Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-04-09, 15:27
Το avatar του χρήστη akob
akob Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla ee101 93
Περιοχή: αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 214
akob είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εχω βαλει εναν δικο μ ανθρωπο τωρα και μπωρει να γινει κατι..αλλα πηγα σημερα το πρωι στην τροχαια και ανεφερα στον υποδιηκητη τι εγινε και μου ειπε με ωμορφο και ωραιο τροπο οπως εκανα και εγω να παω την δευτερα να παρω το διπλομα και μου μιωσε το προστιμο και μου χρεωσε μονο την εξατμιση δηλ. 200 ευρω αν τα πληρωσω σε 10 μερες 100. παλι καλα. αλλα μονο ο ψυχολογικος πολεμος που μου εκανε φτανει...με επιασε 12:15 και το με αφισε 1:20.
Παλιά 03-04-09, 15:29
Το avatar του χρήστη firebone
firebone Offline:

Μοντέλο: Ε12 1.8
Περιοχή: athenz city
Δύναμη Σεβασμού: 264
firebone είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μηπως και εσυ τους προκαλεσες με καποιο τροπο? μηπως ειχες τσιτα μουσικη? μηπως ειχες ειρωνικο υφος οταν τους ελεγες για τα φιμε? μηπως πηγαινες του σκοτωμου και σε ειδαν ή σε ακουσαν?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-09, 15:38
akob Offline:
Μέλος

ημουν σταματιμενως και περιμενα να περασουν τα αυτοκινητα και μετα να περασω εγω υστερα περνανε εκεινη σταματανε στην μεση και μου λεει περνα αλλα εγω ηθελα να παω ευθεια μετα τσαντιστηκε για καποιο λογο και μου λεει περνα και θα σου πω εγω...αυτα μετα εγιναν ολα τα αλλα, απο καπου ομως πρεπει να βγαλουν το δωρο τους για το πασχα.Με επιασε και ανχος χωρις να το θελω και αυτος αρχισε να μ μιλαει λες και ειχα σκοτωση κανεναν.
Παλιά 03-04-09, 15:49
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 327
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
επειδή σε είδαν μικρό στα έκαναν όλα αυτά...προφανώς κάποιος μεγαλύτερος θα τους έσκισε πρόσφατα και για να βγάλουν το άχτι τους...βρήκαν εσένα.
άκου κι ένα μεγαλύτερο τώρα.
Αν έχεις φιμέ και στο μπροστινό τζάμι, βγάλτα. Αν δε (δε=όμως), έχεις φιμέ τελευταία σκάλα, απλά έχασες.
Την εξάτμιση καρνάβαλος που έχεις, βγάλτη (έτσι κι αλλιώς δεν κάνει τίποτα στο αμάξι που έχεις) και βάλε μια άλλη που ΔΕΝ κάνει θόρυβο. Μην δίνεις αφορμές.
Τα άλλα που έπαθες δεν τα σχολιάζω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-09, 17:03
akob Offline:
Μέλος

εχω εξατμιση ολοσωμη με καταλητη μεσαιο τελικο χταποδι απλα δεν ειχα χρονο να την βαλω αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη γινονται αυτα δεν θα σκασω κιολας σε 10 μερες θα το βγαλω εξω θα παω να βαλω το εξατμισονη να δω θα με ξανασταματισουν.
Παλιά 03-04-09, 18:14
Το avatar του χρήστη Alex-poli
Alex-poli Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 512
Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός
Άν πάς να κλαφτείς στον διοικητή ή και κουβέντα να κάνεις τσάμπα χαμένος χρόνος. Τι θα αλλάξει, θα σε πιστέψει ή θα σου κάνει έκπτωση...
Δυστηχώς αυτοί είμαστε χειρότερα και απο μπο#ρδέλο...Θέλανε να σε γράψουν γιατί έτσι γουστάρουν ή και για μαγκιά..Άκρη δεν θα βγάλεις... Άμα θέλουν να γράψουν οι μακάκες γράφουν ο κόσμος να χαλάσει...Τι να πώ φίλε κουράγιο και υπομονή...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-09, 18:15
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
είναι το κλασσικο που κάνουν.σε γράφουν για 1002 και μετά οταν πας στο διοικητη τους ειτε κλαφτεις είτε μιλήσεις ομορφα αναλογα και τη διαθεση του σου μειώνει τη ποινή.ε Πάσχα έρχετε.
Βασικά το λάθος ήταν δικό σου.ότι και να γίνει ποτέ δεν πρέπει να χάνει ένας οδηγός τη ψυχραιμία του.ότι και να γίνει.και στο μεγαλήτερο παράπτωμα να πέσει πρέπει να προσπαθήσει να μείνει όσο το δυνατόν ψυχραιμος μπορεί.είναι λίγο δύσκολο και εγώ αγχώνομαι αλλά έτσι είναι.θα σου αναφέρω και εγώ ένα παρομοιο σκηνικό.όταν είχα παρει περσι την μεταθεση μου στην αθηνα και ενώ είχα 3ημερη αδεια μεταθεσεως πήγα με τη μανα μου και την αδερφη μου στο χωριο μου κοντα στη κορινθο.την κυριακη που επεστρεφα με σταματησαν στα διοδιο μπαίνοντας στην αττικη οδο.
ερχετε το οργανο στο παραθυρο και μου λεει αδεια,διπλωμα και ασφαλεια χωρις να χαιρετησει(1 ο).βγάζω το πορτοφολι και οπως το ανοιγω πανω εχω την στρατιωτικη ταυτοτητα και απο κατω το διπλωμα.τον είδα οτι κοιταζε (2 ο).του δινω το διπλωμα,ανοιγω το ντουλαπακι,βγάζω το τζαντακι και βγαζω απευθειας την αδεια.επειδη ομως ελειπα 6μιση μηνες την ασφαλεια ο πατερας μου απλα την ειχε βαλει στο ντουλαπακι και εγω δεν την εβρισκα.
μισο λεπτο του λεω να τη βρω.παει μπροστα στο περιπολικο και προφανως κατεγραψε τα στοιχεια μου (τυπικος ελεγχος) ή έκανε μεσω τετρα καποια διασταυρωση.
ερχετε πισω και εγω ακομα εψαχνα.ειχα κατεβασει ολο τα πραγματα στο πατωμα και την ωρα που τη βρισκω ακουω ακομα?αν δεν την εχεις μαζι σου απλα σε γραφω και επειδη δεν την ειχες.του την δινω λοιπον με ενα χαμογελο,τη κοιταει και ενω κρατουσε τα χαρτια μου εκανε γυρα το αυτοκίνητο.απο φαναρια ηξερα οτι ειμαι κομπλε.εξατμιση δεν εχω καν,φιμε δεν εχω,ηχοσυστημα δεν ακουσε και δεν επαιζε να ακουσει,λεω αντε να δουμε τι θα πει για να γραψει το station wagon.τις ζάντες?
ερχετε διπλα μου και μου λεει εχετε κοτσαδορο.ναι του λεω εχω και αδεια και πληρωνω και στην ασφαλεια επιπλεον του απανταω.
ναι αλλα δεν ειναι αποσπομενος.οταν το αγορασε ο πατερας μου το 93 αυτον του εβαλαν του απανταω ομως.
περιμενα πως και πως να πεταξει το στυλο εξω και επιτοπου θα του εδειχνα τη ταυτοτητουλα του στρατου και απλα θα του ζητουσα τα στοιχεια του μόνο και μονο επειδη δεν με χαιρετησε.ειχα και ξουρα το μαλλι.
θα το τραβαγα οσο δεν πηγαινε για να μη με γραψει.
τελικα μου ειπε να πω στον πατερα μου να κοψει το κοτσαδορο(αφου στο ονομα του ειναι το αυτοκινητο) ή να τον αντικαταστήσει με αποσπωμενο και μου ειπε να φυγω.
εγώ εννοειται οτι απλά ξαναματαρωτησα την ασφαλεια μου αν παιζει προβλημα με το κοτσαδορο,μου απαντησαν οτι αμα με φιλησει αλλως απο πισω ειμαι καλημενος και εννοειται οτι το οργανο το εγραψα κανονικα.

με λιγα λογια?δεν φταις?ζητάς το δικιο σου και εννοειται δεν πρεπει να φοβασαι.
τους πληρωνουμε για να μας προστατευουν και οχι για να τους φοβομαστε.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-09, 21:15
akob Offline:
Μέλος

ετσι ειναι φιλε μ δεν πρεπει να τρελενεσαι γιατι αυτοι τα παιρνουν πανω τους απο εδω και περα θα τους μιλαω οπως μιλαω τωρα σε εσενα.Γι'αυτο τα γ@μΑνε ολλα στους δρομους οι "κουκουλοφοροι" για ολλα αυτα που κανουν οι αυτοι και το καλητερω ειναι οτι την πληρωνουν κατι παιδια 19 χρονων οπως εγω και αυτοι τραβανε οπλο και οτι γινει, και μετα τι γινεται? "εξοστρακισμος " και καλα, αυτο ηταν ενα παραδειγμα αλλα τα κανουν ολλα αυτα γιατι νομιζουν οτι εχουν καποιο αξιωμα και μπωρουν να γ@μ@νε οποιον θελουν για οτι θελουν.
Παλιά 03-04-09, 23:11
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ειναι ντροπή να κανουν τους μαγκες σε τετοιες περιπτωσεις και εκει που πρεπει να ειναι κοτες...
Προφανός ο τυπος ειταν κλασηκή περίπτοση ¨βλάβης¨
Τι να πείς παντου υπάρχει ενας μ@λ@κας...

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-09, 14:48
Το avatar του χρήστη trd.si
trd.si Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
Δύναμη Σεβασμού: 246
trd.si είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε απλα επεσες στν περιπτωση.εμενα με εγραψαν για εξατμηση πριν κανα μηνα 200 ε αδεια κ πινακιδες κ στο τσακ να με γραψουν για φιμε που ομως δν φοραω...τι να πεις.....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17156196 seconds (82,82% PHP - 17,18% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com