Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corrolakias1.6
τι λετε αξιζει??εγω εβαλα το φιλτρο και οι διαφορες δεν ειναι και τοσο αισθητες κατι λογικο εξαλου..στα ψηλα ειδα μια διαφορα..με την αφαιρεση του δευτερου καταλυτη τι λετε?θα υπαρξει αυτη η αισθητη διαφορα??α!και κατι ακομα!απο θορυβο?ενα τελικο εχω μονο..θα αλλαξει πολυ??
|
Απο επιδοσεις καλυτερα να σου πει ο Φανης που το εχει κανει. Εμενα παντως που ειπε πως ειδε αισθητη διαφορα.
Οσο για τον ηχο, επειδη το εχω ακουσει το αμαξι, δεν αλλαζει σχεδον τιποτα. Ισως βγαζει ενα πιο αγωνιάρικο ήχο αλλα ουτε μπασο, ουτε βαβουρα ουτε τιποτα. Δεν ξερω κιολλας μολις ζεσταθει μηπως σταματαει και αυτο...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από theo7872
παιδε να ρωτησω εχω μαμα φιλτροκουτι και μαμα φιλτρο toyota διαβασα οτι μετά το φιλτοκουτι εκεί που αρχίζει ο σωλήνας που πάει στο μοτέρ ότι έχει πνίχτη και μπορεις να τον αφαιρεσεις ??? μπορω να το κανω ναι μονος μου αυτο? θα εχω ποιο μπασο ηχο ?? αυτο θελω βασικα
|
Δεν υπάρχει πνιχτης αναμεσα σε φιλτροκουτι και πεταλουδα. Υπάρχει ενα "καραμουζάκι" μεσα στο φιλτροκουτι μονο το οποιο και να το βγάλεις δεν νομιζω να δεις καμια διαφορα.
Οι πνίχτες ειναι μετα το φιλτροκουτι αλλα ισως δεν αξιζει να τους βγάλεις γιατι υποτιθεται πως φερνουν κρυο αερα στο μοτερ απο το εμπρος δεξιά φαναρι. Αν τους αφαιρεσεις θα ρουφαει ζεστο αερα λογω της θερμοκρασιας του μοτερ.