φίλε
harbov
τα πράγματα είναι πολύ απλά.ψαχνεις για μαρτηρες και να μη βρεις δεν χρειάζεται.βγάζεις φωτο και απο το κινητό σου πλέον.που ήσουν παρκαρισμενος να φαίνονται οι δρομοι κλπ και φυσικά βαζεις τον "κυριο" δικηγορο να βαλει μπροστά και εννοείται ότι μαζί του πας στο αστυνομικό τμήμα απευθείας και ζητάει ο δικηγόρος σου για λογαριασμό σου το κυριο διοικητή ή τον αξιωματικό υπηρεσίας.σε αυτή τη περιπτωση μην αρνηθείς ούτε το καφεδακι που μπορεί να σε κεράσουν ούτε τίποτε άλλο και φυσικά δεν θα φύγεις από εκεί αν δεν πάρεις την πινακίδα σου πίσω (μαζί με το προφυλακτήρα σου εννοείται
) αλλά και το ανάλογο ποσό που θα σου έχει βγάλει ο φαναρτζής και που θα πληρώσει ο "κύριος" που σου εκανε τη ζημιά.θα τρέξεις αλλά θα τους τρέξεις και φυσικά δεν νομίζω να θέλουν να πάρει και μεγαλήτερες διαστάσεις το θέμα (βλέπε ΑLTER,STAR,ANT1,MEGA και φυσικά Ανιτα Πανια
ή κανέναν υπουργο).ε όχι να πληρώσω και τη ζημια που μου έκαναν από την τσέπη μου γιατί μετά μπορεί να μου πουν να τα κατεβάσω κιολας.αμ δε.εγώ θα πληρώσω το πρόστιμο (απο τη στιγμή που ήμουν παράνομος)θα πεις αλλά τα παντελονια θα σας τα κατεβάσω εγώ έτσι για να με θυμάστε.επειδή τα αφήνουμε όλα έτσι μας καβαλάνε.
πρόσφατο παράδειγμα λίγο άσχετο βέβαια αλλά αξιζει να αναφερθεί ο έλεγχος που μου έκαναν γυρνώντας από κορινθο στα πρωτα διόδια στην αττικη οδο που σταματησα να πληρώσω και αμέσως με σταματησε ο κυριος αστυνόμος.
ήξερα οτι δεν έτρεχα και το αυτοκίνητο δεν έχει κανένα πρόβλημα για να με γράψει.φαντάρος ακόμα τότε βέβαια.
μου ζητάει αδεια,διπλωμα και ασφαλεια.βγάζω απο τη κωλοτσεπη το πορτοφολι και του δινω το διπλωμα (είδε την στρατιωτικη ταυτοτητα γιατι ηταν φατσα καρτα και πιστεψε με ξεχωριζει οπως και η δικη τους και εννοειται ότι είχε ξεχάσει να με χαιρετησει και δεν το εκανε και στην συνεχεια,δεν πειράζει λέω μέσα μου συνεχισε να δουμε τι θα πεις και μετα βλεπουμε).ανοιγω στη συνεχεια το ντουλαπακι και βγαζω το τσαντακι του δινω την αδεια και εψαχνα να βρω την ασφαλεια.βλεπεις ελειπα απο αθηνα και δεν ηξερα που την ειχε καταχωνιασει ο πατερας μου.μουρμουρισε λιγο εντονα,τον έγραψα κατάλληλα εγω.τη βρισκω του τη δινω και αφου είδε οτι απο χαρτια ειμαι κομπλε κάνει γυρα το αυτοκινητο.αμεσως την ψιλιαστικα και λέω χαμηλοφωνα,μανα θα περιμενουμε τη στρατονομια το βλέπω εγω(δεν υπήρχε περιπτωση να παραλαβω και ποσο μαλλον να υπογραψω κληση για κατι που δεν εχω κανει).ερχετε διπλα μου και μου λεει κυριε έχετε αδεια για τον κοτσαδορο.βεβαίως του απανταω και του τη βγαζω(την αδεια),ξερετε ο κοτσαδορος σας δεν ειναι αποσπόμενος.το γνωρίζω του απαντάω αλλά το αυτοκίνητο έτσι αγοράστηκε και όταν είχε τοποθετηθεί αυτός ο τύπος κυκλοφορουσε.μου λεει στο ονομα του πατέρα σας ειναι ε?μάλιστα του απανταω (συνηθεια απο το στρατο).να πειτε στον πατερα σας ή να τον αντικαταστήσει ή να τον κοψει τελειως γιατί απαγορεύεται.μου εδωσε τα χαρτια και μου ειπε να φυγω.εννοειται ότι δεν εκανα αυτο που είπε αφενως γιατί δεν μου περισευουν τα λεφτα για να τον αλλαξω και φυσικα τον χρειαζομαι.
και το κερασακι στην τουρτα.πριν λιγες μερες πέρασα ΚΤΕΟ (δημοσιο και πληρώνοντας μονο τα παραβολα
) και μου ζητησαν το χαρτι του κοτσαδορου και ολα κομπλε.
συμπέρασμα?απο τη στιγμή που είσαι νομιμος και παραβαση να κανεις απαιτείς αυτό που προβλέπει ο νόμος.ναι κύριε ήμουν παρανομα παρκαρισμένος,εχω παρανομα κολήσει με ηλεκτροκοληση στο σασι την πινακιδα μου για να μην μου την κλεψουν αλλα και εσυ εισαι παρανομος γιατι μου προξενησες φθορες/ζημιες στο ΙΧ μου.σιγα μη κατσουμε να μας μπιπ κιολας