-facelift. Δεν κάθονται οι βιδες σωστα στις τρυπες αλλα ακομα και πατεντα να κανεις (δλδ να ανοιξεις τρυπες καινουριες στις βασεις τους) επειδη ειναι πιο μακρουλα θα βγαίνουν πιο έξω απο τον προφυλακτηρα.
Ετσι δικαιολογειται και αυτο που λεει ο Ranger πως το spoiler της ΤΤΕ, αν το βαλεις σε facelift προφυλακτηρα θα ειναι πιο μεσα στις ακρες...
Το δοκιμασα σημερα... Δεν καθονται...
Απλα το λεω για να μην την πατησει και κανενας αλλος και δεν παραγγειλει τα σωστα...
|
28-06-09, 15:53
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
Εγω που τα εχω και τα 2 σετακια απο τα μαμα χειλακια στα χερια μου σας ενημερωνω οτι ειναι ακριβως τα ιδια , και , και η μονη διαφορα ειναι στην τιμη , περιπου κανα 30ε φτηνοτερα , κατι που ο φιλος μα ο Σωτος θα μας πει πιο σιγουρα
|
σε ts δεν κανουν εχει διαφορα δεν μπαινουν καν προfacelift facelift
|
28-06-09, 16:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ετσι δικαιολογειται και αυτο που λεει ο Ranger πως το spoiler της ΤΤΕ, αν το βαλεις σε facelift προφυλακτηρα θα ειναι πιο μεσα στις ακρες...
Το δοκιμασα σημερα... Δεν καθονται...
|
επιβεβαιώθηκα!!!! θενξ Mike!
θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους φίλους μου που πίστεψαν σε εμένα κτλ κτλ...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
28-06-09, 17:52
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
επιβεβαιώθηκα!!!! θενξ Mike!
θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους φίλους μου που πίστεψαν σε εμένα κτλ κτλ...
|
εισαι απιστευτος
βαζω 2 φωτο απο καποιο παιδι απο το club που το εχει βαλει
Συνημμένο Αρχείο 24211Συνημμένο Αρχείο 24212
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpesikos : 04-12-10 στις 03:25.
|
28-06-09, 18:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Αν δεις, το σποιλερακι της ΤΤΕ (στις φωτο που ανεβασες) ειναι ελαχιστα πιο μεσα απο τον προφυλαχτηρα ακριβως επειδη, οπως ειπα, ο προφυλαχτηρας της facelift πρεπει να ειναι λιγο πιο μακρυς.
Γι'΄αυτο και τα μαμα μαυρα χειλακια της facelift ειναι λιγο πιο μακρουλά απο αυτά της pro-facelift.
Αλλα το μεγαλο προβλημα δεν ειναι τοσο το μακρος, οσο το ότι οι βάσεις που πιανουν οι βιδες το σποιλερακι στον προφυλακτηρα δεν ειναι στο ιδιο σημειο αλλα πιο βαθειά... οπότε δεν καθεται σωστα...
Το δοκιμασα σημερα. Ειναι γελοιο το βαλε-βγαλε. Ουτε να σηκωσω το αμαξι δεν χρειαστηκε... Απλα αναγκαστηκα να ξανατοποθετησω πισω τα δικα μου...
@ Ranger: Ποτέ δεν σε αμφισβητήσαμε Μέγα Κομμάντο!
|
22-08-09, 21:20
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Και επειτελους αφου διαβασα με προσοχη ολες τις παρατηρησεις ,κατεληξα να παω στη TOYOTA και να προμηθευτω το front spoiler για το Ε12 facelift. Οταν το περασα , είδα τελικως οτι το spoileraki που βλεπουμε στις φωτο,ανταποκρεινεται μονο στο προηγουμενο μοντελο και οχι στο facelift. Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει, παντος το sporty spoiler iato E12 facelift, ειναι ενα χειλακι 3 ποντων, και η τιμη του 350€. Συμφωνειτε με αυτη τους την απαντηση ή οχι?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16403008 seconds (82,42% PHP - 17,58% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|