Σήμερα πήρα μπουζοκαλώδια TRD και 4 μπουζί DENSO platinum
Eπίσης έχω ήδη παραγγείλει 1 φλάτζα πολλαπλής εξαγωγής για να φτιάξουμε χταπόδι!
Τετάρτη θα το πάω να το βάλουμε και την εξάτμιση επίσης!
.................................................. .............
Εχθές ασχολήθηκα με το μοτέρ και άλλαξα τα μπουζί, τα μπουζοκαλώδια και τα λάδια!
Καθάρισα όλο το μοτέρ πάνω - κάτω, επισκεύασα μίζα αλλάζοντας καρβουνάκια και αντικατέστησα ένα πρόχειρο σωληνάκι που τρύπησε, το οποίο έχει πάρει πρόχειρα την θέση του ψυγείου λαδιού!
Μετά από αυτά έβαλα το κάθισμα Sabelt Titan (το μοναδικό ετοιμοπαράδοτο αυτήν την στιγμή από την Sabelt, καθώς τα 2 Racer Duo που είχα παραγγείλει θα αργούσαν κι άλλο) και την ζώνη!
Εν αναμονή λοιπόν για το κάθισμα συνοδηγού!
Ένας φίλος μου έφτιαξε βάσεις για τα καθίσματα οι οποίες πιάνουν στις υπάρχουσες τρύπες του σασί
και η βάση του καθίσματος με την σειρά της θα πιάνει πάνω σε αυτές!
Έκανα μια πατέντα που μου ήρθε στο μυαλό εκείνη την ώρα με τις βάσεις, όπου θα επιτρέπει στο κάθισμα να πηγαίνει μπρος-πίσω συρταρωτά!
Οι βάσεις βαμμένες και έτοιμες για τοποθέτηση
Τα συρταρωτά μπουζόνια και κάτι λαμάκια για σταθεροποίηση!
Έτσι ακριβώς θα μπαίνουν και με ένα ξέσφιγμα θα πηγαίνει μπρός-πίσω το κάθισμα
Μετά από αυτά ήρθε η σειρά του χειροποίητου ψυγείου λαδιού, το οποίο είναι κατά 2 κυψέλες μεγαλύτερο από το μαμά και πιο φαρδύ επίσης και θα ψύχει απροβλημάτιστα το καυτό λαδάκι!
Επειδή το μαμά ψυγειάκι συνεργαζόταν με σωληνάκια και σφιγκτηράκια εμπορίου (για πέταμα δλδ), θα το πάω στον ρακορατζή (ναι κι όμως υπάρχει τέτοια ειδικότητα
) να μου κάνει πρεσσαριστά σωληνάκια υψηλής και ρακοράκια (αυτά τα μπλέ-κόκκινα
)!
Αυτή την στιγμή, έχουμε βγάλει τα άκρα και πάω δείγμα στον τόρνο να φτιάξω αντάπτορες για τις δαγκάνες, όπως επίσης και τα σωληνάκια υψηλής τα οποία θέλουν και για αυτά δείγμα!