Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
15-04-09, 20:14
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli
Μαρία με τρομάζεις. Προχτές πήγα για λάδια και απο περιέργεια ρώτησα πόσο πάει το επόμενο service στα 60.000. Η απάντηση ήταν υπολόγιζε 250 με 300 ... Είναι αλήθεια...
Τα ποιό πολλά τα έδωσα στα 30.000km που ήταν 187,53
|
Στη Σαλονικα που ετυχε να κανω των 60.000 το καλοκαιρι με αλλαγη ολων των υγρων (βαλβολινες, λαδια, φιλτρα αερος -λαδιου, μπουζι, φιλτρο καμπινας, υγρα ψυγειου) 290€.
|
15-04-09, 21:15
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Λοιπόν service 90.000 με τακάκια μπρός-πισω, δισκόπλακες μπροστά λάδια φίλτρα κτλ και extra μια λάμπα για προβολάκι και λάμπα πίσω φρένων 520€!!!!
|
15-04-09, 21:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lamb
Λοιπόν service 90.000 με τακάκια μπρός-πισω, δισκόπλακες μπροστά λάδια φίλτρα κτλ και extra μια λάμπα για προβολάκι και λάμπα πίσω φρένων 520€!!!!
|
and...what about doggy style?!?!
15-04-09, 21:38
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Είδα τώρα τα τιμολόγια, 570 όχι 520! Αφού όταν βγήκα νόμιζα ότι έιχα Lexus μιας και το τιμολόγιο έγραφε πάνω Lexus!
|
15-04-09, 23:39
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
340 ευρωπουλα πληρωσα για το servise στην αντιπροσωπια του Γιαννιτσα στην πειραιως πριν κανα 6μηνο που το εκανα για το servise των 30.000χλμ + τακακια μπρος-πισω... βασικα κοστισε πολλα λεφτα το λαδι 3 μπουκαλια συνθετικο λαδι περιπου 150 αν θυμαμαι καλα....ααασε εκλαιγα τα λεφτα μου...δεν ξαναπαω εκει ειναι φαρμακειο λεω να δοκιμασω Πασπαλιαρη. βασικα εχω αλλαξει ελατηρια-αεροτομη-εξατμηση απο τη μεση και κατω και απο τη ξερω δεν με πιανει η εγγυηση σωστα?? και επειδη ειμαι γατονι σκεφτομαι επειδη δε με πιανει η εγγηση να το κανω εκτος αντιπρωσωπιας το επομενο λεω....
16-04-09, 02:51
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Φίλε lamb,
Τα 570€ που πλήρωσες για το service των 90.000km δεν νομίζω πως είναι και κανένα δραματικό ποσόν, με δεδομένα και τα όσα άλλαξες.
Τα τακάκια -εμπρός & πίσω- στην καλύτερη περίπτωση θα έχουν περίπου 70€, γύρω στα 130€ οι δισκόπλακες, νάτο το 200άρι!
Τα λάδια, αν μιλάμε για τέσσερα λίτρα και φίλτρο, δεν στοίχισαν περίπου 70€; Οπότε, μόνο από αυτά, έφυγαν αμέσως-αμέσως 270€.
Φίλτρο καμπίνας, αλλάχτηκε; Κάποιοι εργάστηκαν πάνω στο αυτοκίνητο για κάποια ώρα, και με 45€/εργατοώρα, το κόστος ανεβαίνει πολύ εύκολα...
Πάντως, για ένα πράγμα μπορώ να σε διαβεβαιώσω. Αν είχες Lexus, σίγουρα θα πλήρωνες πολύ περισσότερα...
Πάνος.
|
16-04-09, 08:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Φιλε theo, έδωσες 150Ε για λάδια?????? Είσαι σίγουρος για αυτό που λές???
Είναι τρομερό το νούμερο εάν έδωσες τόσα μόνο για λάδια!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
16-04-09, 10:43
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παιδιά...μου άλλαξαν και 2 λάμπες,μπουζί..λαστιχάκια υαλοκαθαριστήρων και το βασικότερο...έκανα συντήρηση κλιματιστικού.Από καιρό μυρίζε ο αέρας και τους είπα να δουν το φίλτρο.Μου είπαν ότι μπορούν να κάνουν κάποιου είδουν απολύμανση.Το κόστος ήταν 45€ χωρίς ΦΠΑ και εργατικά.Φυσικά το είδα που το έκαναν μπροστά μου και αυτό αλλά και όλο το σερβις...και είδα οτι έγιναν όλα όσα μου χρέωσαν.Την απόδειξη την έχω αλλά δεν μπορώ να την σκανάρω.όταν πάω σπίτι θα σας τα γράψω αναλυτικά αν δεν σας κουράζω....Παντως Αlex poli...τόσο είναι το αρχικό κόστος του σερβις..αρχική τιμή μου είπαν 320€
16-04-09, 10:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
οκ.. βγαινουν πολλα μαζεμενα δλδ... μπουζι, τακακια μπρος μπισω, λαμπες κτλπ κτλπ που συνηθως ειναι εξτρα...
|
16-04-09, 10:53
|
|
Moderator
|
|
|
|
Μιχάλη όντως..μα μόλις πήγα μου είπαν..320€.Λέω οκ αλλά επειδή δεν είχα αλλάξει τακάκια πίσω σε προηγούμενο σερβις..λέω κάντε έλεγχο και μπροστά και βλέπουμε...κάντε τσεκ και στις λάμπες(ηξερα ότι ήταν καμμένες αλλά τοπα να δω τι θα κάνουν)..οπότε νομίζω ότι είναι νορμάλ το ποσό εε?
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16893411 seconds (81,75% PHP - 18,25% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|