είναι το κλασσικο που κάνουν.σε γράφουν για 1002 και μετά οταν πας στο διοικητη τους ειτε κλαφτεις είτε μιλήσεις ομορφα αναλογα και τη διαθεση του σου μειώνει τη ποινή.ε Πάσχα έρχετε.
Βασικά το λάθος ήταν δικό σου.ότι και να γίνει ποτέ δεν πρέπει να χάνει ένας οδηγός τη ψυχραιμία του.ότι και να γίνει.και στο μεγαλήτερο παράπτωμα να πέσει πρέπει να προσπαθήσει να μείνει όσο το δυνατόν ψυχραιμος μπορεί.είναι λίγο δύσκολο και εγώ αγχώνομαι αλλά έτσι είναι.θα σου αναφέρω και εγώ ένα παρομοιο σκηνικό.όταν είχα παρει περσι την μεταθεση μου στην αθηνα και ενώ είχα 3ημερη αδεια μεταθεσεως πήγα με τη μανα μου και την αδερφη μου στο χωριο μου κοντα στη κορινθο.την κυριακη που επεστρεφα με σταματησαν στα διοδιο μπαίνοντας στην αττικη οδο.
ερχετε το οργανο στο παραθυρο και μου λεει αδεια,διπλωμα και ασφαλεια χωρις να χαιρετησει(1 ο).βγάζω το πορτοφολι και οπως το ανοιγω πανω εχω την στρατιωτικη ταυτοτητα και απο κατω το διπλωμα.τον είδα οτι κοιταζε (2 ο).του δινω το διπλωμα,ανοιγω το ντουλαπακι,βγάζω το τζαντακι και βγαζω απευθειας την αδεια.επειδη ομως ελειπα 6μιση μηνες την ασφαλεια ο πατερας μου απλα την ειχε βαλει στο ντουλαπακι και εγω δεν την εβρισκα.
μισο λεπτο του λεω να τη βρω.παει μπροστα στο περιπολικο και προφανως κατεγραψε τα στοιχεια μου (τυπικος ελεγχος) ή έκανε μεσω τετρα καποια διασταυρωση.
ερχετε πισω και εγω ακομα εψαχνα.ειχα κατεβασει ολο τα πραγματα στο πατωμα και την ωρα που τη βρισκω ακουω ακομα?αν δεν την εχεις μαζι σου απλα σε γραφω και επειδη δεν την ειχες.του την δινω λοιπον με ενα χαμογελο,τη κοιταει και ενω κρατουσε τα χαρτια μου εκανε γυρα το αυτοκίνητο.απο φαναρια ηξερα οτι ειμαι κομπλε.εξατμιση δεν εχω καν,φιμε δεν εχω,ηχοσυστημα δεν ακουσε και δεν επαιζε να ακουσει
,λεω αντε να δουμε τι θα πει για να γραψει το station wagon.τις ζάντες?
ερχετε διπλα μου και μου λεει εχετε κοτσαδορο.ναι του λεω εχω και αδεια και πληρωνω και στην ασφαλεια επιπλεον του απανταω.
ναι αλλα δεν ειναι αποσπομενος.οταν το αγορασε ο πατερας μου το 93 αυτον του εβαλαν του απανταω ομως.
περιμενα πως και πως να πεταξει το στυλο εξω και επιτοπου θα του εδειχνα τη ταυτοτητουλα του στρατου και απλα θα του ζητουσα τα στοιχεια του μόνο και μονο επειδη δεν με χαιρετησε.ειχα και ξουρα το μαλλι.
θα το τραβαγα οσο δεν πηγαινε για να μη με γραψει.
τελικα μου ειπε να πω στον πατερα μου να κοψει το κοτσαδορο(αφου στο ονομα του ειναι το αυτοκινητο) ή να τον αντικαταστήσει με αποσπωμενο και μου ειπε να φυγω.
εγώ εννοειται οτι απλά ξαναματαρωτησα την ασφαλεια μου αν παιζει προβλημα με το κοτσαδορο,μου απαντησαν οτι αμα με φιλησει αλλως απο πισω ειμαι καλημενος και εννοειται οτι το οργανο το εγραψα κανονικα.
με λιγα λογια?δεν φταις?ζητάς το δικιο σου και εννοειται δεν πρεπει να φοβασαι.
τους πληρωνουμε για να μας προστατευουν και οχι για να τους φοβομαστε.