Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
|
|
11-06-09, 21:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τα φλας έχουν ρελέδες, από την στιγμή που τα φλας αναβοσβήνουν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα αποκλείουμε να φταίνε αυτά, το κεντρικό κλείδωμα έχει δικό του εγκεφαλάκι και συνδεέτε με τον συναγερμό για να παίρνει τις απαραίτητες εντολές, αυτό δεν συνδεέτε πουθενά με τα φλας, οπότε το αποκλείω και αυτό. Ο συναγερμός όσους έχω δει μέχρι σήμερα και αυτούς που είχα εγώ και αυτόν στην corolla μου που τον έβαλα έχει 2 καλώδια που συνδέονται από κάτω στα καλώδια των μοχλών των φλας, έχει ξεχωριστό καλώδια για τα αριστερά και ξεχωριστό για τα δεξιά. Είναι πολύ πιθανό το καλώδιο να μην πατάει καλά και να έχει πρόβλημα γείωσης ή να ακουμπάει κάπου στο σασί, και εγώ στην αρχή έκανα δοκιμές με την τοποθέτηση του δικού μου και τα είχα δει κάτι τέτοια, πιστεύω είναι καθαρά θέμα του συναγερμού, δεν μπορεί να φταίει η μπαταρία για κάτι τέτοιο, αλλιώς θα είχες πρόβλημα με την μίζα.
BTW σε ηλεκτρολόγο πάμε σε αίσχατη λύση όταν δεν μπορούμε να βρούμε λύση ή τι φταίει, όταν είναι κάτι εύκολο το κάνουμε και μόνοι μας και δεν πετάμε τσάμπα λεφτά.
|
|
|
|
11-06-09, 22:12
|
banned
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
τα φλας έχουν ρελέδες, από την στιγμή που τα φλας αναβοσβήνουν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα αποκλείουμε να φταίνε αυτά, το κεντρικό κλείδωμα έχει δικό του εγκεφαλάκι και συνδεέτε με τον συναγερμό για να παίρνει τις απαραίτητες εντολές, αυτό δεν συνδεέτε πουθενά με τα φλας, οπότε το αποκλείω και αυτό. Ο συναγερμός όσους έχω δει μέχρι σήμερα και αυτούς που είχα εγώ και αυτόν στην corolla μου που τον έβαλα έχει 2 καλώδια που συνδέονται από κάτω στα καλώδια των μοχλών των φλας, έχει ξεχωριστό καλώδια για τα αριστερά και ξεχωριστό για τα δεξιά. Είναι πολύ πιθανό το καλώδιο να μην πατάει καλά και να έχει πρόβλημα γείωσης ή να ακουμπάει κάπου στο σασί, και εγώ στην αρχή έκανα δοκιμές με την τοποθέτηση του δικού μου και τα είχα δει κάτι τέτοια, πιστεύω είναι καθαρά θέμα του συναγερμού, δεν μπορεί να φταίει η μπαταρία για κάτι τέτοιο, αλλιώς θα είχες πρόβλημα με την μίζα.
BTW σε ηλεκτρολόγο πάμε σε αίσχατη λύση όταν δεν μπορούμε να βρούμε λύση ή τι φταίει, όταν είναι κάτι εύκολο το κάνουμε και μόνοι μας και δεν πετάμε τσάμπα λεφτά.
|
Ολοι οι μαστοροι εδω μαζευτικαν. δεν κοιτας εκει μη λαμπαδιασει το αμαξι σου με το κομπρεσερ. να μασ κανεις και την συνδεσμολογια πυραυλου στην ΝΑΣΑ
|
11-06-09, 22:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
δεν θελω να σου κάνω προσωπική επίθεση, αλλά όλο μας την λες χωρίς λόγο, λες και σου φάγαμε το ψωμί σου, μήπως είσαι ηλεκτρολόγος και φοβάσε ότι σου πήραμε την δουλειά? αν είναι πες το μας να σου στείλουμε πελάτες! κοίταγα τα posts σου και εκτός ότι πούλαγες κάτι, τα άλλα είναι άσχετα και δεν βοηθάνε κανέναν, αν δεν ξέρεις απλά μην γράφεις! και σταμάτα επιτέλους να γράφεις παντού άσχετα! το forum είναι για να βοηθάμε τους άλλους με τις γνώσεις μας και όσο γίνεται και ότι μπορούμε να τα φτιάχνουμε μόνοι μας, έχουμε δει και απέξω που πάμε πόσα λεφτα μας τρώνε τσάμπα και πόσο "μάστορες" είναι μερικοί. Αν το παρον post πειράζει τους admin ας το σβήσουν, αλλά να ελέγξουν και τα λεγόμενα του φίλου μας, γιατί δεν φταίω εγώ για αυτά που λέω.
Φιλικά πάντα
|
11-06-09, 23:02
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
ο συναγερμος φταιει για το κολλημα των φλας.και δεν εχει γιατρεια εχω παρατηρισει οτι το παθαινουν οσοι ειναι τοποθετημενοι κοντα στα σημια της μηχανης που αναπτησουν υψηλες θερμοκρασιες.το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να απομονωσεις την εντολη των φλας που δεν κολλαει.(εχει 2)γιατι με τον καιρο το κολυμμα που σου κανει θα διαρκει περισσοτερο και εκτος οτι θα μεινεις απο ρευμα θα σου λιωσει τα εσωτερικα κρυσταλα των φλας μιας και δεν ειναι σχεδιασμενα να αντεχουν σε θερμοκρασιες που αναπτυσονται οταν δουλευουν συνεχεια.
|
11-06-09, 23:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Πες τα tzou, εγώ τον συναγερμό τον τοποθετώ μέσα πάντα και σε σημείο να μην είναι εύκολα προσβάσιμος από άσχετους για ευνόητους λόγους. Οι εντολες που λες είναι τα καλώδια που συνδέονται με τα φλας, αν τα αποσυνδέσει όμως (που είναι πολύ εύκολο) μετά όταν του βαράει ο συναγερμός θα ακούγετε μόνο η σειρήνα, όπως και όταν κλειδώνει-ξεκλειδώνει το αμάξι. Νομίζω θα είναι σπαστικό χωρίς τα φλας.
|
11-06-09, 23:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Νομιζω πως τετοια προβληματακια τα κανει ο συναγερμος που σου βαζουν στην ΤΟΥΟΤΑ.
Εχω εχω βαλει aftermarket συναγερμο GAMMA και εδω και 6 χρονια δεν εχει κανει κιχ (φτου φτου φτου).
Και μαλιστα τον εχω συνδιασει και με πλακετες που ανεβάζουν και τα 4 παραθυρα και εχει "πατησει" πάνω στο κεντρικό κλειδωμα του αυτοκινητου και ενεργοποιειται από το κουμπάκι πανω στο κλειδι. Δεν εχω καν αλλο μπρελοκ...
|
11-06-09, 23:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εγώ έχω elser με τηλεειδοποίηση, ήταν στο starlet, το αμάξι (η corolla) είχε έναν παλιό cobra με πλακέτα παραθύρων και στο starlet είχα και κεντρικό κλείδωμα-ηλεκτρικές κλειδαριές. Και τα πάντρεψα όλα αυτά και στην corolla παίζουν άψογα εδώ και πάνω από 1 χρόνο, στην αρχή μόνο στις δοκιμές για λίγο είχα δει διάφορα με τα φλας, αλλά μετά που τα τελείωσα κανένα πρόβλημα. Ας μας πει ο φίλος μας αν ξέρει τι συναγερμό έχει και αν η κεντρική μονάδα είναι στον χώρο του κινητήρα.
|
11-06-09, 23:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aceman_gt
Ολοι οι μαστοροι εδω μαζευτικαν. δεν κοιτας εκει μη λαμπαδιασει το αμαξι σου με το κομπρεσερ. να μασ κανεις και την συνδεσμολογια πυραυλου στην ΝΑΣΑ
|
Όσο για εσενα Aceman, θα σε παρακαλέσω να συνετιστείς και να μιλας πιο όμορφα. Να βοηθήσουμε προσπαθούμε όλοι εδω μέσα και λεμε τη γνωμη μας.
Μπορει να χρειαστείς και εσυ βοηθεια για καποιο θεμα στο μελλον. Δεν πιστευω να σου αρεσε να σε παραπέμπαμε με το 1ο ποστ στον ηλεκτρολογο ή τον μηχανικο. Ποιος ο λογος ύπαρξης του φόρουμ αν ηταν όλα ετσι...
Δεν εχει κιτρινη καρτουλα αυτη τη φορα, αλλα σε παρακαλω να εγκληματιστείς με όλη την καλη ατμόσφαιρα αλληλεγγύης του φόρουμ.
|
12-06-09, 15:44
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
φιλε Νικηφορε καλησπερα!ο πατερασ μου εχει ενα ραβ4 2002 και περσυ ειχαμε ακριβωσ το ιδιο προβλημα!μασ αλλαξαν αρχικα μπαταρια στην αντιπροσωπεια αλλα δεν ηταν αυτο..με το που απενεργοποιησαμε το συναγερμο ολα οκ!!πιστευω πωσ εχεισ το ιδιο,αρα ψαξτο καλυτερα....
|
12-06-09, 15:58
|
|
|
|
|
Ένα φιλαράκι μου με ένα suzuki swift 2008 όταν έσβηνε το αυτοκίνητο άναβαν τα αλαρμ μόνα τους κ δεν μπορούσε να τα κλεισει!εβγαλε τον πόλο κ όλα οκ..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16345000 seconds (81,56% PHP - 18,44% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|